Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@neumisa píše:
PřijeĎ, přetáhnu tě basebalkou… ale zařiĎ si i odvoz, protože po mé pomoci to sama nedáš.fakt je někdo tak pitomý, aby si lámal hnáty jen proto, že se mu nechce na hory?
a druhý magor, co se hádá o základech češtiny s odvoláním na školu?
nějaká moc velká koncentrace šikulů na jednom místě, co? Není úplněk nebo nějaké erupce na slunci?
@Regina Hero píše:
nějaká moc velká koncentrace šikulů na jednom místě, co? Není úplněk nebo nějaké erupce na slunci?
naopak, zítra je nov ![]()
@Regina Hero píše:
spíš erekce, drahá…
Určitě ti jí někdo zde rád přerazí, jen si najdi toho nejbližšího
@Mucha926 píše:
Vím že to zní divně![]()
ale nutně si potřebuji vyvrknout kotník ale nevím jak na to tak moccc prosím o pomoc a kvůli čemu no prostě mě přítel nutí jet na hory ale já nenavidim zimu
![]()
![]()
![]()
a navíc tam bude i jeho ex radši bych byla doma proto chci radu děkuji za ohlasy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokud nejsi troll, pak nemáš problém s kotníkem, ale s hlavou, sorry.
@neumisa píše:
PřijeĎ, přetáhnu tě basebalkou… ale zařiĎ si i odvoz, protože po mé pomoci to sama nedáš.fakt je někdo tak pitomý, aby si lámal hnáty jen proto, že se mu nechce na hory?
a druhý magor, co se hádá o základech češtiny s odvoláním na školu?
Ta první je cvok co si neváží toho že je zdravá a druhá je holt Maďar. Ach jo ![]()
Tohle mi připomíná dobu kdy jsem byla na střední. Ve třídě nás bylo 12holek a před písemkama se jich 5 domluvilo, že to neumí, tak si raději narazí zápěstí, zlomí prst a podobně. Bylo to opravdu nenápadné, když v jeden den všechny přišly se zavázanejma rukama a jak na potvoru to měly všechny na ruce kterou píšou.
Zakladatelko nezlob se na mě, ale opravdu jsi koza hloupá. To jsi na tom chlapovi tak moc závislá, nebo nedokážeš být sama, že se mu nepostavíš? Co je to za vztah, když si chceš ublížit jenom aby jsi nemusela na lyže? Tak vztah nefunguje. Můj chlap taky lyžuje, je to jeskyňář, leze po horách, ale v životě by mě nenapadlo si ublížit jen proto abych s ním nemusela. Taky se po mě chtělo abych s ním na lyže jela. Jenže já v životě na lyžích nestála. Normálně jak 2 dospělí lidé jsme se domluvili, že to není pro mě, tak i když nerad, tak jel sám a bylo to.
Takový uvažování opravdu asi nepochopím ![]()
@Mucha926 píše:
Vím že to zní divně![]()
ale nutně si potřebuji vyvrknout kotník ale nevím jak na to tak moccc prosím o pomoc a kvůli čemu no prostě mě přítel nutí jet na hory ale já nenavidim zimu
![]()
![]()
![]()
a navíc tam bude i jeho ex radši bych byla doma proto chci radu děkuji za ohlasy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seeer na kotník. Ty si nech normálně napsat papíry na hlavu, na to parametry splňuješ, ani se o to nemusíš nijak víc snažit
![]()
@Terča1995 píše:
To sice ano ale přece je nesmysl aby jsi řekla pojetu na výlet místo pojedu na výlet. Tak jsme se asi každá učila něco jiného. Já se učila jeD (i ve slovesu) a za tim si stojím![]()
Si děláš p.del, nebo to myslíš vážně?
Já fakt nevím
![]()
@Poustevnice píše:
Hele, tak Jahelka - to byl takový „zpívající právník“ v pravěku, tak ten měl jednu takovou písničku, kdy si chtěl jeden trotl nechat zlomit ruku, tak ji položil přes záchodovou mísu, a že mu na ní druhej nesvéprávnej substrát šlápne…Skončilo to tak, že ruka to přežila, noha se smekla, zlomila se a zajela do hajzlu…Museli mu tu hnátu vytáhnout hasiči poté, co rozbili tu mísu…Tak si to užij, blbko.
diky ze prvni dnesni vytlem. ![]()
Jinak super diskuze! Tohle me bavi
Ja jsem si lamala prst, abych nemusela na klavir, ale bylo mi tak 10 no…A stejne jsem si ho nikdy nezlomila, jen jsem ho mela rudej, jak jsem ho ruzne popotahovala a snazila se ho zlomit
Proste tele no. Mezi nami, na 10 let mi to prijde jako dost slaboduchy, takze v 25ti… no potes ![]()
@quinty píše:![]()
diky ze prvni dnesni vytlem.
Jinak super diskuze! Tohle me bavi
Ja jsem si lamala prst, abych nemusela na klavir, ale bylo mi tak 10 no…A stejne jsem si ho nikdy nezlomila, jen jsem ho mela rudej, jak jsem ho ruzne popotahovala a snazila se ho zlomit
Proste tele no. Mezi nami, na 10 let mi to prijde jako dost slaboduchy, takze v 25ti… no potes
A ještě to zařadí do sekce Neplodnost,a taková je to plodná diskuze. ![]()
@Anna766 píše:
A ještě to zařadí do sekce Neplodnost,a taková je to plodná diskuze.
@Tinuvien píše:
By mě zajímalo, jestli na ty hory odjela.
dobrovolně asi ne, chlap ji přivázal na řetěz a odtáhl ![]()