Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Enli píše: Více
Ok tak ty dvě stránky vytrhni a kdo to pozná? Problém vyřešen
Jinak mám pocit, že tady spíš zas někdo trolí. Mám tři děti a žádný z těch asi 30 učitelu nikdy neměl problém, že by měly děti sešit z loňska. Naopak někde se to dětem hodilo kvůli opakování. Všichni vždycky píší, že lze pokračovat z minulého roku.
@andrasteia píše: Více
synátor je dělal zrovna včera, protože nelinkované sešity se okrajem nevyrábí
takže i na SŠ jsou takové vymoženosti. Ale já to chápu, je na technickém oboru a mělo by to nějak vypadat. Ani ho nenapadlo se nějak prčit, popadl pravítko a jel, všech 60 listů na jeden zátah. Bez dírek po kružítku.
@kyslík píše: Více
Jo, i takové bohužel na světě jsou. Paní učitelka nepatří zrovna k těm oblíbeným.
@MartinaIrena píše: Více
My máme taky učitelku, která hodně řeší sešity. Češtinářka.
A já jsem eko-pošuk, tak jsem právě vzala staré a obalila, přeštítkovala. Uvidím.
Ale tuto hlavně zajímá, že sešit mají ![]()
@MartinaIrena ne netrolím
prostě jsou u nás učitele co chtějí nové sešity… Zjišťuju jak je to jinde jestli je to problém jen naší školy nebo se s tím potýká i někdo jiný. Očividně dle diskuze nejsem sama. Proto vznesu dotaz na učitele proč jinde to jde a u nás ne příští týden na třídních schůzkách…
@MartinaIrena píše: Více
Prave to udelalala, ale i tak ucitelka rekla, ze to nesmi byt.
@neumisa píše: Více
Ty jo, ja myslela ze se to dela jen na zakladce a uu i tam od toho upousti. No koukam, ze moc veci se za tech dvacet let nezměnilo.😅
Tak to obalte neprůhledným obalem..nebo to už se nevyrábí?
A když to přelepím a řeknu, že se žák spletl třeba v názvu předmětu a jinak jde o úplně nový sešit? I paní učitelka se přece může splést, když dělá zápis do třídní knihy nebo je paní učitelka neomylná?
@neumisa píše: Více
Tohle asi pochopím třeba v prváku na střední na technickém oboru. Po nás to taky chtěli. A štítek na sešitu vypsat technickým písmem. Buzerace to byla prvního půl roku dobrá, ale zase v oboru, kde se musí dodržovat normy a všechno by mělo mít nějakou úroveň,… Z pohledu zpět to odfiltrovalo ty, kteří o daný obor zájem moc nemají.
@Petr-33 píše: Více
A proč bych mela lhát, prostě ma tento sesit, zadne zapisky v nem nejsou, tedy ho bude pouzivat.
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak záleží na učiteli. Pokud to učitel bude akceptovat, tak je to fajn. Ale pak jsou učitelé, kteří budou za každých okolností vyžadovat nové, tak těm bych bez problémů zalhal.
@Petr-33 píše: Více
A to je prave ta chyba, lhat kvuli necemu co ucitel zcela nesmyslene vyzaduje.