Sešity, škola vyžaduje nové, i když ty loňské nejsou popsané

556
3.9.25 14:14

Sešity

Chce po vás škola taky nové sešity, když v těch z minulého roku mají zapsané třeba dvě stránky nebo pokračujete v sešitech dál? Mě to přijde naprosto zbytečné, ale dnes učitelka řekla synovi, že musí mít nový. Pochopila bych kdyby byl v salatovem vydání, ale není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26249
3.9.25 14:16

Ne, já své třídě nařídila, že dopíšeme ty staré a pak dostanou nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
3.9.25 14:19

Syn na zakladni skole - musi mit nove sesity ( je v devatem rocniku), druhy syn v tercii na gymplu pokracuje ve starych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
3.9.25 14:20

Koukám, že školství pořád jede jak před 10 lety, když byl náš mladej ve škole, tak i na střední vyžadovali nové sešity.
Tohle absolutně nechápu.
Je fakt, že to vyžadovali i před 30 lety, když jsem byl ve škole já. Asi pozůstatek Rakouska - Uherska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
3.9.25 14:24

Ja jsem treba detem letos nekoupila obaly na sesity a tak… nebudu tim zatezovat zivotni prostredi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32170
3.9.25 14:29

No řekla bych jí, že vzhledem k tomu, že sešity kupuji já a jsou drahé jak blázen, tak bude psát do sešitu, kde popsal vloni jen dvě stránky. Až jim bude dávat sešity škola, tak si může učitelka vymýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
3.9.25 14:36
@Enli píše: Více

Dané 2 stránky bych vyskubla a poslala dite do skoly. Jinak na zakladce to i chapu, i v nových sesitech je boj se po mesici vyznat, natož když se pokračuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.9.25 14:37

@lísteček jo to čekám taky co bude :lol: v pátek má syn přinést obalené sešity do přírodopisu a já je obalit nehodlám :D zapůjčené učebnice ano, ale naše sešity ne… Protože jak znám mladého a jak to sází do aktovky tak obal plní obalovací funkci jen první týden a pak už jen dorovná aby ten sešit trochu obalený byl… A popravdě i mi to přijde zbytečné na ty sešity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.9.25 14:38

@j.a.n.i1 to jsem udělala, ale paní učitelce se to nelíbí protože je na sešitě přelepeny štítek a požaduje nový sešit na dany rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
3.9.25 14:41
@Enli píše: Více

Tak to bych ji slušně ale důrazně poslala do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.9.25 14:45

@j.a.n.i1 přemýšlím nad tím :D právě mi jde o sešity kde jsou opravdu popsané dvě strany a víc nic… Chápu, že třeba dějepis je lepší začít od znova ač je půl sešitu volná… Ale třeba hudebka kde udělali dva notové zápisy a dal nic mi přijde jako plýtvání… Nebo občanka kde si zapsali na dvě strany a je to sešit A4 neponičené naprosto volný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
3.9.25 14:45

Sešity jsou pracovním nástrojem žáka. Ať si to píše kam chce - do nového, do starého apod. Klidně i na ipad. To je na něm. A učitelé by to měli respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
3.9.25 14:46

A jak ucitel pozna stary sesit? Kdyz vytrhe stare stranky, tak asi tezko bude sedet nad kazdym a pocitat, zda jich je tam presne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556

@z.pepa některé věci se očividně nemění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

Pokračujeme ve starých sešitech, pokud je v nich dost místa. Ale chápu, pokud chce někdo začít ročník s čistým sešitem - v i v takovém případě lze sešit využít třeba k procvičování doma. Zas bych z toho nedělala exemplární příklad neschopného školství. Ono se hodí všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí