Šestá nemoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
30.5.11 11:16

Neboj to bude dobrý za tři dny byly bez pupínků… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.5.11 11:37

Nejvíce to jde vidět když brečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
30.5.11 12:20

Ahoj,

syn ji prodělal před cca měsícem, 4dny permanentně kolem 40st, nešlo to nijak výrazně srazit, max o půl stupně, pátý den jak když utne, vyrážka nebyla žádná krupička, spíš fleky a ještě docela špatně viditelné, taková jako prašivina.
Takže dle mého ano, tipovala bych šestou, i podle toho krku, syn měl tak zarudlo a stěžoval si na bolest při polykání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
17.12.12 18:56

Děvčata, tak to tak vypadá, že máme šestou nemoc… malej měl pátek+sobota+neděle teploty kolem 38,5° dnes bez teplot, ale teď k večeru se mu začali dělat takový červený flíčky po tělíčku, jako vyrážka… Tak se chci jen zeptat, je nutný chodit s tím k doktorovi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
17.12.12 20:46

Ahoj :mavam: My to měli taky přesně tak, tři dny horečka(myslela jsem, že je to od zubů),ale v pátek večer se osypal po tělíčku, takže 6.nemoc jak vyšitá. Druhý den to zmizelo. V pondělí jsem jen zavolala Mudr. že jsme to měli a tím to u nás zhaslo. Vyrážka už je poslední fáze nemoci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
18.12.12 08:48

Ahoj, my si tím prošli minulej týden. Tři dny a noci vysoký teploty a pak naráz bez teplot, za to kropenatej byl malej až hrůza :-) Za dva dny bylo po vyrážce. Doktorka jen pronesla „á šestá nemoc“ a to bylo vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paaam
18.12.12 19:54

Děkuju děvčata, už jsem mu volala a prý se mám zmínit až tam přijdem na preventivku :-)

• Citovat
  • Upravit
2428
18.12.12 20:10

Ono to pro ty doktory asi nebude tak významné :D
Pupy, koukám, že máme skoro stejně staré děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
18.12.12 22:46

@sandrea3 jé koukám, že máme o pár dní :-) Akorát ná se teda zadařilo na 29.2., takže přestupnej rok, narozeniny jednou za čtyři roky :mrgreen: Termín jsme měli až za týdn, ale tak malej si to asi vybral sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
19.12.12 18:20

Hi, to je dobrý 29. :P Já si říkala, že se tomu našemu určitě taky bude líbit tohle datum, ale nakonec to bylo dva dny po termínu, tedy 26.Tak to jste prostě originální :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
20.9.13 15:07

Ahoj,
prosím nevíte, zda to souvisí? Včera jsem zjistila, že na vrchní části zádíček má dcera dropoučké pupínky. Přišlo mi to jako potničky, prostě takové suché malinké, nepatrně červené. No jo, jenže v noci nespala, pořád s sebou mlela, má 37,5 a rýmu. Je protivná. Má možná pár pupínků na čele, ale ne červené, jen suché bílé a pár na bříšku. Nepřijde mi to klasická šestá nemoc. Brala jsem to jako že má potničky a rýmu až teď mě napadlo, zda to nesouvisí. Nevíte? Měla jsem jít pro syna do školky, ale raději nepůjdu, zda to nemá infekční. Lékařka už není, samozřejmě, že mě ta souvislost ráno nenapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
20.9.13 15:13

@Osmanka myslím, že bývají vyšší teploty a navíc nejdříve jsou teploty a potom se objeví vyrážka, takže já bych řekla, že to 6.nemoc není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.9.13 15:21

Nejdřív horečka, jak ustoupí, tak výrazka. To nebude ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
20.9.13 15:23

Díky. Mě právě zarazily ty potničky v této zimě. Na to, že má 37,5 mi přijde dost protivná. Tak mě napadlo, zda to není něco víc, když je osypaná. Přeci jen může nějaká vyrážka být podobná potničkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.9.13 15:25

Moje malá se osype někdy i při ryme, někdy ze zubů někdy teplem někdy po ovoci.. prostě tělo není stroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí