Šestá nemoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
20.9.13 15:30
@MarieOVMUC píše:
Moje malá se osype někdy i při ryme, někdy ze zubů někdy teplem někdy po ovoci.. prostě tělo není stroj.

Fakt při rýmě? Syn má k 5.roku a právě nikdy se neosypal, neměl snad ani 5.či 6.nemoc. Tak mě to tak napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
20.9.13 15:53

6. dětská nemoc to určitě není - měli jsme ji před 2 měsíci a horečky 40 a více po dobu 4 dnů a 5 den bez teploty a osypaný po další 3 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.9.13 17:05

@Osmanka dcerka je trošku citlivější, první rok nesměla ani kravske mlíko v mém mateřském nebo jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.22 10:03

Ahoj holky, už tu bylo hodně řečeno, ale stejně se zeptám. Malá 15 měs. měla 3 dny vysoké horečky 38-39 stupňů, včera už byla bez horečky a dneska jsem si všimla že má takové světle pupínky na bříšku a na zádech + pár na ručičkách. Horečku jsem přisuzovala zubům, zrovna se dva vyklubaly, a ty pupínky jsem myslela nejdřív že to jsou potničky, pak mě napadla ta šestá nemoc.
Jestli jsem to dobře pochopila, tak se to vlastně nijak neřeší? K doktorovi nemusíme? A jak moc a dlouho je to infekční?

• Citovat
  • Upravit
72725
7.1.22 10:06

Infekční je při horečkách.. pak už vesměs dobrý.. vyrážka se ztratí za dva tři dny. A jinak ano, k Dr nemusíš, pokud je v klidu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.22 11:12
@martina.se píše:
Infekční je při horečkách.. pak už vesměs dobrý.. vyrážka se ztratí za dva tři dny. A jinak ano, k Dr nemusíš, pokud je v klidu :think:

O. k. díky za info :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí