Sestra nerespektovala, že jí nemohu pohlídat dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
694
11.10.24 21:13

Pokud ji odmitnu hlidani z duvodu nemoci a ona by si to timhle stylem vynutila, tak by pekne narazila. Zadne mas dve, tak treti se tam ztrati. Jde o princip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8944
11.10.24 21:21

Tvoje sestra si zachraňuje vztah a jde přes mrtvoly. Jak fracek rozmazlený se chová. Přitom je to dospělá žena, matka od dítěte. Do svých problémů zatahují okolní svět.
Myslím si, že jsem celkem benevolentní, když můžu, tak pomůžu, ale tady bych byla naštvaná a vyříkala bych si to s nimi. A klidně by se jim to nemuselo líbit. Potřebují oba vrátit mozek do hlavy (sestra i švagr).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148500
11.10.24 21:27

To je docela dost drzá. A nedivím se že jsi naštvaná. A ani se nedivím tomu malému že je smutný z toho že neslaví s tatínkem narozeniny a je odšoupnutý k tobě. Takhle přes mrtvoly sestra jede běžně? A ještě se můžu zeptat - nebyla sestra jako mladší upřednostńovaná a je zvyklá že se jí vychází vstříc i když se to tobě a mamince nehodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
11.10.24 21:30

Po tomhle bych s takovou krávou sobeckou přerušila kontakt.. Bez pardonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
11.10.24 21:39
@tartaletka píše: Více

Taky premyslim, co bych dělala jsem na miste zakladatelky. Dovedu si predstavit, ze pokud to je jednorazovka, prekousnu to, deti soupnu do pokojicku, objednam jim k veceri pizzu a zalezu si do postele. Synovce bych zpet neposilala, uz tak musi mit hlavu v pejru, ze je pořád někde po hlidanich, aby se rodicovstvo mohlo sbližovat ( netusim tedy jak casto to je, jestli jednou za měsíc, tak v poho, jestli dvakrát tydne, blbý).
Sestre bych napsala, ze chápu jeji situaci, ale pindy o drahotach si vyprošuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
11.10.24 21:57

Víš co? Dneska to rozdejchej, zítra spakuj všechny děcka, odvez je k sestře a oznam jí, že si pro ně dojedeš v neděli večer. Že se potřebuješ vyléčit a ať laskavě nedělá drahoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15141
12.10.24 06:39

Sestře bych zavolala, že to co udělala bylo poprvé a naposled. Podle jejího chování se ani nedivím, že má krizi v manželství. Chová se jak arogantní kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
12.10.24 06:52

Kdyby byla co k cemu, nabidne ti, ze nejaky den pohlida ona, at se muzes vylezet, ne ze ti posle 3. Jak uz tu nekdo psal, co kdybys nebyla doma, ale u lekare. Napsala bych ji, ze to bylo naposledy a at si priste hleda hlidani jinde. Sobecke, vuci tobe i jejimu synovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
12.10.24 07:29

Kluk co chodí sám že školy je snad už dost bezúdržbový, ne? Proč by nemohl být sám doma? A ty jsi na rodičáku? Tak zase kvůli rýmě jsi jí to rušit fakt nemusela. Vždyť budeš ležet v posteli a ten kluk ti může to mimino zabavit, ne? Takže win-win. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33337
12.10.24 07:36
@Annonymní_007 píše: Více

Nějak tak asi sestra uvažovala, ale to je přesně to co je špatné. Jakmile ji napsala, že je nemocna a hlídání ruší, tak sestra nemá přemýšlet jak ji ho tam i tak vnutit a prostě se zařídit jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
12.10.24 07:40
@adresa píše: Více

Jo, já beru, že jí ho tam neměla posílat, když řekla ne. Ale zároveň říkám, že já bych hlídání takhle velkého dítěte sestře kvůli nemoci nerušila! Ale já mám zjevně ve víc věcech daleko rodinnější názory, než zbytek epipi, takže chápu, že budu osamocena :D přijde mi to hnusné od zakladatelky, že hlídání slíbí a pak bezdůvodně zruší. :cert: ona je ten, kdo rodině vztahy začíná narušovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
12.10.24 07:42
@smile_xxx píše: Více

Její tělo, její zdraví. Jak cokoliv z toho ovlivní sestřin kluk hrající v pracovně na pc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová