Sestra nerespektovala, že jí nemohu pohlídat dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30937
12.10.24 16:12
@Anonymní píše: Více

No a proč jsi ji neřekla, ať teda sežene tu sousedka? Ty jsi nemocná, on je nemocny, akorát ti to roznese po rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
12.10.24 16:15
@Cuddy píše: Více

tak zase jí je asi líto kluka, raději u nich, než u nějaké cizí sousedce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
12.10.24 16:19

Lito by mne ho bylo, kdyby byl zdravý. Pokud bych riskovala, že nakazí me deti a já budu nejméně dalsi týden doma, šla by lítost stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
12.10.24 16:38

No to je teda baba.
Ja osobne, aniz bych to chtela radit tobe, bych si synovce nechala u sebe, jestli máte dobré vztahy, zavrtala se s nim i ostatnimi detmi do postele a udelala si valecí kuryrujici vikend u pohadek a caje s medem. Estli budete toho chudaka vozit tam a zpet, jen ho utvrdite v tom, ze ho jeho máma nechce. Na ni bych se vykaslala, ale na to dítě ne.
Sestre bych pravděpodobně napsala dost nehezkou zprávu, aby se uvědomila, a ze jestli ji prokukanej víkend stoji za totalni ignoraci vlastního syna, tak at se nediví, az bude za par let zachranovat nejen manželství, ale i pokakanej vztah s vlastnim jedinym ditetem.
Jenom to ctu, a je mi toho kluciny lito :srdce: :srdce: :srdce:
A nechala bych ho u sebe, dokud by si pro nej nepřijela, i kdyby to mel bejt tejden. Ale ja mam otevrenou náruč pro každého. Podobně sem se pred par lety starala o děti ted uz byvale kamaradky. Privezla mi je na dve hodiny na hlídání, prijela za dva dny. Ta si neco vyslechla!! Ale pred detmi ne, s temi sme si udělali krásný čas. Socialku jsem plánovala volat az dalsi den, kdyby se neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
12.10.24 16:44
@ludmilaadamkova píše: Více

Uuuu, ted to dočítám. Mnoooo, sestra by si ode me vyslechla nekolik velice sprostych slov, takhle se mnou vyběhnout, prej obed u znamejch. Bože, to je fíča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
12.10.24 16:58

Uprimne bych v teto situaci nakopala sestru do patricnych mist, kluka bych ji dovezla tam kde ted je a at se stara, je to jeji decko, ne moje. A reci typu, at drzim hubu nebo ze uz dve deti mam a treti se ztrati bych si vyprosovala a hoodne dlouho s ni nemluvila ci ji nekontaktovala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5122
12.10.24 17:29
@Lily-of-the-valley píše: Více

A co jineho nez policii? Kdyby mi nekdo soupl dite, a pak nebral telefon, tak dejme tomu po 12h vypnuteho mobilu bych volala. Ze mam jejich dite, nemuzu se jim dovolat, nejsou doma (to bych samozrejme nejdrive overila), a nikdo nevi, kde jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.10.24 17:30

To je teda síla…škoda, že nevíš kde je, bych jí ho tam normálně dovezla, ať se stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.24 17:32

Osm let jsem sama s dítětem. Bez otce, bez babiček, bez hlídání. Když mi skrovné hlídání kamarádek (párkrát do roka) vybouchne, chytám šílený amok, který se snažím utajit. Chápu, že je tvoje sestra naštvaná, pokud byla s dítětem pět let doma a chce si užít. Co nechápu je, že se neotočí a nemaže domů, jakmile se dozví, že je její dítě nemocné. K vašemu vztahu - asi bych s ní začala jednat stejně, jako ona s tebou.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
12.10.24 18:04

Pro mě by sestra skončila a důrazně bych si to s ní vyříkala.

Teď odsunou kluka, který potřebuje rodinu, na vedlejší kolej protože řeší vztah.. Když vztah nevyřeší, tak kluka odsunou na vedlejší kolej až si budou hledat další partnery.

Odsunou kluka nejen z narozenin, ale i z výletu… vždyť i pro něj by to bylo hezké, kdyby klukovi ukázali nové město, zavzpomínali jak to vypadalo před tím, kde spolu byli atd.
Kluk by aspoň viděl jak funguje nejen rodina, ale i funkční vztah

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
12.10.24 18:10

Uvědomuji si vůbec, že klukovi se mohlo cokoliv stát a mohla ji nahánět policie?

Pošle kluka k vám bez vašeho souhlasu. Vy jste nemuseli být doma nebo se mu cestou mohlo něco stát a ona si vypne mobil 8o :pocitac: :pocitac:
I teď zdravotně se zhorší, nedej bože skončí v nemocnici a oni už policii a sociálku klidně zavolají.. A budou mít o dost větší problém než nějakou nápravu vztahu

Ale nechápu.. ona si kvůli vztahu s manželem.. Zničí vztah se sestrou a se svým synem, který je vždy bližší než manžel :pocitac: :pocitac: :pocitac: :roll:

• Citovat
  • Upravit
148534
12.10.24 22:26

Zakladatelko, ještě chvíli nech drahou sestru dělat co se jí zamane, nadávat ti a strkat k vám kluka kdykoli se jí zlíbí a budeš vbrzku řešit ty problém ve vašem manželství, protože se může začít zajídat tahle situace tvému manželovi.
A to já osobně nemám proti pomoci v rodině ani to nejmenší, ba právě naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.10.24 07:53
@hani28 píše: Více

No uprimne, volat na vlastni ségru benga, to uz je vysokej level. Navic vi, kde jsou, nehrozí, ze by meli treba nehodu a dite je bez rodičů. Policii bych do toho fakt netahala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.10.24 08:31
@karkarka píše: Více

Znám takové případy, které prostě neberou ohled na nikoho, je to jen já, já, já a můj čas pro sebe. Ale žádný čas jim opravit „vztahy“ nepomáhá, oni nějak neumí normální vztah navázat a ostatní jsou jim v podstatě u zadku. Nepomohl by jim veškerý čas světa, jedině si změnit nastavení v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová