Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tyjo… Přemýšlím kdy a zda vůbec mi někdo blízký něco tkaové řekl.. a tedy nic mě nenapadá..
možná jsme se se sestreou takto titulovaly v období nenávisti mezi 10-14 rokem ![]()
No spíš si jí špatně odhadla…podle mě se lidi nemění…jen se chvíli dokáží přetvařovat nebo se držet.
Má jedno dítě a pět let doma? Kdo ji nutil? Taky mohla zaplatit soukromou školku a jít ve 2 letech makat. Ty jsi ji to dítě neudelala a asi ho měla dobrovolne. Já teda nikam nedavam ano děti s rymou natož víc nemocne nebo když my jsme nemocní, tak komu je min blbě, ten se stará. A co otec? Tomu je to všechno jedno? Je to dítě vůbec jeho?
Je to sobecka blbka, ze chce byt bez ditete je jeji problemy jako musi si to holt zaridit jinak, napis ji ze v tu a v tu hodinu bude dite doma a zbytek je jeji problem. Napis to svagrovi, vzdyt je to i jeho dite ne..
Zakladatelko a jak se stalo že byla s jedním dítětem 5 let doma? Vdyt maximální délka rodičáku je snad 4 roky… a i tak pokud máš jedno dítě většinou v těch 3 letech jdeš zpět do práce?
@astoret píše: Více
Řešila bych to stejně. V tolik a tolik bude dítě před vchodem. Zařiďte se.
Ještě aby někde naháněla sousedy? To snad není možný, začínám pochybovat, zda je to vůbec celé pravda.
@Lojzísek píše: Více
Hele… já bych radši byla aby to pravda nebyla.
Všimni si jak to celé brutálně graduje. V posledním příspěvku zakladatelka píše, že ji sestra říká ať drží hubu. ALe mají spolu krásný vztah a segra je dle prvních příspěvků faj na mají se rády.
@ludmilaadamkova píše: Více
Pro mě je taky obtížné věřit tomu, že by se takhle chovala milující matka, která se synem byla pět let doma. Jako jo, nějaká co si pořídila dítě v 16-17 a teď dohání mladí, tak ok, to by možná mohlo nastat - nějaká opožděná puberta 😅 ale ta by s děckem nebyla pět let doma.
A co druhá babička, když ta první nedopadla?
Též se mi to celé moc nepodává…
Možná je to i celé dost jinak…
@ludmilaadamkova píše: Více
No, ona není žádná pracovní povinnost.
každý si může být doma, jak dlouho chce
… a kdy chce. Třeba i bez dítěte ![]()
@Annonymní_007 píše: Více
Ano samozřejmě ale proč kvůli tomu pak nadává sestře ať drží hubu že ona musela být s dítětem 5 let doma? To nějak nedává smysl?
Co se u nich děje, že má až takové reakce? Je to neobvyklé chovaní? Píšeš o krizi, víš k tomu víc nebo ne?
Edit: chlap zblbnul, takže je v tom někdo třetí?
No teda. Ona si dovolí ti vyčítat, že byla doma se svým dítětem, a tedˇchce být s manželem??? Ty jo, ta by dostala pár facek hned mezi futrama nána jedna.
Nemůže si ho vyzvednout, protože musí s někým koho potkala na oběd. No ty vole, jako jsem pro, aby si rodiče od dětí odpočinuli a měli čas i jen pro sebe. Ale tohle je síla teda. Ty jsi nemocná, a stejně ti ho tam pošle. On taky onemocní, a ona si na tebe ještě dovolí otevřít tlamu. Uffff ![]()
@ludmilaadamkova Ano
Řekla bych, že my se spolu ještě hezký pohádáme… Ale rozhodně to nechci nechat tak, sestře co si myslím a že tohle bylo naposledy.