Sestra nerespektovala, že jí nemohu pohlídat dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.10.24 14:01

@ludmilaadamkova Ano :? Řekla bych, že my se spolu ještě hezký pohádáme… Ale rozhodně to nechci nechat tak, sestře co si myslím a že tohle bylo naposledy.

• Citovat
  • Upravit
2292
12.10.24 14:06
@Anonymní píše: Více

Tyjo… Přemýšlím kdy a zda vůbec mi někdo blízký něco tkaové řekl.. a tedy nic mě nenapadá.. 8o možná jsme se se sestreou takto titulovaly v období nenávisti mezi 10-14 rokem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10118
12.10.24 14:10

No spíš si jí špatně odhadla…podle mě se lidi nemění…jen se chvíli dokáží přetvařovat nebo se držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18619
12.10.24 14:12

Má jedno dítě a pět let doma? Kdo ji nutil? Taky mohla zaplatit soukromou školku a jít ve 2 letech makat. Ty jsi ji to dítě neudelala a asi ho měla dobrovolne. Já teda nikam nedavam ano děti s rymou natož víc nemocne nebo když my jsme nemocní, tak komu je min blbě, ten se stará. A co otec? Tomu je to všechno jedno? Je to dítě vůbec jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
12.10.24 14:12

Je to sobecka blbka, ze chce byt bez ditete je jeji problemy jako musi si to holt zaridit jinak, napis ji ze v tu a v tu hodinu bude dite doma a zbytek je jeji problem. Napis to svagrovi, vzdyt je to i jeho dite ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
12.10.24 14:16

Zakladatelko a jak se stalo že byla s jedním dítětem 5 let doma? Vdyt maximální délka rodičáku je snad 4 roky… a i tak pokud máš jedno dítě většinou v těch 3 letech jdeš zpět do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
12.10.24 14:27
@astoret píše: Více

Řešila bych to stejně. V tolik a tolik bude dítě před vchodem. Zařiďte se.
Ještě aby někde naháněla sousedy? To snad není možný, začínám pochybovat, zda je to vůbec celé pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
12.10.24 14:30
@Lojzísek píše: Více

Hele… já bych radši byla aby to pravda nebyla.

Všimni si jak to celé brutálně graduje. V posledním příspěvku zakladatelka píše, že ji sestra říká ať drží hubu. ALe mají spolu krásný vztah a segra je dle prvních příspěvků faj na mají se rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13851
12.10.24 14:41
@ludmilaadamkova píše: Více

Pro mě je taky obtížné věřit tomu, že by se takhle chovala milující matka, která se synem byla pět let doma. Jako jo, nějaká co si pořídila dítě v 16-17 a teď dohání mladí, tak ok, to by možná mohlo nastat - nějaká opožděná puberta 😅 ale ta by s děckem nebyla pět let doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13176
12.10.24 14:52

A co druhá babička, když ta první nedopadla?
Též se mi to celé moc nepodává…
Možná je to i celé dost jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
12.10.24 15:04
@ludmilaadamkova píše: Více

No, ona není žádná pracovní povinnost. :D každý si může být doma, jak dlouho chce :nevim:… a kdy chce. Třeba i bez dítěte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
12.10.24 15:09
@Annonymní_007 píše: Více

Ano samozřejmě ale proč kvůli tomu pak nadává sestře ať drží hubu že ona musela být s dítětem 5 let doma? To nějak nedává smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
12.10.24 15:11

Co se u nich děje, že má až takové reakce? Je to neobvyklé chovaní? Píšeš o krizi, víš k tomu víc nebo ne?
Edit: chlap zblbnul, takže je v tom někdo třetí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15205
12.10.24 15:42

Tvoje sestra je dement.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33522
12.10.24 16:03

No teda. Ona si dovolí ti vyčítat, že byla doma se svým dítětem, a tedˇchce být s manželem??? Ty jo, ta by dostala pár facek hned mezi futrama nána jedna.
Nemůže si ho vyzvednout, protože musí s někým koho potkala na oběd. No ty vole, jako jsem pro, aby si rodiče od dětí odpočinuli a měli čas i jen pro sebe. Ale tohle je síla teda. Ty jsi nemocná, a stejně ti ho tam pošle. On taky onemocní, a ona si na tebe ještě dovolí otevřít tlamu. Uffff :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová