Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@LadyLada My měli v Praze taky super dr. i sestru. Sama volala a říkala, ať třeba nechodíme, že je teď víc nemocných apod. A to jsme ji měli pár minut chůze od bytu. Tady jsme měli už jednoho pediatra a ten měl skvělou sestru ale doktorka sama byla odměřená a moc vyšetření nedala - do poradny pro změnu nezvali skoro vůbec a všechno jsem musela hledat v knihách nebo se polopaticky ptát - především jídlo. Tenhle doktor je zase super, malou řádně vyšetřil, na mobilu je pokaždé když je třeba akorát je to očkař - i když dal mi vybrat vakcínu i schéma, sestře se to nelíbí, ale rozhoduje naštěstí o tom on.
@Kiki2404 Pokud tam nemůžeš zajít, tak znovu zavolej a chtěj mluvit přímo s doktorem. Buďto si i stěžuj na sestru, nebo jdi rovnou k věci a domluv se s ním na jiný možný termín. Třeba si sestra nevr*la a neměla náladu
.
@Kiki2404 píše:
@Bábrdl To sice máme, ale musím dojet vlakem. Nemám řidičák.
Aha. No, ta sestra by to mela pochopit.
Řekla ybch sestře, že ještě jednou mi bude vyhrožovat sociálkou, tak si budu muset stěžovat panu doktorovi, že takto tedy ne a případně u nich končím.
Nejsi žádný sociální případ, aby si an tebe otvírala pusu a ať se chová profesionálně.
Já jsem se jednou trochu chytla i se svým doktorem (taky odsun očkování), byl dost nepříjemný a od té doby okolo mě našlapuje dost opatrně ![]()
Tyhle konflikty jsou nepříjemné, ale pokud se člověk nějak slušně nevymezí, tak si an tebe taková babice bude dovolovat pořád.
@1Luca navrčená je na mě pokaždý jen mě vidí - od doby co jsme ji řekli, že Hexa nebude.
@ospalámyš Nechápu trochu ale proč jde hned tak nepřátelsky, malá bude vše mít v pořádku, nakonec i to očkování, ale vzhledem k tomu, že mám za ní zodpovědnost, chci aby to bylo v pořádku a podle mého uvážení. Něco jiného by bylo, kdyby ji nenechala očkovat vůbec, ale i tento případ by měl být na uvážení rodičů. Máma ví co je pro její dítě nejlepší.
@Kiki2404 píše:
@1Luca navrčená je na mě pokaždý jen mě vidí - od doby co jsme ji řekli, že Hexa nebude.
Prď na ní a jednej jen s lékařem.
@Kiki2404 píše:
@ospalámyš Nechápu trochu ale proč jde hned tak nepřátelsky, malá bude vše mít v pořádku, nakonec i to očkování, ale vzhledem k tomu, že mám za ní zodpovědnost, chci aby to bylo v pořádku a podle mého uvážení. Něco jiného by bylo, kdyby ji nenechala očkovat vůbec, ale i tento případ by měl být na uvážení rodičů. Máma ví co je pro její dítě nejlepší.
Kolik jí je let? Já mám zkušenost, že takové někdy bývají starší sestry, po těch letech mají pocit, že můžou pomalu zaskakovat za doktora a pacient by je měl jen poslouchat a mlčet ![]()
Pokud někdo projeví vlastní názor, je hned zle. Asi ji nikdo nenaučil slušnému a vstřícnému chování, to taky patří k profesionalitě. No a jak jde o očkování, tak někteří zdravotníci hned vidí rudě ![]()
Já ybch s ní hodila řeč něco v tom smyslu, že se mi nelíbí její přístup a chování a když mi vyhrožuje sociákou, že očkování bude dcera mít v pořádku a doufám, že se bude ke mně chovat nadále korektně. Jinak bych to musel pořešit s panem doktorem. A dál s ní už vůbec nedebatovat a utnout ji.
Jestli na tebe zahlíží už teď, tak bude i nadále ![]()
Nevím, já bych se ozvala, vadilo by mi takové vyhrožování, nebo jestli nechceš jít hned do konfliktu, tak buď jen strohá a ozvi se příště, pokud se to bude opakovat
. Nebo pokud to jde, tak pak jednat jen s doktorem a ji přehlížet ![]()
@Malinovkaa píše:
9,5 m a nesedí a neleze? to je fakt něco zanedbané
Sociálku na ni…
To je hlod
@Kiki2404 píše:
@LadyLada No a? Jako, že to nemůže chytit, když tam nejsou nemocné děti? Je to ve vzduchu, na klikách, na chodbě, ve vlaku.. všude. Já s ní chodím na procházky do lesa, k řece, do města teď nechodíme vůbec.
A nehrotíš to moc? Nechci se tě dotknout, ale pokud se chováš jako přemoudřelá matka, co ví všechno, tak se jim ani nedivím, že jim lezeš na nervy.
Upřímně, tohle chování by zkusila na mne jen jednou
Já si nenechám nic líbit a pokud jsem si jistá, že jednám vzájmu dítěte, tak bych se tedy ozvala a rychle s ní vyběhla
Okamžitě bych se zmínila před lékařkou, jak se k Tobě chová ![]()
Já už se se setrou několikrát „chytla“,né nějak zle, ale vadí mi, že ona není lékař, je „jen“ sestra, má spousty věcí odposlouchané a naučené od lékaře, ale nemá na to prostě „papír“ a nekecá do věcí, když na to nemá potřebnou kvalifikaci
Zase další, co má do zadku dva řitní otvory a všude byla dvakrát ![]()
@lucije28 píše:
Upřímně, tohle chování by zkusila na mne jen jednou![]()
Já si nenechám nic líbit a pokud jsem si jistá, že jednám vzájmu dítěte, tak bych se tedy ozvala a rychle s ní vyběhla
![]()
Okamžitě bych se zmínila před lékařkou, jak se k Tobě chová
Já už se se setrou několikrát „chytla“,né nějak zle, ale vadí mi, že ona není lékař, je „jen“ sestra, má spousty věcí odposlouchané a naučené od lékaře, ale nemá na to prostě „papír“ a nekecá do věcí, když na to nemá potřebnou kvalifikaci![]()
Zase další, co má do zadku dva řitní otvory a všude byla dvakrát
Má je odposlouchané aspoň od někoho studovaného a odkud je máš naposlouchané ty, že si se s ní už několikrát chytla a stála si za svým? Papír nemá, ale potřebnou kvalifikaci snad ano, proto je to zdravotní sestra ![]()
@ospalámyš máš pravdu, je stará a to ne že bych se bála konfliktu, ale snažím se s lidmi nejdřív vyjít po dobrým a taky mám problémy se srdcem, tak se snažím nerozčilovat, ale tohle mě nadzvedlo fakt extra.
@silvik.sk věř mi, že to nehrotím a to jak jsi to podala moc zdvořilý taky není, holt nejsem matka co věří slepě doktorům a ještě jim líbá ruce
@Kiki2404 píše:
@silvik.sk věř mi, že to nehrotím a to jak jsi to podala moc zdvořilý taky není, holt nejsem matka co věří slepě doktorům a ještě jim líbá ruce
vlastní velký pokojík, jídlo pouze BIO, víš přesně co a kdy na očkovat, tvoje vyjadřování ohledně virů… no nevím
jenom mám z toho takový pocit. Zvořile se to pro Tebe asi nenapsala, ale ty si buď naštvaná, nebo vztahovačná ![]()