Sestra se chová divně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
11.2.15 09:47
@Run píše:
Ježiš další moudrá sestra. Příště se nech přepojit rovnou na doktorku :mrgreen:

Jo a já bych jí asi i řekla, ať si klidně s tou sociálkou poslouží a na příští návštěvě u doktorky bych s ní řešila nevhodné chování její zaměstnankyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
11.2.15 09:57
@jannina1 píše:
Přesně, taky z toho mám divný pocit. Myslím, že jízda vlakem tak riziková není, to by člověk nemohl vylézt z domu. Pokud má doktorka vyčleněné hodiny pro zdravé děti, šla bych tam.

Na druhou stranu jde jen o odložení prohlídky, ne o zásadní odmítnutí léčby nebo nevím čeho, ze strany sestry je to asi zbytečná hysterie a přehnaná reakce. Ono se vždycky dá totiž reagovat slušně a nevyhrožovat sociálkou, ale někdo by asi potřeboval kurs jednání s lidmi.
Pokud zakladatelka jinak chodí pravidelně a nejsou s ním žádné problémy, tak nevidím důvod, proč se sestra chová jak nevychovanec jen kvůli takové prkotině.
Vlastně on tam ten důvod je, ona si dovolila mít vlastní názor na to, co očkovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.2.15 09:58

@silvik.sk to je možný a ty máš nejspíš nšjaký jiný problém, ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.2.15 10:03

Ano jinak chodíme pravidelně do poradny, podle dohodnutého termínu, když si nevím rady zavolám a zeptám se třeba na jídlo apod. Též máme v pořádku všechny vyšetření u neurologa, byly jsme na všech rehabilitacích, pravidelně doma cvičíme. Jinak je vše Ok, jen jsem chtěla posunout prohlídku na třeba o dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.2.15 10:04
@Svistice píše:
Jo a já bych jí asi i řekla, ať si klidně s tou sociálkou poslouží a na příští návštěvě u doktorky bych s ní řešila nevhodné chování její zaměstnankyně.

přesně tak. Sestru bych ani nenechala domluvit, oznámila bych jí, že s ní toto nebudu řešit, práskla telefonem a stěžovala bych si. Ať bere krev a objednává pacienty a nefere se do věcí, který vůbec řešit nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.2.15 10:05
@Kiki2404 píše:
Ano jinak chodíme pravidelně do poradny, podle dohodnutého termínu, když si nevím rady zavolám a zeptám se třeba na jídlo apod. Též máme v pořádku všechny vyšetření u neurologa, byly jsme na všech rehabilitacích, pravidelně doma cvičíme. Jinak je vše Ok, jen jsem chtěla posunout prohlídku na třeba o dva týdny.

zavolala bych přímo doktorovi, domluvila posunutí prohlídky a při tý příležitosti ji práskla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
11.2.15 10:07
@Kiki2404 píše:
@silvik.sk to je možný a ty máš nejspíš nšjaký jiný problém, ahoj

já mám docela dost problémů, ale žádný není závažný ;) Nevím z čeho soudíš a až budu chtít být hnusná a zlá, to poznáš. Neboj, nic takového v plánu nemám, ty bys to totiž neunesla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
11.2.15 10:11
@silvik.sk píše:
Má je odposlouchané aspoň od někoho studovaného a odkud je máš naposlouchané ty, že si se s ní už několikrát chytla a stála si za svým? Papír nemá, ale potřebnou kvalifikaci snad ano, proto je to zdravotní sestra ;)

Proč bych se s ní nechytla, její arogantní tón mne ujistí, že s ní řešit nebudu opravdu nic, od toho tam je lékařka. To si pak vlastně může otevřít vlastní praxi a není potřeba lékař, ne? Zdravotní sestra není lékař, to bys mohla vědět :mrgreen:
A koukám, že ty jsi taky všude byla dvakrát, co? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.2.15 10:12
@silvik.sk píše:
Má je odposlouchané aspoň od někoho studovaného a odkud je máš naposlouchané ty, že si se s ní už několikrát chytla a stála si za svým? Papír nemá, ale potřebnou kvalifikaci snad ano, proto je to zdravotní sestra ;)

Tady jde o to, že sestra něco takovýho vůbec nemá vypustit, ať je matka jakákoli. Od toho tam nesedí. Pokud se neumí chovat a ovládat, tak tam nemá co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
11.2.15 10:15
@lucije28 píše:
Proč bych se s ní nechytla, její arogantní tón mne ujistí, že s ní řešit nebudu opravdu nic, od toho tam je lékařka. To si pak vlastně může otevřít vlastní praxi a není potřeba lékař, ne? Zdravotní sestra není lékař, to bys mohla vědět :mrgreen:
A koukám, že ty jsi taky všude byla dvakrát, co? :kytka:
:mrgreen: ne, zdravotní sestra nejsem a ty změn doktora, pokud ti nevyhovuje :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
11.2.15 10:21

Holky, nehadejte se tady. Kazda maminka je uzkostna, at uz vystupuje jakkoliv, myslim, ze chce to nej pro sve dite…abych rekla pravdu, taky jsem se setkala se sestrickou „Rozumbradou“, ale neresila jsem ji a vzdy mluvim k doktorce…ony sestricky se nekdy citi dulezite, tak je pri tom nechejme, at maji radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.2.15 10:24

Přesně tak hádky nechápu a navážení taky ne, nevím teda @silvik.sk co jsem ti udělala, jestli tě žere, že si moje dítě žije tak jak si žije nebo co já vím, ale rozhodně nechápu, proč máš potřebu rýpat a psát mi co unesu a co ne, nic o mně nevíš, za to já o tobě obrázek už mám a říká se mu závist. Víc si s tebou psát nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
11.2.15 10:30
@Kiki2404 píše:
Přesně tak hádky nechápu a navážení taky ne, nevím teda @silvik.sk co jsem ti udělala, jestli tě žere, že si moje dítě žije tak jak si žije nebo co já vím, ale rozhodně nechápu, proč máš potřebu rýpat a psát mi co unesu a co ne, nic o mně nevíš, za to já o tobě obrázek už mám a říká se mu závist. Víc si s tebou psát nechci.

Moje dítě má taky vlastní pokoj, neboj. Máš pravdu, nevím o tobě nic, proto nechápu, proč bych ti taky měla něco závidět. Já tě urážet nechtěla, jenom jsem napsala, že mám z tvých příspěvku pocit, že to moc hrotíš, to je vše, nic víc, nic míň ;) že jsi to pochopila jinak, je pouze tvůj problém. Měj se hezky a holčička ať je v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
11.2.15 10:31

@Kiki2404 - Je vidět, že paní pod nicem @silvik.sk má prostě problém s vícero lidma… Nicméně absolutně nechápu, proč mám měnit lékaře :think: :think: Buď si pořádně čti příspěvky, kde píšu o sestře a né o mudře :mrgreen: :lol:..
Asi máš silviku pořádný problémy a chtěla bych tě poznat v reálu, jaká chudinka musíš být a jak asi vypadáš a tady se skrýváš za profilovkou houby :P :mrgreen:, taky si tak jedovatá, teď mi to docvaklo :potlesk: Raději už nic nepiš, uděláš tím službu více lidem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4974
11.2.15 10:38

Jak často tam chodite? Já myslím, že to moc hrotis, třeba měla sestra blbej den. Jasně, že by se to stávat nemělo, ale je to taky jen člověk. Lepší být protivna než zaměnit třeba vakcíny, že.. Tak si mysli svoje a neřeš to. Já nemám ráda ani naši sestru ani dr., ale protože mám zatím zdravé dítě, tak to pretrpim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí