Sestřičky v ambulancích, máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4380
15.3.20 08:02
@cecetka píše:
Myslim, ze i ambulance by mely fungovat jen pro neodkladna vysetreni. Samotnou me prekvapilo, ze mi z gynekologie volala sestra, ze mam tento mesic prevenci a jeste jsem se na ni neobjednala. Ale bylo to ve stredu. Zitra by uz mozna nevolala :nevim:
No tak prevence pocka na pozdeji. Stejne jako jine preventivni kontroly.

Tak oni musi fungovat uz kvuli tehotnych a proc by tam pul dne sedeli bez pacientek… samozřejmě zalezi na tobe ale pokud maji otevreno tak urcite berou i prevence atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
15.3.20 08:05
@Anonymní píše:
Jsem servirka, mame obedy pro jednu firmu, chodi na obedy kolem 120 lidi, v te firme je i hodne cizincu, co jeste pred tydnem cestovali vsude mozne, v patek jsem si chtela vzit rousku a sef me jeste serval, ze at zapomenu, ze sirim paniku.. :zed: jsem v zahranici, je tu vic pripadu nez v cesku, ale restaurace otevreny..i skolky..nevim, kdy uz to zacnou brat vazne..

Tak samotná rouška ti je naprosto k ničemu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35446
15.3.20 08:11
@Kaileee píše:
Tak oni musi fungovat uz kvuli tehotnych a proc by tam pul dne sedeli bez pacientek… samozřejmě zalezi na tobe ale pokud maji otevreno tak urcite berou i prevence atd…

No a to je prave ta hloupost. Klidne by mohla fungovat jen jedna ambulance pro akutni, kdyz nejsou ochranne prostredky a zbytek zdravotniku by zatim mohl byt doma. Az lehnou, protoze se nemaji jak ucinne chranit, kam pujdete s akutni zalezitosti potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35446
15.3.20 08:14

Nejen, ze logicky nepremysli pacienti, moc nepremysli ani vedeni nemocnic. Vsichni spolehaji, ze ty ochranne prostredky nekdy dojdou a nejak se to precka. Nedojdou, protoze nejsou v cele Evrope a Cina nam je zadarmo neda, potrebuje se financne zahojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.20 08:17

Asi bych zavrela co neni nutne k zivotu aby se sestry a doktori v tehle ambulancich zbytecne nenakazili a byli pote k dispozici az zacne chybet nemocnicni personal :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21091
15.3.20 08:18
@Kaileee píše:
No u praktika bych se taky bala, ale to je holt riziko povolani a je treba s tim pocitat kdyz si člověk vybere ze chce pomahat lidem. Neumim si predstavit, ze by muj gynekolog zavrel… kam bych chodila na těhotenske prohlidky to nevim. Asi mu radsi v pondeli zavolam, jestli navsteva plati :mrgreen:

U nás v nemocnici všechny odborné ambulance zavřeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.20 08:19

@kam2 no to neni, mám od braztrance doktora tu lékařskou, nevim proč bych se kvůli blbým obědům měla vystavovat nákaze od lidí, kteří neposlouchali nařízení a trajdali všude možně po světě a ted s nima přicházet do kontaktu, máme doma tchýni, která je starší a má oslabenou imunitu, všude říkají, chránit starší, ale ve výsledku nic pro to, do práce musím stále, ještě mi bylo řečeno, že když zavřou školku, máme doma babičku, že..baqbičku, která se před měsícem vrátila po těžké operaci domu, mame ji doma, už je na tom lépe, starali jsme se o ni, nestihla se vrátit domů, tak nám tu uvazla, vážně se bojim o to, že ji nakazim, bohužel, bez penez být taky nemůžeme, je to prekerní ituace, ale uvažuji, že prostě peníze oželíme, holt zaplatíme nájem, koupíme nejnutnější jídlo a konec no..co se dá dělat..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.20 08:21
@Kaileee píše:
No u praktika bych se taky bala, ale to je holt riziko povolani a je treba s tim pocitat kdyz si člověk vybere ze chce pomahat lidem. Neumim si predstavit, ze by muj gynekolog zavrel… kam bych chodila na těhotenske prohlidky to nevim. Asi mu radsi v pondeli zavolam, jestli navsteva plati :mrgreen:

Trochu sobecký názor. Sedíš doma na zadku a jediný co tě zajímá je, aby prpběhla tvoje těhotenská prohlídka. Já jsem zdravotník na urgentu, jdu na noční a dalších 7 dní budu v práci a ještě v pátek nebylo ochraných pomůcek tolik, aby se člověk cítil aspon trochu dobře. Ale jak píšeš, holt riziko povolání?

• Citovat
  • Upravit
35446
@Anonymní píše:
Asi bych zavrela co neni nutne k zivotu aby se sestry a doktori v tehle ambulancich zbytecne nenakazili a byli pote k dispozici az zacne chybet nemocnicni personal :nevim:

I ja. A hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
@mroe píše:
No a to je prave ta hloupost. Klidne by mohla fungovat jen jedna ambulance pro akutni, kdyz nejsou ochranne prostredky a zbytek zdravotniku by zatim mohl byt doma. Az lehnou, protoze se nemaji jak ucinne chranit, kam pujdete s akutni zalezitosti potom?

A jak by sis to představovala? Neumim si predstavit ze budu shanet ke komu pujdu na kontrolu chodim co 2 tydny a kartu ma jen jeden doktor… to nevim jak by to slo udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
15.3.20 08:23
@Anonymní píše:
Trochu sobecký názor. Sedíš doma na zadku a jediný co tě zajímá je, aby prpběhla tvoje těhotenská prohlídka. Já jsem zdravotník na urgentu, jdu na noční a dalších 7 dní budu v práci a ještě v pátek nebylo ochraných pomůcek tolik, aby se člověk cítil aspon trochu dobře. Ale jak píšeš, holt riziko povolání?

A kdo v tom neni sobecký? Každý myslí hlavně na sebe, kdybych chtela byt zdravotnik tak bych pocitala s tim, ze moje zdraví nekdy pujde na druhou kolej. Ja za to nemůžu ze nejsou ochranné pomucky. Ale kvuli toho asi nezavrete urgentni prijem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35446
15.3.20 08:24
@Kaileee píše:

Tak ale ty jako pacient budes muset pocitat s tim, ze az se nakazi od nejake podobne, co tam sla na prevenci, budes pak s akutnim problemem sedet doma a modlit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35446
15.3.20 08:25
@Kaileee píše:
A jak by sis to představovala? Neumim si predstavit ze budu shanet ke komu pujdu na kontrolu chodim co 2 tydny a kartu ma jen jeden doktor… to nevim jak by to slo udelat.

Mas rizikove tehotenstvi? Jestli ne, tak tam nemusis. Uvedomujes si, ze muzes i ty nakazit treba od te sestry na gynde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
15.3.20 08:26
@mroe píše:
Tak ale ty jako pacient budes muset pocitat s tim, ze az se nakazi od nejake podobne, co tam sla na prevenci, budes pak s akutnim problemem sedet doma a modlit se.

To kazdy sedi doma kdyz nemusi jit ven a modli se. Modlim se i kdyz přijdu z vecerky… ale pro me je ted rizikovejsi nechodit na kontroly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.3.20 08:26
@Kaileee píše:

Jaké máš problémy, co ti kontrolují? Pokud je to tak vážné, při nejhorším by to jistě šlo i jinde než v běžné gyn. ambulanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí