Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Dara90 ja se na větší nákup chystám tak až zas v patek…teď jen tady dokoupom trochu šunky, mrkev, 4 nožky debrecinskych parku…večer musíme vymyslet, co budeme dál vařit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes odpoledne se chystám na průzkum do masny… Skorosousedka důchodkyně chce, abych jí koupil prasečí jazyky, mají být za 70,–Kč/kg… Možná ho taky zkusím, už jsem ho neměl cca 20 let, dělávali jsme ho s mrkví a bramborem…
![]()
Nějaká akční mrkev je ještě nastrouhaná v mrazáku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan
A proč si neuvaříš na víc dní? Přece když uděláš ten sáček čočky, zahustíš to, tak to musíte mít na 2 dny, ne?
Navíc když je k tomu ještě polévka.
Já neumím vařit na jeden oběd, vařím teda minimálně na 2 dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás včera knedlíky s vajíčkem a večer domácí rohlíky s pomazánkou z žervé, rajčat a česneku. Šetření nám šlo úplně samo.:-D Dneska to tedy bude trošku slabší - i v rámci půstu to chce nějakou bílkovinu, takže mám čerstvou tresku a budou fish and chips.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak 97 Kč, 6 nožiček debrecinek, 10 deka šunky a 3 korbačky. Pokud se nepletu, mám ještě 50 k dobru. Odpo zajdem pro mrkev.
![]()
Od zítřka nová tisicovka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes zatím utraceno pouze 32,–Kč za kafe u pumpy, čímž jsem zároveň ušetřil domácí zásoby kafe a cukru a výdaje za vodu a elektřinu… ![]()
Včera jsem koupil 6kg krupicovýho cukru á 9,80Kč, abych nemusel sahat do hmotných rezerv v příručním skladu /70kg/, které budu výhledově v nejbližších letech potřebovat na vaření sirupů a likérů… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan já tě žeru
Teď jsem tuto diskuzi objevila a už po 2 tvých příspěvcích vím, že bude v mém best of čtivu
Konečně normální diskuze, s normálním stylem psaní a normální jídlem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka mnam tak teď jsem dostala chut na vepřové s mrkví
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem úspěšně získal jazyky ze dvou prasat /nebo jednoho dvojjazyčnýho/ 59,90/kg… A šunkovej salám za 65,–…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro Ahoj, co z těch jazyků budeš dělat? Nevěděla bych, nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EMicina k rajské nebo krenove. Je to mnamka, ale doma by mě vyhodili takže naposled jsem to jedla asi jako dite
Příspěvek upraven 23.02.21 v 15:58
- Citovat
- Upravit
My dojedli včera kuře na paprice z víkendu a jelikož mám celý týden odpolední, tak zbytek týdne, kdo si co urve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit