Šetření s Debrou Morgan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
20.2.21 13:18

@Markéta80 a koupila jsi jen cibuli? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
20.2.21 13:37

@debra.morgan to víš že ne, ale zase jsem tolik moc neplatila. Ono taky v bille nic moc výběr :mrgreen: Cibule doma byla jen jedna a pak teda červená ale ta do špenátu dát nejde :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
20.2.21 16:54

U nás dneska gnocchi (to už jsem jednou počítala u Kornelije, že na surovinách je to asi 14 Kč). Katolická část rodiny má půst, tak se žampionovo-smetanovou omáčkou, pohani měli omáčku s kuřecím masem, špenátem a česnekem. Spokojení všichni. Na zítra tam teď muž vyrábí guláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.2.21 17:05

@Jeremi Mňam, s pohany bych se dneska najedla. Já gnocchi nevařím, manželovi a ani synovi to nechutná. teda chlap by to i snědl, ale nemusí to, kluk to nechtěl vůbec do pusy…tak si je občas objednám v restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
20.2.21 17:21
@debra.morgan píše:
@Jeremi Mňam, s pohany bych se dneska najedla. Já gnocchi nevařím, manželovi a ani synovi to nechutná. teda chlap by to i snědl, ale nemusí to, kluk to nechtěl vůbec do pusy…tak si je občas objednám v restauraci.

Někdy ty domácí zkus, klidně z menší dávky. Je to jednoduché a přitom strašně dobré. Do žaludku kloužou úplně samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.2.21 08:54

Ten moment kdy hledáš červený do ragu a uvědomíš si, že poslední jsi vypila v pátek večer. Takže jak největší alkáč jdeš do vietnamské večerky v neděli ráno pro vino, protože nic z těch 8 litrů ruzovyho a x litrů bilyho nedáš… Yay. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
21.2.21 08:57
@debra.morgan píše:
Ten moment kdy hledáš červený do ragu a uvědomíš si, že poslední jsi vypila v pátek večer. Takže jak největší alkáč jdeš do vietnamské večerky v neděli ráno pro vino, protože nic z těch 8 litrů ruzovyho a x litrů bilyho nedáš… Yay. :jazyk:
:lol: tak stane se :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
21.2.21 10:59
@debra.morgan píše:
Ten moment kdy hledáš červený do ragu a uvědomíš si, že poslední jsi vypila v pátek večer. Takže jak největší alkáč jdeš do vietnamské večerky v neděli ráno pro vino, protože nic z těch 8 litrů ruzovyho a x litrů bilyho nedáš… Yay. :jazyk:

No, a hned máš výdaj! Vejdeš se do limitu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.2.21 12:12
@Jeremi píše:
No, a hned máš výdaj! Vejdeš se do limitu? :mrgreen:

Tipuji to ja 1100 Kč bez te večeře z restaurace co byla jako covid podpora. Uvidíme. Nevím. Je možný že jo.. Vino bylo stacene ze sudu jen za 59 korun. Jako na pití nic moc, ale do jídla dobrý
Musí :P

Spíš včera byl výdaj za boty a večer mi odešla nabíječka k noťasu, takže koupit novou. Se clovek rozhodne, že chce šetřit a vše se mu roze*ere. :roll: ale zase jsem prodala nositko a chlapovi došlo vyúčtování pojistky po „urazu“. Ale chtěla jsem ty prachy rovnou posunout na spořák s ne utratit. Blížíme se ke kulaté částce a ja z toho mám vždycky radost když jsou čísla hezky zaokrouhlena. Takže na sporák ted posílám i stovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.2.21 12:15

Zatím to je 40+705+45+59 to je 849…uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
21.2.21 13:36

Ja jsem v tom zatim jen Rohlik za 1.300Kc a karton mlika za 129kc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.2.21 10:23

Dneska 16 korun za půlku chleba.

Máte někdo formičky na medvídky (brumiky) a recept aby to bylo co nejpodobnejsi jen s méně cukru?

Js vímx že tam můžu nalít jakýkoli buchtovy těsto, ale chtěla bych zkusit co nejpodobnejsi… Světlý, tmavý těsto a uvnitř čokoláda, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
22.2.21 10:29
@debra.morgan píše:
Dneska 16 korun za půlku chleba.

Máte někdo formičky na medvídky (brumiky) a recept aby to bylo co nejpodobnejsi jen s méně cukru?

Js vímx že tam můžu nalít jakýkoli buchtovy těsto, ale chtěla bych zkusit co nejpodobnejsi… Světlý, tmavý těsto a uvnitř čokoláda, že?

Tak s tím JÁ nepomůžu :jazyk: U nás brumik nesmí přes práh, podle složení i testů je to fujka, takže mě nenapadá ani nejpodobnejsi testo :mrgreen: Možná babovkove? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.2.21 10:30

@Barrrbucha no tak právě proto si ho chci upéct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
22.2.21 10:35
@debra.morgan píše:
@Barrrbucha no tak právě proto si ho chci upéct ;)

Však jo, když se ti povede nejaka zdravější verze, hod prosim recept. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat