Šetření s Debrou Morgan

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23914
19.2.21 10:00
@debra.morgan píše:
Tak jsem byla v lidlu, úspěšnost šetření tak 80% :mrgreen: nechala jsem tam 700, koupila jsek běžné věci, které tam beru, ne vše je úplně šetřící. Ale uz to je. Ještě skočím koupit šunku a kousek celeru, tam měly jen tak 5 kilovy hlavy, to nevím co bych s tím dělala. Další nákup bude tak v po (čerstvá šunka, možná chleba) av úterý cigára k hrachove kaši. Takže se do litru buď taktak vlezu nebo to bude lehce přes. Uvidíme.

S dnešní koupenou večeři to bude do těch 1500.

Ty tři týdny to vydržím. Dal už teď nechci :lol:

Jdu péct tu kokosovou buchtu.

Jsi docela odvážná… Já bych byl radši hladem, dal bych si jen ty cigára bez hrachovky… Momentálně si kupuju Camelky za 113,– a většinou mi vydrží k jídlu na celý den, na snídani ke kávě, na svačinu, před obědem, po obědě, před večeří, po večeři a průběžně po celý den… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.2.21 10:17

@bse.pedro ja věděla, že se chytnes :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.2.21 10:23

Ja se tak za ty 3 týdny naučím jak šetřící nákup vypadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23914
19.2.21 10:37
@debra.morgan píše:
@bse.pedro ja věděla, že se chytnes :mavam:

Takže ty jsi s tou hrachovkou kecala… :cert: :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.2.21 10:39
@bse.pedro píše:
Takže ty jsi s tou hrachovkou kecala… :cert: :roll: :nevim: 8)

Ani trochu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23914
19.2.21 10:49
@debra.morgan píše:
Ani trochu!

Tak s tím kouřením u jídla… I když jsem znal jednu takovou, která i u jídla hulila… Když nám v hospodě donesli jídlo tři vteřiny po tom, co si zapálila, odložila si hořící cigáro do popelníku a mezi jídlem semtam potáhla… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
19.2.21 17:39

U nás dneska bramboračka a kynuté lívance. To je dost nízkorozpočtové. K večeři peču červenou řepu, bude s kozím sýrem, tím se ta nízkorozpočtovost zas vyrovná.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22473
19.2.21 19:09

Ahoj, primo do setreni se nehlasim, sleduji se zajmem. Vcera a dnes byla ma utrata minimalni. Vcera pecivo a dnes v trafice za casopisy. Oba obedy jsem dostala. Ostatni jidla z mych nakupu. Jo a jeste dve kavy za petikacku denne v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.2.21 11:53

Dneska na snidani kokosová buchta, svačina nebyla, kluk měl v autě pár dětských křupek teda… oběd a večeře řízky se salátem.

Byli jsme koupit nový boty, z toho jejich číslování mě brzy švihne, stejná značka bot, zijmí a celoroční, oboje stejná velikost, ale každé jiné rozměry uvnitř, takže má stejnou velikost zimních a celoroček, jen celoročky jsou dobře o cenťák a něco větší. peklo. nenávidím nakupování dětských bot. a šetření to teda taky nepomůže, litr v h*jzlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
20.2.21 11:56

U nás snídaně co dům dal :) a oběd vepřové roládky s bram. kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22473
20.2.21 12:25

Dnes mam vsechno jidlo doma, z drivejsich nakupu. Tj.dnes utrata 0. Zitra uz budu muset nakoupit. V praci nemame obedy, tak uvarit i do krabicky. Hlavni jidlo, bez polivky, stoji v hospode 120 korun a v kantyne 100 korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22473
20.2.21 12:28

@debra.morgan k mym cernym vzpominkam patri kupovani bot synovi. Okorenene tim, ze napriklad podzimni boty v jeho velikosti neexistovaly. Bud holinky nebo backory. Strasna doba to b.yla pro lidi bez znamosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.2.21 12:38
@EMicina píše:
@debra.morgan k mym cernym vzpominkam patri kupovani bot synovi. Okorenene tim, ze napriklad podzimni boty v jeho velikosti neexistovaly. Bud holinky nebo backory. Strasna doba to b.yla pro lidi bez znamosti

no, člověk by si myslel, že máme dneska na výběr, ale klukovi sedí jen jedna značka bot, v jiných chodí divně. Ale aspoň jsou, to je pravda. navíc má čapu strašně širokou, takže pokud chci vybírat boty, které mu opravdu sednou, tak mám třeba 3 značky. Ale určitě, narozdíl od dřívějška má pořád na výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
20.2.21 13:11

Tak nejvíc se ušetří když se do obchodu vůbec nejde :mrgreen:. jenže já prostě musela pro cibuli :lol: Dneska pečená krkovice, špenát a brambor. pro sebe tam mám ještě hovězí vývar. počítám že zítra jen udělám čerstvou přílohu a je vařeno :mrgreen: A zítra do krámu prostě nepůjdu takže ušetřím dost. Finančně to doženeme v po v lidlu a já pak ještě odpoledne na veterině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
20.2.21 13:13

@debra.morgan boty mne čekají příští měsíc. Už vím jaká značka jim sedí tak beru přes net. jen u nejstaršího je to problém, nohu obří a širokou a už mu asi noha tolik neroste tak nosí celoročky pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat