Šetření s Debrou Morgan

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19230
22.2.21 11:35
@debra.morgan píše:
Dneska 16 korun za půlku chleba.

Máte někdo formičky na medvídky (brumiky) a recept aby to bylo co nejpodobnejsi jen s méně cukru?

Js vímx že tam můžu nalít jakýkoli buchtovy těsto, ale chtěla bych zkusit co nejpodobnejsi… Světlý, tmavý těsto a uvnitř čokoláda, že?

Já formičky mám. Dávala jsem do nich těsto na piškotovou roládu a mini čtverečky čokolády. A pak to nešlo vyklopit, :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.2.21 11:40
@Dixies píše:
Já formičky mám. Dávala jsem do nich těsto na piškotovou roládu a mini čtverečky čokolády. A pak to nešlo vyklopit, :zed: :mrgreen:

Dobře, tak toto dělat nebudu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.2.21 14:00

Už jsem přišla na to, co zítra upeču! Vanočku! Neměli jsme ji od vánoc ;)

Nebo možná ještě dneska, aby byla na snídani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23891
22.2.21 17:15
@debra.morgan píše:
Dneska 16 korun za půlku chleba.

Máte někdo formičky na medvídky (brumiky) a recept aby to bylo co nejpodobnejsi jen s méně cukru?

Js vímx že tam můžu nalít jakýkoli buchtovy těsto, ale chtěla bych zkusit co nejpodobnejsi… Světlý, tmavý těsto a uvnitř čokoláda, že?

Já bysem je udělal z obarvenýho Moduritu, bez cukru… Dlouho vydržej a dost se na tom ušetří… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.2.21 17:48
@bse.pedro píše:
Já bysem je udělal z obarvenýho Moduritu, bez cukru… Dlouho vydržej a dost se na tom ušetří… :nevim: 8)

Chudák to moje plůdě. Ale pak by byl na nemocniční dietě, tk to bych taky ušetřila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.2.21 17:49

Vánočka upecena a budu ráda, když mi zbyde na zítřek. Chlap tomu už dal. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
22.2.21 20:06

@debra.morgan matko nejsi náhodou ve skupině na fb Prot. Spr. Matky? Pokud ano tak pochopíš :lol: vyjadřováním (plůdě, výblitek) bych řekla že aj jo :lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.2.21 20:17

@AlcaBa ne v té ne. Z te čtu jen co se vynese. Jsem v jiných, horších :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
22.2.21 20:19

@debra.morgan hoď info které, ať se pobavím po večerech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.2.21 20:21
@AlcaBa píše:
@debra.morgan hoď info které, ať se pobavím po večerech :mrgreen:

Tam se nebere. A když už tě vezmou, nebývá to proto abys zůstala. :D k pobavení si budeš muset najít něco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18104
22.2.21 20:22

@debra.morgan Udělej místo Brumíků muffiny, já dělám banánové, ale klidně jen piškotové a dovnitř čtvereček čokolády. To nevyteče a je to jak brumík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.2.21 20:23
@bigl píše:
@debra.morgan Udělej místo Brumíků muffiny, já dělám banánové, ale klidně jen piškotové a dovnitř čtvereček čokolády. To nevyteče a je to jak brumík.

Ale jde o ten tvar! O ten tvar! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
22.2.21 21:01

@debra.morgan sakra :lol: tak nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.2.21 08:14

Dneska kuřecí vývar ze 2 skeletu a hromadou zeleniny co mi tu zbyla. K tomu čočka na kyselo s chlebem a vajickem nebo cigára/debrecinka. Ještě uvidím co koupím.

Zas nám někdo sežral všechnu mrkev. Asi kůň nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
23.2.21 08:26
@debra.morgan píše:
Dneska kuřecí vývar ze 2 skeletu a hromadou zeleniny co mi tu zbyla. K tomu čočka na kyselo s chlebem a vajickem nebo cigára/debrecinka. Ještě uvidím co koupím.Zas nám někdo sežral všechnu mrkev. Asi kůň nebo co.
:palec: vývar jsem dělala včera taky a dnes se bude dojídat. Akorát mě čeká větší nákup v Lidlu. Mě to šetření prostě nějak nejde. :lol: když uvidím nějakou dobrotu neodolám. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat