Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@debra.morgan píše:
Dneska 16 korun za půlku chleba.Máte někdo formičky na medvídky (brumiky) a recept aby to bylo co nejpodobnejsi jen s méně cukru?
Js vímx že tam můžu nalít jakýkoli buchtovy těsto, ale chtěla bych zkusit co nejpodobnejsi… Světlý, tmavý těsto a uvnitř čokoláda, že?
Já formičky mám. Dávala jsem do nich těsto na piškotovou roládu a mini čtverečky čokolády. A pak to nešlo vyklopit,
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dixies píše:
Já formičky mám. Dávala jsem do nich těsto na piškotovou roládu a mini čtverečky čokolády. A pak to nešlo vyklopit,![]()
Dobře, tak toto dělat nebudu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem přišla na to, co zítra upeču! Vanočku! Neměli jsme ji od vánoc ![]()
Nebo možná ještě dneska, aby byla na snídani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Dneska 16 korun za půlku chleba.Máte někdo formičky na medvídky (brumiky) a recept aby to bylo co nejpodobnejsi jen s méně cukru?
Js vímx že tam můžu nalít jakýkoli buchtovy těsto, ale chtěla bych zkusit co nejpodobnejsi… Světlý, tmavý těsto a uvnitř čokoláda, že?
Já bysem je udělal z obarvenýho Moduritu, bez cukru… Dlouho vydržej a dost se na tom ušetří…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Já bysem je udělal z obarvenýho Moduritu, bez cukru… Dlouho vydržej a dost se na tom ušetří…![]()
Chudák to moje plůdě. Ale pak by byl na nemocniční dietě, tk to bych taky ušetřila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vánočka upecena a budu ráda, když mi zbyde na zítřek. Chlap tomu už dal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan matko nejsi náhodou ve skupině na fb Prot. Spr. Matky? Pokud ano tak pochopíš
vyjadřováním (plůdě, výblitek) bych řekla že aj jo :lol
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AlcaBa ne v té ne. Z te čtu jen co se vynese. Jsem v jiných, horších ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AlcaBa píše:
@debra.morgan hoď info které, ať se pobavím po večerech
Tam se nebere. A když už tě vezmou, nebývá to proto abys zůstala.
k pobavení si budeš muset najít něco jinyho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan Udělej místo Brumíků muffiny, já dělám banánové, ale klidně jen piškotové a dovnitř čtvereček čokolády. To nevyteče a je to jak brumík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl píše:
@debra.morgan Udělej místo Brumíků muffiny, já dělám banánové, ale klidně jen piškotové a dovnitř čtvereček čokolády. To nevyteče a je to jak brumík.
Ale jde o ten tvar! O ten tvar! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska kuřecí vývar ze 2 skeletu a hromadou zeleniny co mi tu zbyla. K tomu čočka na kyselo s chlebem a vajickem nebo cigára/debrecinka. Ještě uvidím co koupím.
Zas nám někdo sežral všechnu mrkev. Asi kůň nebo co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Dneska kuřecí vývar ze 2 skeletu a hromadou zeleniny co mi tu zbyla. K tomu čočka na kyselo s chlebem a vajickem nebo cigára/debrecinka. Ještě uvidím co koupím.Zas nám někdo sežral všechnu mrkev. Asi kůň nebo co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit