Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak asi by jste se měli hlavně dohodnout jestli dítě chcete nebo ne a podle toho se chovat. A ano, bez žádné antikoncepce je možnost otěhotnění ![]()
To jsem uplně nepochopila. Napíšeš, že antikoncepci nepoužíváte, protože vám každému nesedí. Praktikujete přerušovanou soulož jako ochranu, ale na druhou stranu se snažíte o dítě? Kde to má logiku.
@Anonymní píše: Více
Tak předpokládám, že jste spolu spali i předtím a ještě budete. Takže pokud by to nevyšlo teď, vyjde to příště. Sleduješ si ovulaci?
@pikola přesně tomuhle jsem se chtěla vyvarovat. Píšu, že si to v tu chvíli neuvědomil a prostě ho vyndal.
ano, ale psala jsi, že ty antikoncepci nebereš, protože ti nesedí. Ne, že chcete mimčo. Takže celý úvodní příspěvek je zmatený.
Tak to není potřeba řešit ne? Pokud ti bude meškat menstruace, uděláš si test.
Sexovat můžete normálně dál, ať už jsi teď otěhotněla nebo ne.
Ano, šance/riziko tam samozřejmě je. Ale záleží na dalších okolnostech, zejména na tom, jestli máš plodné dny.
Tak pokud se snažíte o dítě, tak na co ten referát v prvním příspěvku o antikoncepci? ![]()
Ahoj. S partnerem jsme měli ráno sex. Já (27) bez antikoncepce protože mi nedělá dobře a tělísko mi MUDr nedoporučila. On ( 31) bez kondomu, protože to nemá rád. Sex proběhl, ale máme dilema jestli to stihl vyndat. Vyndal ho a v tu ránu byl od ejakulátu. Utřel se a hned jsme zase pokračovali. Je tam nějaká možnost otěhotnění? Nevím, zda to mám brát jako nějakou možnost a podle toho se otestovat a nebo se snažit dále o miminko.
Prosím nemístné komentáře si nechte; děkuji.