Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Většina žen nemá vaginální orgasmus a je vzrušivá jen přes vnější stimulaci. Co ti dělá dobře když masturbuješ? To samé bude fungovat v sexu - ale musíš to partnerovi říct.
Pokud to úplně nevíš, tak bude potřeba začít se učit porozumět vlastnímu tělu.
Je na to velmi poučná appka - a dost se hodí i tvému milému.
Další užitečná a decentní možnost je tahle knížka https://www.kosmas.cz/…alni-extaze/
Sex je jen další forma komunikace a je potřeba se jí naučit, je potřeba vnímat sebe i toho druhého. A dost pomáhá, když se o tom člověk s tím druhým naučí mluvit bez zbytečného studu, viny, pocitů slehání a dalších nesmyslných výmyslů.
@Anonymní píše: Více
Moje žena to měla podobně. Hodně let trvalo a přišli jsme na to, že to souvisí se zablokováním naší sexuality řadou programů a zámků v psychice.
Už jsme s tím dost pohli a je to lepší, ale ženu to pořád vrací do přesně toho stavu, co popisuješ.
Měla svobodnou vagínu nejdýl 3 dny, a to byl fičák
Můj penis už jsme osvobodili a jak se uvolnil, tak se dokonce zvětšil i s kulkama ![]()
Stručně řeknu, že je třeba se vymotat z těch rolí, co na nás nasadili jako tuhle „západní monogamii“ a co s tím souvisí.
Jestli to chceš probrat, tak mi napiš na ahalfar zavináč seznam.cz
@Ou píše: Více
Přesně tak. Jdu studovat to hnutí ![]()
S ženou chceme dělat něco jako NEtantru (klasická tantra je neosobní a neemocionální-my jsme opak) pro sexuální osvobození žen, párů. Pánové to mají bloknuté taky, hlavně církví, ale těm to jsou schopné pak pomoct ženy samy.
@Zlatý píše: Více
Jenomže ženy, přes všechny halasné projevy o rmancipaci a rovnoprávnost stejně pořád očekávají hlavní iniciativu od muže, ať začne a přinejmenším v počátku „to zařídí“. ![]()
Viníci se samozřejmě k ničemu nehlásí..
A aktivní ženská si najde logicky aktivního partnera, proč by pomáhala „uťápnutému nemehlu“?
![]()
@Zlatý
Jestli vy nebudete nějaký guru, co umí odháčkovat háčky, což?
Tak přítelovi bude asi jako tobě, kluci si neuvědomují, že prsty NEMAJÍ dělat stejné pohyby jako p..s při kopulaci. Špatně se nemusís cítít, dejte si prostor a čas ![]()