Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,já akorád vím že tak od8měs mi doktor doporučil sex s kondomem,kvůly tomu abych předčasně neporodila,prý sperma může vyvolat porod.
A jinak před tím jsme spali bez a žádný infekce atd jsem neměla.
Ahojky, tak ja zrovna v tehu mela nejakou infekci v moci a prenaseli jsme to s partnerem porad jeden na druhyho, potom dr predepsal masticku me i jemu, tyden jsme spolu spali s kondomem a pak v poho…
Anonymní píše:
Ahojky, tak ja zrovna v tehu mela nejakou infekci v moci a prenaseli jsme to s partnerem porad jeden na druhyho, potom dr predepsal masticku me i jemu, tyden jsme spolu spali s kondomem a pak v poho…
Asi každá ženská to má jinak,já žádný problémy s tímhle neměla.
užívejte si bez, když zrovna nehrozí nechtěné těhotenství
nevím o tom že by hrozilo nějaké zvýšené riziko čehokoliv ani mudři rozhodně nic takového neříkají …
…a do toho 8 měsíce to není nebezpečně? Aby to třeba nemohlo vyvolávat předčasný porod i dříve??? Nebo v prvních třech měsících třeba potrat???
Dr. mi teda o tom nic neříkal.. říkal, že sex v těhotenství je povolen, nic víc… takže mě vlastně ani nenapadlo zda s kondomem či bez něj.. ![]()
ppetra píše:
užívejte si bez, když zrovna nehrozí nechtěné těhotenstvínevím o tom že by hrozilo nějaké zvýšené riziko čehokoliv ani mudři rozhodně nic takového neříkají …
Když nic doktoři neříkají, tak by to snad mělo být v pohodě.. kdyby hrozilo nějaké riziko, tak by se o tom zmínili ![]()
omlouvám se, ale musím to sem napsat, tento dotaz mě opravdu pobavil…
chudák manžel, to aby si připadal jako nějaký infekční špinavec
![]()
je to přeci lidské, pokud nemáš nějaké komplikace, miminku sex neublíží a manželovo sperma už vůbec ne…
a myslím, že ani to sperma porod nevyvolá - těch prostaglandinů je tam prý minimum, takže to nemá efekt - a z vlastní zkušenosti musím říct, že i když jsme se opravdu snažili o vyvolání porodu tímto způsobem, nefunguje to - obě děti se narodili v 41+2
![]()
přeju hezké zdravé těhotenství a krásný porod ![]()
kacerval píše:Anonymní píše:Asi každá ženská to má jinak,já žádný problémy s tímhle neměla.
no ja si nemyslim ze by me nakazil on, spis ja jeho..:D jsem to lecila snad 3mesice antibiotika samy masticky a porad nic nezabiralo
kostickaa píše:
omlouvám se, ale musím to sem napsat, tento dotaz mě opravdu pobavil…
chudák manžel, to aby si připadal jako nějaký infekční špinavec![]()
![]()
je to přeci lidské, pokud nemáš nějaké komplikace, miminku sex neublíží a manželovo sperma už vůbec ne…
a myslím, že ani to sperma porod nevyvolá - těch prostaglandinů je tam prý minimum, takže to nemá efekt - a z vlastní zkušenosti musím říct, že i když jsme se opravdu snažili o vyvolání porodu tímto způsobem, nefunguje to - obě děti se narodili v 41+2
přeju hezké zdravé těhotenství a krásný porod
![]()
Díky za info
aspoň už vím, že můžu být klidná ![]()
Anonymní píše: …a do toho 8 měsíce to není nebezpečně? Aby to třeba nemohlo vyvolávat předčasný porod i dříve??? Nebo v prvních třech měsících třeba potrat???Dr. mi teda o tom nic neříkal.. říkal, že sex v těhotenství je povolen, nic víc… takže mě vlastně ani nenapadlo zda s kondomem či bez něj..
No mě to řekl na začátku8měs ale asi to bude lepší už od7,moje kámojda taky porodila na konci 7měs.,tak já si příští těhotenství budu hlídat,ale jinak záleží na ženský,každá ženská to má jinak,to máš tak náká ženská přijde hned do jináče,náká ne a stím stříkáním do pochvy to je taky stejný.Náký to může vyvolat porod náký ne.Jinak potrat si myslím že by to vyvolat nemělo,ale to nevím na stopro,ale myslím si že ne.
ahojky, ohledne toho predcastnyho porodu, my jsme s partnerem spali bez a musela jsem ve 41tt na vyvolani, takze neboj.. ![]()
Jinak mě to taky nevyvolalo pord,ale už jsem hodně slyšela od kamarádek že jim to pomohlo,ale taky ne všechny.
Pokud jste zdraví oba,není čeho se bát,jak píše Kosticka.U problémů bych to řešila s doktorem.Hezké milkování a těhulkování. ![]()
Zajímá mě, zda je v těhotenství bezpečný sex bez kondomu nebo se doporučuje pouze s kondomem??? Hrozí nějaké infekce nebo jiné komplikace???
Díky za vaše rady a zkušenosti