Sexuální výchova dětí - kdy jaké informace?

Máte zkušenost s Portál Mluvme s dětmi o sexu?

Přidejte zkušenost s Portál Mluvme s d...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4498
4.12.14 11:04

@LucaLuca NO, jestli si to do toho rozhovoru zapamatuji, tak bych ráda použila něco v tom smyslu, že „muž ženě předá semínko (semeno?) pomocí penisu - a to je pindík vlastně, víš…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
4.12.14 11:10

@korena Dobrý byl i ten příspěvek s breberkami v tátově pytlíku, nevím, jestli v této nebo podobné diskusi. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.12.14 11:15

My máme tuto knížku, původně se mi líbili obrázky pak když jsem jí otevřela tak mi to přišlo drsné (dceři byly 4 roky) takže jsem ji ještě odložila. ale ptá se čím dál víc tak s tím asi vyrukuju a budem diskutovat. Jako ví jak se dítě narodí, ví jak vznikne a teď se víc ptá jak se ta spermie dostane k vajíčku. Tak zatím jsme u toho že z pindíka přes pipinku k děloze kde je čeká to vajíčko :-D Ale už přišla i řeč na menstruaci.

A popravdě mě to v tomto věku přijde jednodušší než pak najednou hrc v 10 :think: http://www.bux.cz/…bo-kluk.html

mají víc dílů a různých věcech. Jo a dceři je 5,5  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
4.12.14 11:21

Já budu používat tuhle. Nejde mi vložit odkaz, jmenuje se Jak děti přicházejí na svět. Přijde mi dostatečně otevřená, ale přitom citlivě a srozumitelně podaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
4.12.14 11:59

U nás to je tak. Tatínek má v pinďovi semínka a maminka má v bříšku vajíčka.
Tatínek dá mamince semínko do bříška, vajíčko to semínko sní a je z toho miminko.
Kluk si k tomu sám přimyslel, jak se dostane to semínko do bříška a to prosím přes přes pupík, pak se to začaruje, jsou u toho hvězdičky a je tam. Jo a musí u toho být tma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
4.12.14 12:04

To mi připomíná, známá mi vyprávěla, jak to vysvětlovali své dcerce. A ta z toho byla hrozně nadšená a tak ji to zajímalo, že to chtěla vidět a pořád je prosila, ať jí to s tátou ukážou. :mrgreen: No, měli co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.14 13:34
W
@lleennttiillkkaa píše:
U nás to je tak. Tatínek má v pinďovi semínka a maminka má v bříšku vajíčka.
Tatínek dá mamince semínko do bříška, vajíčko to semínko sní a je z toho miminko.
Kluk si k tomu sám přimyslel, jak se dostane to semínko do bříška a to prosím přes přes pupík, pak se to začaruje, jsou u toho hvězdičky a je tam. Jo a musí u toho být tma.

Mame to stejne.kluk se asi pred rokem ptal, tak jsem mu rekla, ze tatinek da pindoura mamince do pipiny, ale nijakho to nezaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
4.12.14 13:37

@Lama Lama já jsem právě část, jak se dává semínko do vajíčka vynechala, to jsem si říkala, že vezmem až dýl :D No přišel si na to sám. Jo a krom toho, že musí být tma, tak maminka musí mít vyhrnutý tričko. Nejvíc mě ovšem pobavilo, když se mě zeptal, jestli taťka vybral růžový nebo modrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
4.12.14 14:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.14 15:46

Jinak pro úplná prťata je podle mě fajn Krteček a maminka. A pak Jak jsem přišel na svět pro větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
4.12.14 15:49

@Lama Lama Jé, to jsem malýmu pouštěla, než jsem měla podruhé rodit, čili před 6 lety. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
4.12.14 15:56

Nojono, nemáš metry. já to pouštěla asi ve dvou letech, mladší někdy ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.12.14 17:34

Jo a ještě je dobrý ze seriálu byl jednou jeden život tam je taky jeden díl vyloženě o vzniku miminka a myslí i porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
4.12.14 20:05

@Lama Lama Zapínám. :-) Dřív jsem měla nastaveno, že se automaticky připojí podpis, ale teď mi to automaticky zatrhává jen Zasílat reakce na e-mail. Ale teda dala jsem do dotazu, že to je pro 8 let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí