Sexuální výchova ve školách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
395
28.8.12 20:42
U nás do školy přišel v 7. a 8. třídě nějaký ředitel z druhé školy a pořádně nám to vysvětlil. Dokonce se zminoval i orálním sexu apod., což bylo podle mě až příliš detailní a zbytečné, i když na druhou stranu je potřeba vědět, že i takový orální sex může přenést pohlavní chorobu. Napřed jsme byli odděleni na holky a kluky, což je super, aspon se nikdo nestydí, neposmívá a všichni se ptali na to, co je zajímá. Dokonce rodiče museli podepsat nějaký papír, že budeme toto absolvovat, což je super, každý má právo o svém dítěti rozhodovat sám. Nelíbila se mi kritizovaná hra „kompot“, která je také obsahem nové sex. příručky. Žáci jsou na židličkách v kruhu a podávají se otázky typu „Kdo masturboval/souložil/líbal se/menstruoval, at' si vymění židličku.“. Tyto věci patří do soukromí a děcka by se měly učit je v soukromí ponechávat.
@loupeznice píše:
Ono je to tady těžký. Všechny maminy se snaží být „in“, ale když prijde na takové věci, tak jsou mimo. Děti nosí čáp a vrána, nebo se kupují v porodnici… To bych nikdy malé neřekla. Chodila se mnou i na ultrazvuky a viděla to mimi v bříšku. Nic vulgárního jsem jí neřekla, tak tu reakci taky nechápu.

To je příšerné, dítěti říct, že se dítě kupuje v porodnici. To bych spíš podávala stížnost na tyto ženy, co vychovávají děti ke konzumu už od mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí