Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Premek_Orac píše:
@toooja V Rusku zase jíte lidi no… viz Андре́й Рома́нович Чикати́ло
Ten pocházel ale z Ukrajiny.
@fashion_victim83 píše:
S tim tvým v Rusku psy nejime bych byla opatrna-tam se za valky jedly i krysy nebo dávno mrtví koně a behem hladomoru na Ukrajině i detiTak ti uz je snad lepší i ten pes. Jinak, chapu, ze truchlis za psa, ale pokud ho opravdu snědli, tak k němu měli zajisté úplně jiný vztah-a to takovy, ze měli den nalezence, ne ze si roky ho roky piplali jako ty.Me to nijak extra nepohoršuje, vím, ze jsou lidi v CR, co jedí i koně, obojí mi přijde divné a ochutnat bych to nechtěla, ale zas abych kvůli tomu vyráběla transparenty a volala Novu, tak to nee.
Nu promin, ale nehladovime…Nebo snad ano? Z duvoduzachovani zivota pochopim, ze krysy, mysi, kocky…ale dnes snad jsme uz v jine dobe…
@smurfka píše:
to on právě moc nechce:o((( asi vykrmím sebe, když tak umřu poslední, protože než to zhubnu už budou všichni tuzí:o)
@toooja píše:Dekuji. Aspon nejsem sama, kdo tak mysli.Ale nas je malokoukam. Vetina to bere „maso jako Maso“,to je smutne. Jinak, ja maso nejim.Uz to pro sebe mam vyresene, co se tyce krav, kurat a tak dale. nasich kamaradu zvirecich.
Osobne se zeptam u starosty, jak to se psem bylo.Jako vtip bych to nebrala, jsou to vsechno dospele lide.
Hnusne mi to prijde, ale myslim, ze s tim nic neudelas, i kdyby ho snedli…rozhodne to nebude resit Policie apod, protoze to nevypada, ze to je proti zakonu, ledaze by to nejak slo navlict na to tyrani…coz pokud je pes pryc asi tezko nekdo dokaze ![]()
Tak ja mam asi uplne opacny pohled, nez se nosi. Trestne to pry je (pro me bohuzel) - pes neni jatecni zvire. Ale ja bych ho rada nekdy ochutnala. ![]()
pes a prase jsou podobne chytra a podobne spolecenska zvirata, kdo ji veprove, nemel by se osklibat nad psem.
Příspěvek upraven 05.05.16 v 13:17
@toooja píše:
Nu promin, ale nehladovime…Nebo snad ano? Z duvoduzachovani zivota pochopim, ze krysy, mysi, kocky…ale dnes snad jsme uz v jine dobe…
tak v Jižní Americe se běžně jedí morčata, v asii hady.. každýmu národu přijde normální jíst určité druhy masa a jiné zase ne. Ale proč nevyzkoušet něco nového ![]()
@Premek_Orac píše:
@toooja V Rusku zase jíte lidi no… viz Андре́й Рома́нович Чикати́ло
Nejste snad blbec, proc tohle sem tahate? V Rusku bezne jedi lide? Kde jste na tom byl? Takove zlocinne extremy snad sem vubec nechtela.
@Ali-Ali asi tak, naše nejmilovanější psí holčička byla „pečená“ na každé druhé akci, dokonce máme fotku, kde jí kamarádka (jinak velmi solidní paní) ukazuje troubu, že to bude její nová boudička ![]()
Podle mě to je jen (hloupá) legrace…i kdyby to náhodou udělali, což protizákonné není, tak se s tím tímhle způsobem nebudou chlubit ![]()
Tak sis toho psa mohla vzit ne? Je to sice blby a v nasich podminkach neobvykly ale pes je maso. Jedi se kone, opice, motcata, králíci a psi holt taky
@Pudloslava píše:
Tak ja mam asi uplne opacny pohled, nez se nosi. Trestne to pry je (pro me bohuzel) - pes neni jatecni zvire. Ale ja bych ho rada nekdy ochutnala.![]()
pes a prase jsou podobne chytra a podobne spolecenska zvirata, kdo ji veprove, nemel by se osklibat nad psem.
Kuchni si ho doma nebo zajed na dovcu do Vietnamu treba
@Pudloslava píše:
Trestne to pry je (pro me bohuzel) - pes neni jatecni zvire.
Není to trestné - jen prodávat to nesmíš.
@Pudloslava píše:pes a prase jsou podobne chytra a podobne spolecenska zvirata, kdo ji veprove, nemel by se osklibat nad psem.
A když se to vezme hlouběji, tak prasečí „součástky“ se využívají i v lidské medicíně, to je přece skvělé, že nám prasátko takhle pomáhá. A my se mu za to odvděčíme tím, že si z něj uděláme řízek nebo jitrnici. A nikomu to divný nepřijde ![]()
@toooja Jsem vegan, takže teoretickou diskuzi, která se tu rozběhla, nechám stranou.
Ale pokud se pes předal oficiálně do péče obce, určitě existuje směrnice jak legálně a běžně postupovat. Popátrala bych tedy tímto směrem a zkusila to napadnout. Nejspíš to ale všichni zapřou.
Nám, když zdrhnul pes a hledali jsme ho, tak už nějaký dobrák ho odvezl do útulku (během hodiny) a ani to nikde nenahlásil. Trvalo nám několik dní, než se vše vyřídilo a našli jsme ho.
Tak mě zas přijde docela nechutný, jak například ve Vietnamu nebo v Číně? konzumují taková ta vařená vejce v nichž je už docela velké kuře. Prostě ho uvařej zaživa a považují to za ohromnou pochoutku.
Nebo býčí penis v polévce… mno…
Minule ho tam Gordon Ramsay na svých cestách porcoval, mi bylo na grc.
to on právě moc nechce:o((( asi vykrmím sebe, když tak umřu poslední, protože než to zhubnu už budou všichni tuzí:o)