Sežali psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
5.5.16 13:04

Ale zakladatelko, nikdo prece nerika, ze doma chova psi jako mazliky aby je pak snedl ne? To je stejne jako s temi kraliky-tolik lidi je ma doma jako milacky a presto se kralici maso normalne bez hanby ji.
Tohle byl navic pes toulavej, pro ktereho nebylo umisteni nez utulek, takze i kdyby to skhtecne pravda byla, nevidim v tom az takove drama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
@smurfka píše:
tak já bych asi viděla rozdíl jen v tom že své zvířátko bych nesnědla, protož jsem třeba měla k němu nějaký vztah..ale cizí klidně:o)

se k němu nesmíš tak upínat :mrgreen:

bůh ví jaký časy přijdou, pak budeme rádi, že můžeme jíst kočku nebo psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@Black Cat píše:
@Fima Jo, já už vidím, jak PČR vyhlašuje celostátní pátrání po zmizelém jezevčíkovi… :mrgreen:

To je jako v té písničce od Ivo Jahelky - Romové ukradli psa, snědli ho upraveného na česneku, a když to dal majitel k soudu a museli platit pokutu (už nevím kolik), tak se rozčilovali, že takovou drahotu nemají ani v Intercontinetalu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.5.16 13:05
@Netopirek píše:
se k němu nesmíš tak upínat :mrgreen:bůh ví jaký časy přijdou, pak budeme rádi, že můžeme jíst kočku nebo psa

no naštěstí žádné zvířátko doma nemám..jen manžela. o)

• Citovat
  • Upravit
970
5.5.16 13:06

Může to být vtip:-)

Ale je fakt, že v minulé práce na stavbě dělali chlapi guláš ze psa docela pravidelně…nejspíš po nehodě.
Nevím, nechutnala jsem, vařili každý pátek a někdy právě tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@Netopirek píše:
se k němu nesmíš tak upínat :mrgreen:bůh ví jaký časy přijdou, pak budeme rádi, že můžeme jíst kočku nebo psa

Ten rugbyový tým ztroskotaný v Andách - byli rádi, že můžou sníst kámoše, aby přežili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
@toooja píše:
Jsme vsechny dospele lide, srandu si nikdo nedela.Ano,dukaz nemam.To mi rekl i manzel, ze kdyz nevidela nic, tak co s tim.vite…je to hrozne.Maso je i clovek, ne? Ale my snad jsme civilizovane lide, a snad uz tolik „vyrostli“,ze vime, co je co.Mi umrel 23.4 pesan, a ja truchlim, jak po cloveku.Byl to moc hodny, mily a nejlepsi pes. A nebere mi hlava, ze se da zabit a snist kamarad.

A o vesnici dál je nejlepším přítelem prasátko. Kdyby jsi nesměla vzít do úst nic, co má někdo jiný za posvátné zvíře, tak jsme všichni vegetariáni, ne-li vegani. Nemyslím si, že by to byla pravda. Můžeš zkusit o jezevčíka projevit zájem a uvidíš, jestli ti někdo řekne do očí, že ho snědl. Každopádně i kdyby to tak bylo, tak s tím nic neuděláš. A že se nesmí jíst lidské maso v zákoně je, na rozdíl od toho psího :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
5.5.16 13:07

Je to tak dva roky co u Lovosic natáčeli asi sto psů ve skleníku, měli je tam majitelé vietnamské restaurace.
Jinak jíst psy je pro mě něco nechtěného, ale respektuji že někdo to má jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.5.16 13:07
@KPKristy píše:
Ten rugbyový tým ztroskotaný v Andách - byli rádi, že můžou sníst kámoše, aby přežili :nevim:

to už je trošku extrém, ale asi nikdo nemuže říct jak by se v takové situaci zachoval..možná bych to udělala taky, kdyby mi to mělo pomoct přežít. :think:

• Citovat
  • Upravit
23966
5.5.16 13:08
@smurfka píše:
no naštěstí žádné zvířátko doma nemám..jen manžela. o)

tak řádně vykrmovat na horší časy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.5.16 13:09
@Black Cat píše:
@Fima Jo, já už vidím, jak PČR vyhlašuje celostátní pátrání po zmizelém jezevčíkovi… :mrgreen:

No proč ne… Nova by se toho určitě chytla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.5.16 13:10
@smurfka píše:
to už je trošku extrém, ale asi nikdo nemuže říct jak by se v takové situaci zachoval..možná bych to udělala taky, kdyby mi to mělo pomoct přežít. :think:

Jasně, že to je extrém, proto to sem taky píšu. Celá tahle diskuse mi přijde trochu extrémní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.5.16 13:10
@Netopirek píše:
tak řádně vykrmovat na horší časy :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :D :mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
5.5.16 13:11

@toooja V Rusku zase jíte lidi no… viz Андре́й Рома́нович Чикати́ло

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.5.16 13:12
@KPKristy píše:
Ten rugbyový tým ztroskotaný v Andách - byli rádi, že můžou sníst kámoše, aby přežili :nevim:

přesně, nikdo neví do jaké situace se dostane.

Za války se jedli běžně i krysy. Prostě všechno co se dalo. To, že my nemusíme neznamená, že to nikdo jiný nedělá.

Je humus sníst sousedovi kamaráda prase Pepíka, když to byl mazlík. Ale sníst cizí prase na grilovačce je OK. Takže tak bych to brala i s tím psem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová