Sežali psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
5.5.16 14:09
@Netopirek píše:
@smurfka tenhle točák má ke klasickýmu daleko. Je to spíš mletý maso ve střívku :mrgreen: Steaka bych taky ráda, ale netuším kde by se dal sehnat. Ale když jsou špekáčky a točeňák, tak musí někde být i ten zbytek :think:

no právě..:o))

• Citovat
  • Upravit
10244
5.5.16 14:10
@bartsch píše:
Ten pocházel ale z Ukrajiny.

V tom případě třeba Alexej Gorulenko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
5.5.16 14:13
@toooja píše:
Nejste snad blbec, proc tohle sem tahate? V Rusku bezne jedi lide? Kde jste na tom byl? Takove zlocinne extremy snad sem vubec nechtela.

Zda jsem nebo nejsem blbec nechci sám posuzovat. Nemyslím si, že se v Rusku běžně jedí lidé, ostatně ani v ČR se běžně nejedí psi. Rusko je mimochodem podle mého krásná země, jak některá města, tak hlavně příroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.5.16 14:13
@BohunkaP píše:
No, to je sice pravda… ale vždycky můžeš říct, že ho někdo srazil autem, tak sis z něj udělala guláš… ;) To trestné není.

mozna to ale musi byt tvuj pes, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
5.5.16 14:15

Za mě tedy, ať si jí kdo chce, co chce.
Osobně si ale myslím, že zakladatelka jen nechápe černý humor. Já mám čtrnáctiletého kocoura, občas mě dokáže tak vytočit, že mu vyhrožuju, že půjde na pekáč. To samé s pětiletým domácím mazlíkem králíkem :-D :-D :-D.
Nedávno jsme grilovali, králík byl zalezlý v díře na zahradě a rodinka si okamžitě začala dělat srandu, z čeho že to grilované maso je, a kde máme králíka…
Nehrotila bych to. Nejsem si úplně moc jistá tím, že by se někdo veřejně chlubil sežráním psa, obzvlášť, když byl v péči obce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
5.5.16 14:16

V Londýně se dá v čínské čtvrti běžně objednat kočka. Nejoblíbenější jsou pečené kočičí pracky, podávají se s rýží a sladkokyselou omáčkou. Po menu servírují čerstvé pomeranče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.5.16 14:32

Tak si myslím, že jsi zakladatelko přecitlivělá, někdo si z tebe udělal pěknou legraci… vybavuju si další tebou založenou diskuzi o příšerných podmínkách chovu krav, kde jsi tvrdila že se vůbec nedostanou na pastvu, taky jsi tam na mě působila dost přecitlivěle ohledně zvířat, nebylo by ti lépe na jiném fóru, kde se sdružují podobně smýšlející lidé?? Tady se obávám moc souznění nenajdeš, možná tak ještě recepty na zpracování psího masa… vtip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
5.5.16 14:41

Zakladatelka už nereaguje. Myslím si, že po těch příspěvcích tady, určitě omdlela! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
5.5.16 14:41
@Kobliha51 píše:
Víš jistě, že to není protizákonné?

Ano, pes se v zákoně nebere jinak než kuře, či prase. Pokud se dodrží pravidla porážky tak i když já sama takovými lidmi opovrhují tak nezmuzes vůbec nic. Něco jiného by bylo když by zabyly a snedly tvého psa to už je krádež atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.5.16 14:44
@Premek_Orac píše:

Tak u nás to zvládal dobře třeba Hojer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.5.16 14:52
@Premek_Orac píše:

No jo, Gorulenko ale je tak na stejné úrovni jako ragbisté v Andách :think: Vražda se nedokázala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.5.16 14:57
@berusa.m píše:
Zakladatelka už nereaguje. Myslím si, že po těch příspěvcích tady, určitě omdlela! :mrgreen:

Anebo šla na tu policii. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
5.5.16 15:01

@Fima Nebo na dlabanec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.5.16 15:12
@Premek_Orac píše:
@Fima Nebo na dlabanec :-)

To určitě ne, vzhledem k té diskuzi ohledně krav a pití mléka. Já psy také nejím a ani je jíst nehodlám, ale nehysterčím kvůli tomu. Podle mě si z ní tou SMS stejně nejspíš vystřelili, český humor je v tomto specifický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
5.5.16 15:16
@bartsch píše:
To určitě ne, vzhledem k té diskuzi ohledně krav a pití mléka. Já psy také nejím a ani je jíst nehodlám, ale nehysterčím kvůli tomu. Podle mě si z ní tou SMS stejně nejspíš vystřelili, český humor je v tomto specifický.

Nikdy neřikej,,nikdy neřikej nikdy" :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová