Sežali psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
5.5.16 18:45

@toooja nemam nic proti veganum. Jejich vec. Ale silene mi lezou na nervy lidi, kteri o tom vehementne presvedcuji ostatni a delaji z nich netvory, protoze jedi maso. To jsou u me netolerantni individua. Ze mas preklep v nadpisu, stane se, ale projdi si sve prispevky tady, jedna chyba za druhou. A kdyz to vidim i ja se svoji katastrofalni Cestinou, tak uz to vazne chyby jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.16 18:47

@toooja mě docela zajímá, proč jste si vybrali zrovna psi a kočky, že se nemají jíst. Proč, kvůli zabíjení? Já když jdu kolem rybího koutku, tak tam jsou větší masakry, teplovodní živý krabi na ledu, raci a žáby se dávají zaživa do vařící vod. A podobné věci, to vám líto asi není, to je ticho po pěšině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.5.16 18:53

Nevšimla jsem si, že by tooja někoho přesvědčovala. Naopak většinou se hned objeví argumenty jak je maso super apod. Mně tyhle debaty nebaví, běžně nikomu nic neříkám a nevnucuju, ale přijde mi zcestné, jak ostatní hned mají potřebu člověka přesvědčovat, že maso je k životu nutné. Každému vyhovuje něco jiného. Že není rodilá mluvčí už jsem zaregistrovala v jiné diskuzi, nechápu proč se za to někomu posmívat. A pokud je to celé vtip, něco cizinec opravdu nedokáže pochopit.
Užijte si víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.5.16 18:58
@strýček sally píše:
@toooja mě docela zajímá, proč jste si vybrali zrovna psi a kočky, že se nemají jíst. Proč, kvůli zabíjení? Já když jdu kolem rybího koutku, tak tam jsou větší masakry, teplovodní živý krabi na ledu, raci a žáby se dávají zaživa do vařící vod. A podobné věci, to vám líto asi není, to je ticho po pěšině.

Přesně tak. Celá ta hysterie kolem psů a koček.. Jako jo, je to divný a já bych vědomě psa ani kočku nesnědla. Ale když už teda hysterčit kvůli tomuto, tak co ta nebohá prasata, která se picnou do hlavy, říznou do krku, a pak visí vejpůl, střeva z nich lezou :nevim:. Kuře nebo slepice, které se uťafne hlava zaživa. A další zvířata. To nikomu divný nepřijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.5.16 18:58

@archanda pokud je cizinka, tak se omlouvam :kytka: ale jinak mi jeji prispevky o veganstvi prijdou pres caru. A prispevek o tom, jak se tesi az se bude vyrabet maso umele v laboratori me proste, jako cloveka, ktery miluje prirodu, rozpalil.To uz je proste podle me za hranou, ale to uz je muj osobni nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
5.5.16 18:59
To jsou u me netolerantni individua. Ze mas preklep v nadpisu, stane se, ale projdi si sve prispevky tady, jedna chyba za druhou. A kdyz to vidim i ja se svoji katastrofalni Cestinou, tak uz to vazne chyby jsou

@Jana525 paní očividně není Češka, takže kritizovat chyby je úplně mimo… Chtělo by to trochu tolerance, když už o té toleranci tak píšeš;)

Jinak i u nás se vtipkuje o pekáči. On ten jezevčík je na to velikostně jako dělaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.5.16 19:00
@Jana525 píše:
@archanda pokud je cizinka, tak se omlouvam :kytka: ale jinak mi jeji prispevky o veganstvi prijdou pres caru. A prispevek o tom, jak se tesi az se bude vyrabet maso umele v laboratori me proste, jako cloveka, ktery miluje prirodu, rozpalil.To uz je proste podle me za hranou, ale to uz je muj osobni nazor

Tady se sešlo x osobních názorů, ale tím ses právě zařadila mezi íkvé tykve nebo jak to psala zakladatelka. Prostě jsou tu názory jiné než její a je zase zle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.5.16 19:25
@Jana525 píše:
@archanda pokud je cizinka, tak se omlouvam :kytka: ale jinak mi jeji prispevky o veganstvi prijdou pres caru. A prispevek o tom, jak se tesi az se bude vyrabet maso umele v laboratori me proste, jako cloveka, ktery miluje prirodu, rozpalil.To uz je proste podle me za hranou, ale to uz je muj osobni nazor

Aha, tak takové příspěvky jsem nějak přehlédla, na to asi mám taky trochu jiný názor. Tak radši budu ticho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
5.5.16 19:40
@toooja píše:
Neslo uz to opravit, proste zustalo, ze „sezali“.Ale vidim, ze intelekt vetsiny zde je „houpaci kun“,zdar vsem masozravcum a egoistum konzumentum.

Porad jsi nepochopila, ze tvoje stravovaci presvedceni nikoho nezajima a ze tvoje neustaly narazky na masozrouty jsou nanejvys otravny, ja nevim, z jakyho titulu si dovolujes kecat nekomu do toho, jestli ma zrat steaky nebo korinky. Pripomina mi to muceni a vrazdeni zen (rozumej osudy obvinenych z carodejnictvi) v zajmu ciste a dobrotive, milujici a vseobjimajici cirkve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.5.16 20:02

@archanda to bylo v jine, nedavno zalozene diskuzi od zakladatelky, myslim, ze se to tykalo piti mleka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
5.5.16 20:03
@Sunnny píše:
Tak obecně vzato, jsou národy kde je běžné jíst ledacos. Češi ovšem mezi běžné konzumenty psů nepatří.
Nechápu v jakých žijete lokalitách, že Vám připadá jíst psi normální.
Já se s tím teda nikd nesetkala, že by někdo jedl psa.
Nepřijde mi normální, že starosta jako zástupce obce slíbí, že se o psa postará a pak ho nechá, aby ho někdo sežral.
Netuším, jak je to ze zákona. Ale v případě, že se obec měla postarat není dle mého v pořádku, že psa snědli (pokud ho opravdu snědli).

Díky, konečně…
Připadám si jako divák. Za normalitu to teda nepovažuji - jak jednání starosty, tak to, že by mi někdo vzal psa a zabil ho na jídlo.
Podle mě to trestné je, zabít psa nemůžete, může to udělat pouze veterinář humánním způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.5.16 20:17
@Jana525 píše:
Zakladatelka nereaguje, uz resi jiny problem, nejaky stavovy detox

Muehehe asi přestává hulit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.5.16 20:18
@archanda píše:
Hele, a Vám se to zdá v pořádku? Když se někdo na něco ptá a vy se začnete bavit o něčem jinym a ještě si z toho děláte srandu? Já bych se po vašich odpovědích taky urazila.

Jo, tady je to normální. Se s tím smiř 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.5.16 20:23
@lecijasek píše:
@Jana525 paní očividně není Češka, takže kritizovat chyby je úplně mimo… Chtělo by to trochu tolerance, když už o té toleranci tak píšeš;)Jinak i u nás se vtipkuje o pekáči. On ten jezevčík je na to velikostně jako dělaný :lol:

Mno očividně bych neřekla. Tak ať si to dá do podpisu, že není Češka a nebude za pitomce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
5.5.16 20:26

@Gina108 hele a nebejvala tys dycky takova slusnacka? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie