Sežali psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
5.5.16 12:50
@LennaZS píše:
Nepřijde mi to divné, v jiným zemích se jí psi, jinde králíci, kočky. Ne to o daných zvycích. Jako ale je fakt, že když jsem byla malá, měla jsem jezevčíka Dana, pak mě ve 12 ti letech kousl a naši ho dali myslivci. No, jenže ten hň*p ho prodal naším sousedům a oni ho snědli. Tenkrát mi z toho bylo blivno s dodnes, když ty lidi potkám, je mi z nich zle. Teď už to tak neberu. Mrkni třeba na to, jak se chovají ve velkochovech ke kuratum a kravám a pak si dej s chutí pecinku. Dobrou chuť :lol: :lol:

Jo, myslivci. Ještě se budeme divit, jak zatočí nejen se zvířaty, ale i s námi všemi.

• Citovat
  • Upravit
10351
5.5.16 12:52
@Tarinka píše:
Navic z jezevcika nemůže byt takova pecinka aby se na ni dala pozvat jeste navsteva :think:

Co by ne, kolik muze mit (nemyslim trpasliciho jez.) kilo, treba 8? Se kdyztak docpes chlebem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.5.16 12:53
@Tarinka píše:
Navic z jezevcika nemůže byt takova pecinka aby se na ni dala pozvat jeste navsteva :think:

Líbí se mi, jak prakticky uvažuješ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.5.16 12:56
@Tarinka píše:

to bylo prvni co me napadlo - ze jezevcika se nenajis. ale nechtela jsem jitrit situaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

Někoho by zase krajně pohoršilo, že se jedí kravičky nebo prasátka. A co třeba králík? Ti dokonce i mívají jméno, když si tak v poklidu čekají na smrt v králíkárně :nevim:

No, tak někdo jí psy :nevim:

Osobně si ale myslím, že si z tebe, zakladatelko, někdo vystřelil ;). Jako udělal srandu. Vtip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
@Kobliha51 píše:
Víš jistě, že to není protizákonné?

Wikipedie tvrdi, ze ne. Nesmis to delat komercne, ale pro sebe si klidne psa picnout muzes.
Nicmene v tomhle pripade mi to prijde jako blby vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
@Ronja píše:
Líbí se mi, jak prakticky uvažuješ! :lol:

Tak zrovna jsem dovarila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

@Ronja ty mas pet holek :dance: Manzel je obcas vyrizenej z nasich tri, chteji se cancat a saticky, nausnicky s podobne. Ze prej je da na vojenskou skolu, krehulky :lol: Ukazu mu tvuj podpis a budu dozivotne zprostena manzelskych povinnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.5.16 12:57

@toooja Zase to tak neprožívej, ve světe se psi jedí jako normální ostatní maso. Nedávno tu zavřeli jeden čínský stánek, protože se zjistilo, že tam dělali kočky - a tam lidem šmakovalo…
Trochu smyslu pro humor by to chtělo, mě se taky kamarádi a známí zeptají, jestli si naše psy neotočíme na grilu, já odpovím že jóó, to by byla sakra drahá večeře. Všichni víme, že je to legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
@Tarinka píše:

Ale jo, mych rodicu jezevcice je peknej macek, z ty by se rizky pro stredni spolecnost daly udelat. I na polivku by zbylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525

@toooja Myslím, že ses stala obětí trošku drsného českého humoru… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
5.5.16 12:58
@JayLee píše:
@toooja nas soused na chalupe jedl i kocky a co? ;) to je každého věc co ji ono kolikrkat cinani vari s ledacceho a my to ani nevime a chvalime jak maj dobry jidla :lol: před rokem tady u nas zavreli jednu restauraci kde varili z labutího masa a az na popud ze pod mostem je cim dal min labuti :jazyk: před 2 rokama zavreli cisnkou restauraci pac tam varili z kočičího masa a před mesicem další asian bistro kde varili z psího masa no takze ono jako dneska asi bezna věc tohle jist ;)
Uprimne psa jsem jedla aniz bych vedela ze je to pes a neprijde mi to nejak spatne ;) dneska je holt jina doba a bude hur ;)

A já si říkám ze maji číňani moc dobře kuřecí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
@Tarinka píše:
A nepochopila jsi to spatne? Snad to byla legrace! Myslim, ze by se tim nechlubili. :think:

Jsme vsechny dospele lide, srandu si nikdo nedela.Ano,dukaz nemam.To mi rekl i manzel, ze kdyz nevidela nic, tak co s tim.vite…je to hrozne.Maso je i clovek, ne? Ale my snad jsme civilizovane lide, a snad uz tolik „vyrostli“,ze vime, co je co.Mi umrel 23.4 pesan, a ja truchlim, jak po cloveku.Byl to moc hodny, mily a nejlepsi pes. A nebere mi hlava, ze se da zabit a snist kamarad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

No, né že bych měla ráda psí pečínku, ale maso jako maso. :nevim: Jíst psa trestné není ani u nás a nezbývá Ti, než se s tím vypořádat, ať Ti to přijde jakkoliv neetické. V ČR není pouze pouze prováděcí vyhláška k porážce, takže se tu psi neporáží jako třeba krávy na jatkách, bylo by to administrativně velmi složité, kdyby to chtěl třeba někdo náhodou provozovat, ale konzumace masa u Pepana v kuchyni je povolena. Na policii klidně jdi, oni Ti to tam vysvětlí taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
5.5.16 12:59
@zuzouš píše:
Co by ne, kolik muze mit (nemyslim trpasliciho jez.) kilo, treba 8? Se kdyztak docpes chlebem :mrgreen:

No ale stazenej, vykuchanej, spoustu kosti…a i kdyby, to by byla divna grilovacka:,Jako hlavni chod je sousedu Ferda a docpete se chlebem'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová