Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Premek_Orac píše:
V Londýně se dá v čínské čtvrti běžně objednat kočka. Nejoblíbenější jsou pečené kočičí pracky, podávají se s rýží a sladkokyselou omáčkou. Po menu servírují čerstvé pomeranče.
Však i v Praze seženeš pečeného psa. Třeba v Sapě mívali psí karbanátky. Já to teda nejedla, přijde mi ekl jíst masožravce, ale prej to bylo dobré.
Pak se nějak přijal ten zákon, že nesmíš prodávat maso nejatečních zvířat a Číňan tvrdil, že nemá Bóbika, že nesmí, ale pod rukou by ho jistě prodal i dneska ![]()
@Gina108 Aha, to jsem nevěděl. O víkendu se tam schválně zkusím zeptat
(Taky bych to tedy nejedl, jen z hecu.)
@Premek_Orac těžko se ti přiznaj, že žerou psy - kor dnes. Musel bys navázat bližší známost. ![]()
@Premek_Orac píše:
Nikdy neřikej,,nikdy neřikej nikdy"
To je pravda
Tak jo, zatím je jíst nehodlám
Pejsek nám umřel loni, ale občas jsem říkala, ať tak nežere nebo ho někdo dá na pekáč
A nedávno jsem říkala našemu morčeti, když hodně loudil, že se má skvěle a ať je rád, že se nenarodil v Peru ![]()
@bartsch píše:
To určitě ne, vzhledem k té diskuzi ohledně krav a pití mléka. Já psy také nejím a ani je jíst nehodlám, ale nehysterčím kvůli tomu. Podle mě si z ní tou SMS stejně nejspíš vystřelili, český humor je v tomto specifický.
Pokud ji znaji bliz, tak si z ni vystrelili na 100% ![]()
Zakladatelka nereaguje, uz resi jiny problem, nejaky stavovy detox
@smurfka píše:
jj had prý chutná trošku jak kuře..( co se dívám na nazí a vystrašení tak to často tvrdí )
Trošku tužší kuře (krajta), ale dá se. Antilopa je výborná!
@bartsch píše:
@Jana525 Myslím, že jí naše příspěvky vyřídily![]()
Hele, a Vám se to zdá v pořádku? Když se někdo na něco ptá a vy se začnete bavit o něčem jinym a ještě si z toho děláte srandu? Já bych se po vašich odpovědích taky urazila.
@archanda nesmíš být tak vztahovačná. To z toho života budeš mít prdlačku. To sežali psa a tady si z ní dělají srandu ještě není na urážení se. Ale kdyby ho opravdu sežrali, to je jiná, to by se po těch odpovědích mohla urazit opravdu. ![]()
@Jana525 píše:
Pokud ji znaji bliz, tak si z ni vystrelili na 100%
Ja ty lidi neznam osobne, jsou z dediny 7 km od nas. Vsechno vim od pani, ktera byla u mne stanicni sestra, ted v duchode a toho psa nasla a predala starostovi.Pani tam kazdy si vazi, a vystrelit s ni by nikdo nedovolil. Jinak…opravdu jsem cekala jine prispevky.Ale to uz ten svet.lidi jsou zli sami na sebe, a ja zde mluvim o vstahu ke zviratum.
@strýček sally píše:
@archanda nesmíš být tak vztahovačná. To z toho života budeš mít prdlačku. To sežali psa a tady si z ní dělají srandu ještě není na urážení se. Ale kdyby ho opravdu sežrali, to je jiná, to by se po těch odpovědích mohla urazit opravdu.
Neslo uz to opravit, proste zustalo, ze „sezali“.Ale vidim, ze intelekt vetsiny zde je „houpaci kun“,zdar vsem masozravcum a egoistum konzumentum.
@strýček sally píše:
@archanda nesmíš být tak vztahovačná. To z toho života budeš mít prdlačku. To sežali psa a tady si z ní dělají srandu ještě není na urážení se. Ale kdyby ho opravdu sežrali, to je jiná, to by se po těch odpovědích mohla urazit opravdu.
Asi nerozumím legraci ani tvému příspěvku. Ale chápu, že lidi se sem většinou chodí bavit
![]()
@toooja píše:
Ja ty lidi neznam osobne, jsou z dediny 7 km od nas. Vsechno vim od pani, ktera byla u mne stanicni sestra, ted v duchode a toho psa nasla a predala starostovi.Pani tam kazdy si vazi, a vystrelit s ni by nikdo nedovolil. Jinak…opravdu jsem cekala jine prispevky.Ale to uz ten svet.lidi jsou zli sami na sebe, a ja zde mluvim o vstahu ke zviratum.
Jo, takže jedna paní povídala, že asi sežrali psa, protože dostala SMS, že je pes naloženej. Ani jedna si to neověříte osobně, ale ty to bereš jako holý fakt, ale všichni tu máme íííkvá houpacího koně. ![]()
Tak tam prostě zajdi a něco mi říká, že pes tě přiběhne přivítat.