Shein spokojenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
25.7.21 15:26

Shein spokojenost

Dobrý den chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti se sheina jak jste s ním spokojení. Jestli sedí velikosti a jestli se to dá vrátit.
Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
99
25.7.21 16:00

Spíš než vrátit tak zde prodat dál. Poměr ceny a kvality je vyhovující. Něco lepší, něco horší. Nakupují šaty a potřeby pro domácnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
25.7.21 16:01

Celkem rychly dodani, poměr cena-kvalita ok. vracet se to asi nedá/nevyplatí. je to čajna ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.7.21 16:03

@debra.morgan nejsem si jistá ale myslím že Čína to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.7.21 16:04

Dcera si tam nakupuje trička a zatím byla vždy spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
25.7.21 16:10

@Adel_-_H
Je to Čína :lol: Velikosti spíš menší, typický pro Asii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.7.21 17:21
@Adel_-_H píše:
@debra.morgan nejsem si jistá ale myslím že Čína to není
Čína, Bangladéš nebo Vietnam, to je jedno. Nekvalitní hadry, často to šijou dospívající, nedejbože děti, brutálně to znečišťuje životní prostředí…hlavně, že je to levný, dá se toho nakoupit kvanta a pak to s klidným srdcem hodit do popelnice… kdy lidi dostanou rozum a začnou se chovat tak, aby ekologie neřvala hrůzou?
  • Citovat
  • Upravit
138
26.7.21 11:21

Závisí… ako čo. Je veľmi dobré si načítať materiál - ja tam kupujem len veci z bavlny. Dalej pozerať recenzie - reálne foto zákazníkov a veľkosť odhadnúť podľa toho. Ja napr. bežne nosím vršok xs-s a spodok s-m, a tam mám väčšinou všetko m. Ale zatiaľ s tým čo som si objednala spokojná som a dodanie bolo oveľa rýchlejšie, než garantovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.7.21 09:33

Já shein můžu jen chválit, velikosti mi zatím vždycky krásně seděli a ceny jsou o něco nižší než tady a kvalitou je to úplně jiné než aliexpress. Nemůžu si stěžovat, ráda tam objednávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.22 13:15

Je to Čína a kvalita tomu odpovídá, opravdu nedoporučuji. Naposled po mě chtěli celníci doplatit DPH, takže to papírování a nervy, to opravdu za to nestojí. Ve finále s poplatky to vyšlo na stejnou cenu, jako tady v obchodě. Legíny jsem měla 2× a hned se rozjel šev v rozkroku, je to podobné jako Aliexpress, evidentně Ali už nefrčí přišlo tohle, bohužel jsem se nechala zlákat cenou a slevama. Za tuto zkušenost děkuji, vím že raději podpořím nějakého evropského výrobce než tento Čínský šmejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
23.10.22 07:23

Vrátit určitě ne, to by se nevyplatilo. Na mě to působí stejně jako Aliexpress, takže vždycky risk, co ti přijde. Do drahých věci bych se nepouštěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.22 22:29
@lucynka25 píše:
Vrátit určitě ne, to by se nevyplatilo. Na mě to působí stejně jako Aliexpress, takže vždycky risk, co ti přijde. Do drahých věci bych se nepouštěla..

Mám teď už stejný názor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák