Šílený noční pláč 13m?

301
28.10.14 11:24

Šílený noční pláč 13m?

Ahoj holky,
jdu se poradit, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost. Už tři týdny nám 13m dcera hrozně pláče v noci. Někdy se ani v postýlce nepostaví, jen,,cestuje" a hrozně řve, ale spí u toho, někdy se postaví a to je pak uklidňování horší, chvilkama pláče i v náručí, u nás v posteli spát nechce.
Dvakrát jsem řešila s doktorkou, dítě dvakrát prohlédnuté, je prý naprosto v pořádku, prý je to jen takové obdodí…
Do toho před pár dny zase přestala jíst a spustila se vodová rýma, klasické příznaky růstu zubů, takže se spaní ještě zhoršilo.
Už skoro 10 dnů jedeme Sedalii, nezabrala. Nezabrala ani Chamomilla 15, ani když jsem jednou, už v zoufalství, sáhla po Nurofenu, který ji normálně uspí.
Prostě už 3 týdny nespala v kuse dýl, jak 20 minut a přes den se to projevuje, nedospané dítě je,,velmi příjemné".
Nevíte co mám dělat? Můžu jí nějak pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1008
28.10.14 11:48

To mohou být noční děsy, přečti si o tom něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.10.14 12:14

Ahoj, pokud mohu radit, nedávej jí takhle ty homeopatika, to je nejspíš obraz jiného léku, není divu, že nezabrala :nevim: je dobré se poradit s homeopatem a hledat lék podle příznaků. pak se lidi diví, že homeopatie nefunguje. jenže ona takhle nefunguje :mrgreen:

držím palce na zlepšení. nebylo něco jako spouštěč? očkování, stres v rodině? může to být ale klidně vývojovým obdobím, růstem, nebo na ní něco leze, zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
28.10.14 12:22

@klenice koukala jsem a moc mi to nesedí, naše řve celou noc a má teprve 13 měsíců…ale výjimka potvrzuje pravidlo :)
@Saroya já jsem nasadila tu Sedalii po cca dvou týdnech nočního řevu po poradě s doktorkou, ale zkusím tedy vysadit, třeba bude líp.
Očkování dostala až v období nočních řevů a projevy růstu zubů začaly taky až před třemi dny. V rodině je vše v pořádku…ale myslím, že se chystá začít chodit, tak třeba to bude tím.
Spíš jsem už zoufalá, že bych jí ráda pomohla a nevím jak. A už to trvá hrozně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.10.14 12:30

@Alfhugo s tou chůzí to klidně může souviset, jsou to vývojové skoky, některé děti to odmarodí horečkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí