Šířka stélky botiček Jonap

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
17.2.16 11:56
@Lusita píše:
@hofka to je prave problem, nemam kde zkouset, do Brna se dostanu, hadam, az na podzim. Budu to vse muset objednavat pres net… muzu se zeptat, ktery typ DD step sedne tvoji dceri?

já taky objednávám, je to sice risk, ale když si člověm dopředu zjistí co nejvíc údajů o botě, netrefí se zas tolik vedle:-) My tedy máme už velikost 30+ a to už je zase jinde než ty menší botky. DD step má i syn, ale ten má nožku trošku normálnější než holka, které bych mohla kosti počítat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.2.16 13:09

@Lusita Ohledně těch Primigi - pokud byste našli takové, které dceři sednou, tak bych se té investice nebála. My máme zkušenost sice jen s jedněmi, ale fat je nešetříme (bláto, kaluže, les, odrážedlo) a na těch botách to prakticky není vidět. S kvalitou jsem fakt spokojená, krom toho, že jsou měkké, ohebné a lehké.
DD Stepy jsou prý taky výborné, ještě by možná stála za úvahu značka Pediped, ty jsou taky širší ve špičce, ohebné, lehké.
U těch barefoot je pravda, že pokud jsou širší, tak většinou celkově, i kolem kotníku, ale zkusila bych napsat do e-shopů, které barefoot boty prodávají (většinou mají i normální boty), oni jsou zvyklí boty víc poměřovat i na šířku a mohli by ti doporučit značku nebo typ boty, který bude dceři sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.2.16 17:52

@Brouckova chapu, ja jsem prave taky strasne limitovana tvarem dcerine nozky a nakupovat na ni boty je pro me teda utrpeni :zed:
@hofka kdyz se divam na DD step na velikost 25 a vys, tak to vypada, jako kdyby ta spicka byla taky lehce zuzena? nebo se mi to zda? ty mensi velikosti jsou ok, ale u tech vetsich velikosi si nejsem jista…
@Hoa Mai no, mam v planu nekam zavolat a zkusit to konzultovat s nekym v e-shopu, presne jak rikas… hodne zvazuju ty primigi nebo DD step, ale natrfila jsem prave jeste i na ty Jonap a Bedu, zkusenosti s tim moc nejsou, tak me to zajimalo, prece jen cena je znat, kdyz clovek koupi dvoje velikosti za sezonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.2.16 08:38

Ahoj, z dovolením se také přidán s dotazem.. Nejde se někdo, kdo může porovnat ohebnost/tvrdost podrážky boticek Jonap. Mám zkušenost se Superfit, Richter, geox, fare - k čemu mají nejbližší??
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.2.16 10:20

@linlan1 K Fare. Geoxy nevím, Superfity a Richter jsou určitě ohebnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.2.16 11:32
@Hoa Mai píše:
@linlan1 K Fare. Geoxy nevím, Superfity a Richter jsou určitě ohebnější.

Aha.. Tak to mě moc nepotesilo. Fare se mi uz zdají tvrdé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.2.16 13:26

@linlan1 A co přesně hledáš? Jestli potřebuješ cenově sympatičtější variantu měkkých bot, tak některé modely výše zmíněných D.D.Step jsou hodně měkké a lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.2.16 14:13

@Hoa Mai mas pravdu, hledám levnější variantu měkkých bot. Superfity jsou uzke, Richter mi vychází tak na 1 400 Kč, což je už dost. Chtela bych se pohybovat +- 1 000 Kč. Určité chci kotnickove, na tkanicky, bez bočního zipu. Na D. D. step mrknu. třeba ještě natrefin na slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.2.16 15:37

@linlan1 Tak D. D.Stepy splňují přesně to, co píšeš, kromě těch tkaniček. Nevím teda u větších velikostí, ale u těch menších jsou na sucháče, aspoň ty, co jsem viděla. Ne všechny modely jsou měkké, minulý týden jsem si byla osahat v obchodě jarní kolekci a najdou se mezi nimi modely, co jsou jak prkno a modely, které jsou měkoučké jak papučky, v tom předčí i Superfity. Já se pro syna teď snažím vybírat barefoot boty, pkud seženu a pokud jsou pro mě ještě cenově dostupné, ale kdybych nesehnala, tak určitě sáhnu v první řadě po D. D.Stepech, fakt na mě udělaly dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková