Šišatá hlava v dospělosti. Máte mindrak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
2.3.19 20:16

No u nás je za minutu 12,malé bude v dobe, kdy jedem na vyšetření do plagia 9 měsíců.. Takze čekám, ze to bude pomalé a delsi doba nošení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.3.19 20:23
@Anonymní píše:
@Neo007 Co má za další zdravotní problém? Kolik je holcicce? Helmicka se dává jen do určitého věku. Čím mladší, tím kratší doba. Na druhou stranu možná máte čas to pořádně promyslet. Moje dítě helmicku mělo, poměrně pozdě. Dozvěděli jsme se o ní dost pozdě a víceméně náhodou - nás neurolog byl týden před naší návštěvou na školení. Já si to našla i předtím na net, ale nikdo o tom nic nevěděl. Ptala jsem se na to i doktorky. Většina mě odrazovala. Helmicku jsme nakonec dali, ale nadšená z výsledků nejsem. Dle měření byli spokojeni s výsledkem. Mne se hlavička a obličej nelíbí. Je tam posun i v obličeji a uších. Nikdy si to nepřestanu vyčítat, jako spoustu dalších věcí.
tak to me vážně mrzi, kolik je ted holčičce? A jak dlouho jste nosili?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.3.19 20:44

Jinak, mila Anonymní, nevycitej si. Počítám, ze jste vzdy dělala to, co bylo pro vaše deti nejlepsi v tu danou chvili.a víte co, vse zle je pro neco dobre, i když to tak nevypada na prvni pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.19 20:51
@Neo007 píše:
tak to me vážně mrzi, kolik je ted holčičce? A jak dlouho jste nosili?

Začali jsme nosit taky asi v 8. nebo 9. mesici. Záleží, jak moc to má. Ted nemáte už moc času čekat. My to neměli tak moc, ale hnul se oblicej. Helmicka se mi nezdála úplně dobrá. Možná by to měla lepší bez helmicka. Možná jste jen moc detailista. Nevím, k čemu by to bylo dobré. Máme to daleko, takže jsme vyjížděli třeba ve 4 h. ráno nebo jsme tam i přespávali. Je to 5 let.

• Citovat
  • Upravit
12
2.3.19 21:16

Mala to ma poměrně dost, ale oblicej symetricky. Mame to právě taky daleko, 5 hodin jizdy.. Co je na tom dobry? Ja nevim, třeba diky tomu si s ni začnou kluci kvuli charakteru a ne že vypadá jako modelka. Třeba si diky tomu bude uvědomovat důležité věci v životě a nebude povrchní.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.19 21:50
@Neo007 píše:
Mala to ma poměrně dost, ale oblicej symetricky. Mame to právě taky daleko, 5 hodin jizdy.. Co je na tom dobry? Ja nevim, třeba diky tomu si s ni začnou kluci kvuli charakteru a ne že vypadá jako modelka. Třeba si diky tomu bude uvědomovat důležité věci v životě a nebude povrchní.....

Tak v tom případě to nedávejte. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30422
2.3.19 22:54
@Neo007 píše:

A co ty, ty bys chtěla mít takovou deformitu? Abys mohla žít nepovrchní život? To je přece nesmysl. Jestli je to pro vás obtížné a nechce se vám tomu věnovat ty hodiny jízdy a zdá se vám to zbytečné, tak to neřešte. Ale jestli si myslíš, že bude mít viditelnou deformitu, kterou by mít nemusela, ale že ti za ni bude vděčná, tak to fakt nečekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
2.3.19 23:36
@Neo007 píše:

Pardon, ale to ne. Toto vazne ne....... :zed: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
3.3.19 00:12

já nevím :nevim: v životě jsem si na nikom nevšimla, že by měl někdo nějak šišatou hlavu, to mně ani nenapadlo, všímám si teda různých věcí, ale šišatou hlavu bych teda nijak neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
3.3.19 00:16

no ještě pro upřesnění - kdyby to zjistili mému dítěti, tak bych mu helmičku pořídila, ale fakt neznám žádného dospělého se šišatou hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
3.3.19 04:27
@Neo007 píše:

Svata prostoto…

• Citovat
  • Upravit
12
3.3.19 08:29

Ale jo, sorry, mozna blbej příklad, nechtela jsem nikoho urazit. Ale je to životní zkušenost. Kolikrat jsem si v životě říkala, ze se stalo něco hroznyho, a v budoucnu se ukázalo, ze opravdu vse zly pro neco dobry. Jen se snazim o optimismus.. Jinak my jsme rozhodnutí, uvidi se, co reknou doktori kvuli hemangiomu.. Treba To nedoporučí. A co se cesty tyce, nas to samozřejmě neobtěžuje, je to zátěž zejmena pro ni, takova dálka, každý měsíc, plus 5, 6měsíců helma.. Taky žádná sranda.. Myslim opravdu jen na ni, nikoli na sebe. Dik za prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
3.3.19 09:30

prekrasna a povrchni muze byt i s placatejsi hlavou. ja jsem mela v puberte akne a porad mam a nevim jestli tato vada na krase me ubranila pred klukama co chteji holku jen do postele :lol: @Neo007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí