Šití na stroji - sháním rady a nápady od zkušenějších

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.10.14 16:02

A tu 05 mas, ked prepnes packu, tak je pod 1 2 a 3 :jazyk: Je to nejaky speci steh na nieco konkretne, ale ja s tym stepujem, pripadne sijem nieco, co potrebujem aby bolo pevne a naozaj drzalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.10.14 16:26

@Ráchelia Máme stejný stroj, ty stehy v druhém řádku jsou pro šití pružných látek (upletů), a přepíná se to na ta písmenka S, L stretch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.10.14 16:38

Tyhle rukavice vypadaji hezky http://www.fleecefun.com/…pattern.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.10.14 17:36

@Bábi Zlopočasná A ta 1,2,3 jak jsou ty III (3 čárky) to dělá jako jedna jehla? Nebo v návodu psali i o upevnění dvou jehel a to jsem taky ještě nezkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.10.14 17:37

@Lucka_ova Jéé, děkuju, záhada odtajněna :) A šila jsi s tím někdy? Já jsem to šila obyčejně tím rovným v úpletu…Je to velký rozdíl?
Ještě něco speciálního umí ten náš stroj? :D (ale jsem s ním spokojená, šije krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.10.14 17:38

@kerol80 Děkuju, vypadá to celkem přehledně, to bych mohla pochopit i já :lol: Tento návod jsem nenašla, moc moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 17:39

S dvoma ihlami nesijem… ani neviem ci to moj stroj dokaze.. moj proste presije kazdy steh trikrat… je z toho „hrubsi“ sev, viac ho je vidiet, a ja verim ze je aj pevnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.10.14 18:26

@Ráchelia Já s tím šila tílka z úpletů, ty stehy jsou takové zvláštní, měly by prý vydržet větší námahu jak ta látka pruží. Měla jsem i elastickou nit, ale děsně se mi to drchmalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.19 18:15

Tipy a nápady k šití na miminka i větší děti naleznete i na novém blogu www.jeduvsiti.cz :) Příspěvky budou postupně přibývat.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat