Šití oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6047
3.6.14 08:50

@Broučkovka neni problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
3.6.14 08:54

Dostala jsem o posledních Vánocích šicí stroj, který jsem si velmi přála a učím se šít. Ráda nosím šaty a chystám se šít i na dítě a muže. Zatím jsem dělala střihy podle svých oblíbených modelů od ruky. Dobré tipy na šití a módu najdete na www.modnipeklo.cz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.6.14 09:00

@Tinviel ahoj, prosím, jaké klíčové slovo zadáváš na pinterestu, aby ti vylezly ty přešívací návody? já se tam často kochám, ale přímo přešívací návody jsem nenašla ;-)

jinak jsem v podobné pozici jako ty, jen já ještě sháním stroj, protože na něm neumím ;-) ale koupila jsem si včera knížku Burda šití krok za krokem a tam je rozkreslené, jak střihy upravovat - docela šikovné, jestli do šití proniknu, určitě se to hodně bude hodit ;-)

i za odkazy na weby se střihama a tipama na přešívání budu ráda ;-) mám doma tunu věcí, kde by bylo jen třeba malých úprav - rozšířit záševek na prsou, zůžit nohavici…ale jinak nositelné kousky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.6.14 09:01

Já mám právě v hlavě strašnou spoustu nápadů :D Jakmile dostanu náladu, tak už mi to šrotuje, co bych kde mohla přišít, nazdobit, přešít, ale neměla jsem zatím na to odvahu, nechtěla jsem nic zkazit, ale máte pravdu, že když začnu s věcma, co bych jinak už stejně nenosila, tak to nebude tak vadit a když se povede, tak z toho budu mít obrovskou radost. Jinak ten pinterest taky vážně není od věci, sice se tam musí zaregistrovat, což asi lidi odrazuje, ale jsou tam krásné nápady na šití oblečení pro děti i pro maminky, spousta nápadů na výrobu různých hraček, móda, prostě všechno. Já se teď nedávno nechala inspirovat a začala jsem plést koše z novinových papírů :) chtěla bych si udělat koš na látky a šitíčko :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.6.14 09:02

@Tinviel :palec: :palec: :palec: tyhle nálady mívám taky, jen mít víc času :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.6.14 09:04
@stephora píše:
@Tinviel ahoj, prosím, jaké klíčové slovo zadáváš na pinterestu, aby ti vylezly ty přešívací návody? já se tam často kochám, ale přímo přešívací návody jsem nenašla ;-)

jinak jsem v podobné pozici jako ty, jen já ještě sháním stroj, protože na něm neumím ;-) ale koupila jsem si včera knížku Burda šití krok za krokem a tam je rozkreslené, jak střihy upravovat - docela šikovné, jestli do šití proniknu, určitě se to hodně bude hodit ;-)

i za odkazy na weby se střihama a tipama na přešívání budu ráda ;-) mám doma tunu věcí, kde by bylo jen třeba malých úprav - rozšířit záševek na prsou, zůžit nohavici…ale jinak nositelné kousky ;-)

Ahoj můžeš zkusit cokoli, já většinou hledám clothes DIY, nebo refashion, podle toho se najde fakt hodně zajímavých nápadů, většinu z nich si dávám sem, abych to měla všechno pohromadě :) http://www.pinterest.com/…diy-clothes/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.6.14 09:07

@Tinviel :palec: už Tě sleduju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.6.14 09:09

Ještě můžeš zkusit recycle clothes nebo něco takového…;) najde toho hodně :)a už teď se biju do palice, proč jsem při stěhování tolik starého oblečení vyhodila, tolik věcí by se dalo předělat :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.6.14 09:15
@Motka píše:
Holky, tak až budu doma, tak vám to klině ofotím, jsou tam fakt základy od ručního i strojního šití a konstrukce některých částí oděvů a vysvětlení každé maličkosti :) @antche @vendulaaa

Jsi zlato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.6.14 09:31

Mohla bych taky poprosit o kopii, šíji podle hotových střihů, ale někdy bych si potřebovala udělat střih a to právě neumím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
3.6.14 17:06

@Tinviel když tak pokud nevíte, tak je tady šicí skupinka https://www.emimino.cz/…kovani/1547/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
3.6.14 17:22

Holky, klidne vam to pak nakppiruju vsem, ale ted nejsem dom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
12.6.14 09:52

@Motka Prosím, prosím, mohla bys mi to taky nakopírovat? Byla bych ti moc vděčná:kytka:
Jsem švadlena začátečnice, ušiju nějakou tašku a tak, ale ráda bych holčičkám a příp. i sobě něco spíchla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
12.6.14 11:20

Ahoj holky, tak jsem porodila, jsem doma z porodky, tak jak to vymyslíme s tím kopírováním a následným zasláním? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
12.6.14 11:31

@Motka Jéé, tak to moc gratuluju a přeju hlavně hodně zdravíčka a ať prcek dělá jen samou radost :kytka: Já myslela, že jsi někde na služební cestě nebo tak :lol:

Nemohla bys to třeba dát na Ulož to? A pak sem dát odkaz? Nebo ti pošlu maila, jak to bude pro tebe nejjednodušší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat