Šití začátečník - tipy, triky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@elen-ka Latky mam v policich v kumbalu, knofliky a zipy v boxech z Ikea. Nite mam v igelitu v krabicich, proze jsem se od odbornika dozvedela, ze jinak „preschnou“ a v zacnou se casteji trhat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán páni, to jsem nevěděla a moc děkuji za radu na nitě. ![]()
Některé barvičky skoro nepoužívám a stály fůru peněz a tak je uschovám lépe. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cassi Uz jsem tuto informaci dal neoverovala, ale pani vede sici dilnu, tak snad ma pravdu. Kazdopadne u me jsou v sacku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Jsem začátečník v šití na šicím stroji. Zatím jsem zvládla zkrátit kalhoty, tepláky na kraťasy, našít na kolena záplaty (nažehlovačky). Chtěla bych Vás moc poprosit o radu ohledně nití. Švagrová mi přinesla dívčí legíny s prosbou, jestli bych na těch legínách zašila švy, dělají se tam dírky - hlavně na zadku a mezi nožkama. Jakou nit použít na legíny? Mohu použít normální - běžnou nebo spíše nějakou elastickou? Děkuji mockrát!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kurz šití
@lucinenecka Doporučuji ti kurzy šití od Burdy, vydávajaí i časopis se střihama. Na kurzu tě naučí všechno! Mají kurzy pro začátečníky i pokročilé. Navíc pracují se střihy z Burdy
http://www.burdaakademie.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny švadlenky, prosím o radu. Chtěla bych se pořádně naučit šít na šicím stroji. Chci si proto koupit svůj první stroj. Váhám mezi Singer SMC 8280 a Janome JUNO E1015. Singer je na heuréce top v kategorii, ale dle recenzí se najdou i vadné kusy. Janome juno mě naopak oslovil overlockovým stehem. Zvažuju, jestli overlock fakt využiju a nebude stačit jen klasický entl. Kromě oprav oblečení bych chtěla taky zkusit šít drobné oblečky pro malého (čepice, nákrčníky), proto ta úvaha nad overlockem. Budu vděčná za všechny možné rady, názory i kritiku. Předem děkuji moc všem! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poraďte prosím, jaký šicí stroj koupit, jsem začátečník, ale časem, až se víc naučím, bych chtěla šít oblečení pro malou. Předem děkuju za všechny rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tohle je dobrý sicistroje-shop, můžeš si vybrat přes net a když by jsi si ho chtěla vyzkoušet, tak je možnost na jednom z jejich showroomů.
- Citovat
- Upravit
Taky sháním šicí stroj, šít trochu umím, šila jsem na mamčině stroji, ale teď si to chci oživit a chci si pořídit svůj. Na jakém stroji šijete vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já na šicím stroji právě ještě nešila, když bylo potřeba něco opravit tak jsem to udělala v ruce, ale teď bych chtěla pro malou normálně šít a nevím jaký stroj vybrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem moc spokojená s tímhle https://www.sicistroje-shop.cz/…-talent-3321. Přišel mi dokonce už rovnou připravený k šití, s navlečenými nitěmi, takže jsem se s tím nemusela zdržovat a mohla jsem rovnou šít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také bych se připojila do diskuze, dívala jsem se tento shop a všimla jsem si, že mají i i onlinechat, tak jsem ho také využila, poradí ti také.
- Citovat
- Upravit