Sklerodermie u dětí v krvi

13
25.7.23 15:54

Sklerodermie u dětí v krvi

Ahojky mamky chtěla bych se zeptat dceři dnes vyšlo pozitivně v krvi sklerodermie posílají nás na Motol na vyšetření atd… Chtěla bych se zeptat je tu někdo kdo má dítě s touto nemoci? Jak to u dětí probíhá jaký má život atd? Případně zda se onemocnění nepotvrdilo, mám z toho úplně hrůzu vzhledem k tomu že má dcera i nemocné srdce. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.7.23 18:53

Touto nemocí trpí moje maminka, což ti samozřejmě nepomůže. Ale díky tomu vím, že je na Facebooku skupina s názvem Systémová sklerodermie, kde jsou moc fajn lidé. Třeba by poradili tam.

• Citovat
  • Upravit
13
25.7.23 18:55
@Anonymní píše:
Touto nemocí trpí moje maminka, což ti samozřejmě nepomůže. Ale díky tomu vím, že je na Facebooku skupina s názvem Systémová sklerodermie, kde jsou moc fajn lidé. Třeba by poradili tam.

Bohužel Facebook nemám ale děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
26.7.23 22:23

@Tereza338 Záleží, co má dcerka za problémy. Pokud bude mít jen protilátky na tuto nemoc a žádné problémy, tak ji budou jen sledovat.
Mně takto sledovali na revmatologii při podezření na jinou nemoc. Za dvacet let se tato nemoc zatím nerozjela, jen trochu jiná a relativně „lehčí“ od té původní.
Také po zjištění protilátek mě prohnali kolečkem vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí