Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dá se narvat do 1. octavie 3 sedačky, ale 1. otctavku už dávno neni bezpečné a fakt to tam narves
@annaei píše:
Dá se narvat do 1. octavie 3 sedačky, ale 1. otctavku už dávno neni bezpečné a fakt to tam narves
Tak furt bezpečnější než Felda… A i jedničková Octavie může být rok výroby 2004 - 2005, nemusí to být nutně starý vrak ![]()
@annaei píše:
@Krasavicaa Tak ya 50 000 seženeš jedině vrak
Mrkla jsem na úplný začátek diskuse a to je fakt… Za 50 tis, to je popelnice
a rozhodně ne bezpečná ![]()
@Krasavicaa My tedka naší 2 octavku rok výroby 2004 najeto 250 000 km jsme prodali za 120 000
@annaei píše:
@Krasavicaa My tedka naší 2 octavku rok výroby 2004 najeto 250 000 km jsme prodali za 120 píše: Více
To jste za ni dostali teda ještě hodně ![]()
@Krasavicaa To víš, lidi jsou po octávkách jak diví, i když po pravdě vůbec nechápu proč a tuhle cenu už vůbec ne… jiná značka se dá za 50 000,– sehnat ve stavu, že to vrak nebude.
@j.a.n.i1 píše:
@Krasavicaa To víš, lidi jsou po octávkách jak diví, i když po pravdě vůbec nechápu proč a tuhle cenu už vůbec ne… jiná značka se dá za 50 000,– sehnat ve stavu, že to vrak nebude.
Tak já mám Octavii už 6 let, a jsem s ní spokojená. Je to držák s nízkou spotřebou, velké rodinné auto. Už s ní teda nejezdím, spíš chlap, nebo stojí před barákem. Já jsem si koupila letos nové…
Jaký značky máš třeba na mysli? Já třeba bych nikdy nekoupila Kiu, Renaulta, Fiat a spoustu dalších. Šla bych pouze do Škody, Audi, BMW, Mercedes a VW… ![]()
@Krasavicaa No, o velkém rodinném autě já osobě mám poněkud jinou představu, octávka mi přišla malá i ve 3 na dovolenou… a ad značky, Chrysler, Volvo, Ford, Opel, Citroen
@j.a.n.i1 píše:
@Krasavicaa No, o velkém rodinném autě já osobě mám poněkud jinou představu, octávka mi přišla malá i ve 3 na dovolenou… a ad značky, Chrysler, Volvo, Ford, Opel, Citroen
Já Chryslerem jezdila rok a můžu ti říct, že větší poruchovou svini jsem nezažila. Jo velký, svezení super, ale žralo to i trávu kolem cesty a to byl nafťák… Citroen a Opel to jsou takový značka jako z nouze dobrý… Volvo dejme tomu, ale mě se sakra nelíbí ty vnitřky. Z venku pěkný auto, ale ten vnitřek trága ![]()
@Krasavicaa Za mě škodovka už nikdy, držák to rozhodně neni. My často jezdíme dlouhé cesty a to prostě oktavka nedává. Kdyby to bylo levnější než jiné značky tak ok, ale za tu cenu mužu mít mnohem kvalitnjší auto. Volvo, toyotu i volwvagen.
Jinak jsme doma měli 3 auta staré 10 let najeto okolo 250 000. Jedna je passat uplně bez problému, i když nějaké udržby se dělat musí. Toyota corolla verso žádná udržba neni potřeba jenom se do toho leje olej. A pak octavka, kde se začlo sypat všechno
@annaei píše:
@Krasavicaa Za mě škodovka už nikdy, držák to rozhodně neni. My často jezdíme dlouhé cesty a to prostě oktavka nedává. Kdyby to bylo levnější než jiné značky tak ok, ale za tu cenu mužu mít mnohem kvalitnjší auto. Volvo, toyotu i volwvagen.
Jinak jsme doma měli 3 auta staré 10 let najeto okolo 250 000. Jedna je passat uplně bez problému, i když nějaké udržby se dělat musí. Toyota corolla verso žádná udržba neni potřeba jenom se do toho leje olej. A pak octavka, kde se začlo sypat všechno
Tak moje Octáva jezdila cca 4 roky měsíčně okoĺo 3000-4000km a absolutně bez problémů
Mám s ní najeto 430 000 km
a kromě drobných oprav a provozních věcí vše původní ![]()
To je asi kus od kusu
Ono se to nedá tak paušalizovat co je vrak a co ne ![]()
@Krasavicaa Já na tom měnila akorát výfuk a kotouče… jinak jsem s tím akorát jezdila, a trávu kolem cesty to fakt nežralo, vešlo se to do 10 litrů benzínu, což když budu jezdit na plyn je naprosto v pohodě… a jinak můj názor je ten, že nafta patří do traktoru, něco co ji žere nepovažuju za auto, max za náklaďák.