Školka a nákaza, nechat dítko doma?

14856
12.12.12 16:50

Školka a nákaza, nechat dítko doma?

Holky, potrebovala bych nazor vice lidi. Dcera dva roky, chodi do skolky a dneska jsem nasla na nastence zpravu, ze se ve skolce objevila spala, strevni chripka a bronchitida a ja jsem na vazkach, jestli ji od zitrka nechat hned doma.

Mam jeste trimesicni miminko, je pred Vanoci a ja se bojim, ze se nakazi, ovsem pokud se uz nestalo. (Nastesti byla minuly tyden cely doma, tak si davam trochu nadeji, ze to nestihla). Celou dobu bojujeme s infekcemi, sice nic hrozneho, ale telo je oslabene. Neni problem ji nechat doma, ale preci jen, je to pro me uleva, kdyz je ve skolce, je tam rada a kdyby byla od zitrka doma, tak pujde do skolky az v lednu a bude tam zas jak jojo a vse zapomene - je to pro ni prece jen narocnejsi, pac ve skolce se mluvi jinak nez doma.

:nevim: co byste delaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
12.12.12 16:59

Nechala bych jí doma, přeju ať je všechno OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
12.12.12 17:07

Taky bych nechala doma, zvlášť když můžeš.
Snad to zatím nestihla chytit a přinést k Vám domů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.12.12 17:08

S miminkem a před vánoci bych ji nechala doma, než aby jste byli všichni nemocní na svátky. Náhoda je blbec.Taky záleží co dcera, jestli vyloženě do školky nějak moc chce, tak bych ji zkusila „ukecat“ nějakou společnou činností doma - třeba pečením cukroví nebo tak…
Pokud bych chodila do práce a mimino neměla, tak bych ji asi dala.

• Citovat
  • Upravit
1402
12.12.12 17:23

No pokud si na mateřský, tak bych neváhala a nechala ji doma. Já to tak aspoň dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
12.12.12 17:39

Také bych si jí nechala doma klidně bych jí pustila televizi, prostě tak aby ona i ty byla v klidu a neměla jsi pak zkažené vánoce. držím palečky at si to užijete!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.12.12 17:50

Když jsi doma s druhým dítětem, tak bych jí doma nechala. Neriskovala bych zkažený Vánoce.

• Citovat
  • Upravit
24837
12.12.12 18:02

Rozhodně bych nechala dítko doma. Ať si všichni nezkazíte Vánoce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.12.12 18:07

Holky diky, taky jsem naklonena nechat doma…v patek ma besidku, tam bych teda rada sla, tak uvidime.

No bude to s ni narocny, kdyz je ve skolce, tak ma den nejaky rad a neni tolik u televize 8o, ja se musim rozloucit s uklizenym domovem :mrgreen:

Pevne doufam, ze uz to v sobe nema, to by me jeblo, no ale asi fakt lepsi ted, nez honit pohotovost o Vanocich, nemame auto, takze by to bylo asi vesely.

pitomy je, ze muze zrovna vysidlili z kancelare a on ma do konce roku nejaky uzaverky a doma toho moc nezvrtne, nema se kam zasit, ale riskovat to nechci. Uplne mi ta cedulka zkazila celej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.12.12 18:30

Kdyby tam byly tarděnky, příušnice, neštovice nebo tak, tak bych jí tam šoupla :mrgreen: ale takhle ne. A co babičky?

• Citovat
  • Upravit
Caty
12.12.12 18:31

Nebo co se prostřídat s nějakou maminkou? Jeden den ty bys měla děti od kamarádky doma a druhý den ona. Dcerka se u tebe zabaví s kámoškou a další den bude u ní.

• Citovat
  • Upravit
8071
12.12.12 18:35
@suik píše:
Holky, potrebovala bych nazor vice lidi. Dcera dva roky, chodi do skolky a dneska jsem nasla na nastence zpravu, ze se ve skolce objevila spala, strevni chripka a bronchitida a ja jsem na vazkach, jestli ji od zitrka nechat hned doma.

Mam jeste trimesicni miminko, je pred Vanoci a ja se bojim, ze se nakazi, ovsem pokud se uz nestalo. (Nastesti byla minuly tyden cely doma, tak si davam trochu nadeji, ze to nestihla). Celou dobu bojujeme s infekcemi, sice nic hrozneho, ale telo je oslabene. Neni problem ji nechat doma, ale preci jen, je to pro me uleva, kdyz je ve skolce, je tam rada a kdyby byla od zitrka doma, tak pujde do skolky az v lednu a bude tam zas jak jojo a vse zapomene - je to pro ni prece jen narocnejsi, pac ve skolce se mluvi jinak nez doma.

:nevim: co byste delaly vy?

Já bych jednoznačně nechala doma, tak malému dítěti je stejně školka naprosto k ničemu, když psal Komenský Informatorium školy mateřské, tak tím myslel vzdělávání malých dětí doma, maminkou a ostatními příbuznými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.12.12 19:19

@Caty i takhle pred vanoci?

@Cuarentena no na to jsem se neptala a hlavne nesouhlasim, dcera dela ve skolce pokroky a hlavne je tam moc spokojena, deti potrebuje, zase byt furt jen s mamou a nikym jinym neni dobry ani pro jednoho. taky kvuli jazyku, kdyby nastupovala ve trech, tak je totalne mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí