Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Markéta80 píše:
@Malagapřece asi učí roky tak to asi vidí hned že to neni normální a aby zdravé dítě lezlo po skříních
Nepřijde mi zas tak nenormální, že dítě uvidí něco - pro něj moc zajímavého - v místě kam nedosáhne a snaží se k tomu dostat
U nás teď předělávali družinu ve škole!!! a manžel tam byl pomáhat právě montovat skříně a přidělat je ke zdi, aby to na děti nespadlo. Hlavně zakladatelka už posudek od lékaře má, ten je v pořádku. A opravdu hned po prvním dni odmítnout dítě ve školce je dost drsné. Náš nejmladší se například teď celý první týden choval ve škole tak, že jsem ho nepoznávala. Některé děti prostě nesou změny hůře. Tím, že ho hned začnou posílat domů mu tu adaptaci na školku neusnadní. To by právě měla učitelka vědět, když má takovou praxi
Zdravím vás
Po dlouhé době jsem si vzpomněla,že jsem tu ze zoufalství a tak trochu i doufání o radu a povzbuzení dříve zakládala toto téma..Jen vám chci dát vědět jak vše dopadlo..(Hlavně rýpalkám,které mě ani mé dítě absolutně neznají a jen odsuzují..NIC VE ZLÉM
).Syna jsem nechala přeřadit do jiné školky a ejhle…Paní učitelky ho chválí jak je hodný a šikovný a jak pomáhá mladším dětem…:)Samy nechápou jaký problém byl v předchozí školce…Já jsem štastná,že vše dobře dopadlo.Hlavně že syn se do školky strašně těší,protože tety ve školce jsou hodný
A pokud jde o paní učitelku kvůli které téma vzniklo tak jsem nebyla jediná…Naposledy uhodila 2,5 letou holčičku a ve školce už nepracuje..Tot vše..Přeji hezký den..A hlavně at jsou jiní lidé na vaše děti vždy hodní…!!A děkuji za vaše názory. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
tak třeba šla k doktorovi jen proto aby si zjistila jestli je vhodný už aby nastoupil do školky ve třech letech..třeba moje dcera bude mít tři v listopadu, do školky jsem ji dala, ale taky ještě moc nemluví, přijde mi zdravá a nepřijde mi opožděná, ale třeba mi mi v ppp řekli že opožděná je, když nemluví..
Já taky nechci jit do ppp, ale pro staršího syna chci odklad, je zdravý, normální, ale chci odklad s jiných důvodu a taky budu muset jít do ppp jen kvuli tomu že to vyžadují úřední šimlové..
jinak nevim co je běžné dělat první den ve školce kam nikdy nechodil, třeba je jen hyperaktivní a chtěl si všechno prohlédnout..to je jako by poslala dítě na vyšetření, protože ji 6h ve školce probrečelo..tak jestli je normální..první den se prostě nedá nic soudit, dítě je v jiném prostředí, s cizími lidmi a samo se chová jinak než běžně..