Školka a přijetí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
4.7.14 23:55
@Regina Hero píše:
nám rozhodnutí o přijetí rozdávali na informační schůzce, na kterou byli pozváni všichni rodiče přijatých dětí… jinak teda kdybych se dočetla na netu, že mi dítě přijali, asi bych tam hned šla pro rozhodnutí o přijetí, pokud by paní ředitelka neřekla jiný postup… neměla sis pro to rozhodnutí přijít do určitého termínu? Jinak to třeba vyhodnotili, že nemáš zájem a že máš třeba dítě přijaté jinam?

Psali, že posílají rozhodnutí jen o nepřijetí. Že si máme pro něj přijít do nějakého termínů taky nepsali, jen že informace pro rodiče nově přijatých dětí budou zasilat na mail v průběhu srpna :nevim: Když jsem se ptala na zápisu, jak to přesně funguje, učitelka mi jen zopakovala, co je na jejich stránkách. Tak jsem z toho jelen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.7.14 23:57
@Sibyla0 píše:
@Peťule1013 hele a není to prázdninový provoz? A ti přijatí jsou jen na léto a proto tam nejste? ;)

Určitě není, školka se přes léto rekonstruuje a ke všemu tam píšou pro rok 2014/2015 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.7.14 00:51

@Peťule1013 Jak říkám, naběhni na zřizovatele, pokud se do školky nedovoláš (jestliže jsi z menší obce, nešlo by sehnat na někoho ze školky třeba po známosti mobil?). Možná to je jen chyba při zadávání, že se přehlédli (kdyby malý opravdu nebyl přijatý, musela bys bývala dostat ten dopis, žejo)… ale taky bych byla v nervech, dokud bych nevěděla, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.7.14 06:01
@Peťule1013 píše:
Určitě není, školka se přes léto rekonstruuje a ke všemu tam píšou pro rok 2014/2015 ;)

Tak to je fakt divný, u nás teda vyvěsili výsledky k v kanceláři hned dali rozhodnutí o přijetí.. Schůzku máme až na konci srpna. A rozhodnutí o nepřijetí poslala jen jedna, tak na to bych taky nespoléhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.7.14 08:11
@Peťule1013 píše:
Určitě není, školka se přes léto rekonstruuje a ke všemu tam píšou pro rok 2014/2015 ;)

to znamená, že tam někdo bude a když ne paní ředitelka, tak ti aspoň řeknou, kdy tam ona bude… určitě nemáš školku tak daleko, aby ses tam nemohla zajít podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.7.14 08:12
@Peťule1013 píše:
Psali, že posílají rozhodnutí jen o nepřijetí. Že si máme pro něj přijít do nějakého termínů taky nepsali, jen že informace pro rodiče nově přijatých dětí budou zasilat na mail v průběhu srpna :nevim: Když jsem se ptala na zápisu, jak to přesně funguje, učitelka mi jen zopakovala, co je na jejich stránkách. Tak jsem z toho jelen :roll:

a zkontrolovala sis mail? Nemohlo to spadnout do spamu? Nenahlásila jsi špatnou adresu? Neměla jsi plnou schránku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.6.15 11:31

U nás se taky bere podle bodové tabulky, mala je jedináček v březnu mela 3r, davala jsem do dvou školek přihlašku, s tím že bude větší šance na přijetí, nakonec se obě školky o malou praly, ne jen že se jedna o bodovaní, ale take si to rozdelují kluk-holka, aspon tak mi to p. ředitelka popsala, když jsem byla nedavno podepisovat papír o zastavení přimaciho řízení do MŠ. Tak jsem nakonec rada, na moje zamestnáni se ani neptali je jasny že matka samoživitelka nemuže jít do prace když nemá manžela a s hlidaním by to bylo taky na nic. Tolik zbytečných stresů kolem toho a nakonec by ji vzali obě školky :) Tak přeju dalším taky hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.6.15 16:01

Tak my už máme naštěstí o přijetí v ruce, ale byl to boj…nejdřív nás odmítli ve dvou školkách tak jsme v jedné kde má známá své děti a dává školce každou chvilku nějaké sponzorské dary dali odvolání a za 14dní telefonát od paní ředitelky že nás berou od září..uff, rodičovská i skončila, od dubna jsem v práci takže mi tímto spadl kámen ze srdce :-) držím palečky i ostatním ať to vyjde a dostanete svoje ratolesti do školky :mavam:..apropo u nás se ptali na zaměstnání obou rodičů a i tak nám to v první fázi bylo prd platné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin