Skolka a stravne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
12.9.21 14:39
@Šarlota4 píše:
Tak u nas stala dopol svacina 7kc a odpol 9kc, takze chapu, ze o tom premyslis mozna z principu. Ale kvuli tak smesne castce bych to vubec neresila.

Tak jedna svačina je směšná částka, když to znasobis za celý rok, přijde třeba o 1500, to už se na to dívá jinak, když člověk vyhodí ročně 1500 do kanalu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
12.9.21 14:39
@Šarlota4 píše:
Tak u nas stala dopol svacina 7kc a odpol 9kc, takze chapu, ze o tom premyslis mozna z principu. Ale kvuli tak smesne castce bych to vubec neresila.

zvlášť když to není každej den.
syn třeba v pátek nebyl ve skolce, ze byl nastydlej, nevěděla jsem jak na tom bude po víkendu, tak jsem pondělí neodhlasovala, v pondělí ale nepůjde, v úterý ještě nevim :mrgreen: Takze ty minimálně dva dny normálně zaplatíme ikdyz tam nebyl a neřeším to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
12.9.21 14:42
@Zeoli píše:
pro nějakou samoživitelku je to za měsíc třeba 200 kc pri 20 dnech a 10 kc za svačinu. A jde o princip. Rohlík s jogurtem se nemusí vařit, takže zrovna u svačin nechápu to odhlašování den dopředu. My dokonce svačinu museli odhlašovat 2 dny předem, ale oběd šel odhlásit ten ted do 7.30??? Na hlavu ne?

tak asi to meli nakoupeny, ne :nevim: a ma to nějakou trvanlivost, takže to vyhodí a nikdo jim to nezaplatí..
a jinak, není nic jednoduššího, než že tam ta samoživitelka to dítě nechá přes svacinu, a dítě se ji vrátí najedeny a zaplatí vse co snedlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
12.9.21 14:44
@Kriss Tina píše:
Tak jedna svačina je směšná částka, když to znasobis za celý rok, přijde třeba o 1500, to už se na to dívá jinak, když člověk vyhodí ročně 1500 do kanalu :D

No jo, ale to by nesmelo chodit odpoledne nikdy a to ona neuvadi. A verim, ze kdyby chodilo dite domu po obece domu kazdy tak, tak to uctovat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
12.9.21 14:46

Popravdě jsem to nikdy neřešila, ta svačinka co jim je účtovaná mě nikdy finančně nepoložila, když tam na ní dcera nebyla :nevim:
Když ti to tak vadí, tak ji dej ráno krabičku a o tu svačinu si řekni, pochybuju, že by měli problém tam ten kousek namazanýho chleba a kus zeleniny dát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
12.9.21 14:47
@Kriss Tina píše:
Tak jedna svačina je směšná částka, když to znasobis za celý rok, přijde třeba o 1500, to už se na to dívá jinak, když člověk vyhodí ročně 1500 do kanalu :D

tak kdyby dítě chodilo každý den po obědě, tak nevyplni celodenní docházku a tu odpolední svačinu neplatí, ne? :nevim:
a když tam dala celodenní docházku, tak prostě platí i svačinu..
to máš jak s družinou, taky zaplatíš, že tam chodí a nikdo ti peníze nevrátí jen proto, že tam za celý rok byl 2× :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
12.9.21 14:49
@Šarlota4 píše:
No jo, ale to by nesmelo chodit odpoledne nikdy a to ona neuvadi. A verim, ze kdyby chodilo dite domu po obece domu kazdy tak, tak to uctovat nebudou.

To ne, moje dite třeba chodilo půl napůl, kdyby nechodilo odpol nikdy, je ta částka ještě větší :D já počítám u nás, kdyby syn chodil třeba 2× v týdnu po o a platila sem svačinu, tak mi to přes tu tisícovku ročně hodí určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
12.9.21 14:50

@a12 já píšu, že ta částka není, když chodí pouze po obědě, ale když dítě chodí třeba půl napůl, že půlku měsíce jde po obědě a půlku odpoledne, tak se to načte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin