Školka zápis 2letého, který odmítá chodit na nočník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
21.1.15 18:46

U nás nastupují od tří let, takže děti byli přijaté a nastupovali až v den svých narozenin. Brali i prosincové. Moje školku miluje, chodí tam ráda, chce tam neustále spát. Ale i já vidím, že jsou tam děti, kterým by ještě nějaký čas doma prospěl. Každý je jiný. Jinak při zápisu se nic nezjišťuje, tak se nemusíš bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.1.15 18:49

@Handalina no u nás je 23 dětí. Ale vídám jich tam max 15. Z toho tak deset pravidelněji. Takové zdravé jádro :mrgreen: Naštěstí k němu patří i moje malá. To člověk prostě dopředu neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.1.15 18:52

@Handalina Já si naopak myslím, že tím každé dítě musí projít, ať už dříve nebo později. Syn byl taky první zimu hodně nemocný, postupně se to spravilo od jara dál, a to mu byly tři roky v tu zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
21.1.15 19:06
@ivašot. píše:
@Markyi U nás bys to řešit nemusela, školka je tak narvaná, že přihlášky dětí, kterým do září nejsou 3, snad vůbec nepřijímají.

U nás také ne, loni nevzali ani dceru kamarádce, které byly tři v srpnu a ona chtěla jít do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
21.1.15 19:06

Syn nastupoval teď, 3 měsíce před třetími narozeninami. Ale bez plen je už asi půl roku. To byla jedna z hlavních podmínek. Jinak zpočátku chodil jen jeden den v týdnu, aby si zvykl, ale nebylo potřeba, jemu se tam moc líbí a těší se na děti. Já jsem v práci. Jak to bude s nemocemi nevím, ale všechny moje děti nastupovaly v tomto věku, a první syn nebyl nemocný skoro vůbec, zato dcera první rok skoro pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
21.1.15 19:07

@Run a @AliTad tak je to se vsim no, kazde dite to ma jinak s imunitou, nelze jet podle mustru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
21.1.15 19:09

Šla bych k zápisu a podle situace bych se v září rozhodla, zd nastoupí nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21642
21.1.15 20:46

Ja zacala obe deti davat v roce do jesli. Do skolky uz presly plynule, dcera v necelych 3 a syn v necelých 4. U nej jsem se skolkou vahala a kdyz byla moznost nechat ho jeste rok v jeslich, tak jsem to vyuzila. V tech necelych 3 by to pro nej bylo ve skolce velmi narocne. K zapisu urcite bez a pak uvidis jaka bude aktualni situace tesne pred nastupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.1.15 20:58

Aha a to muzeme k zapisu a kdyby ho prijaly tak nastoupit nemusi? Ja prave praci po materske nemam takze musim zacit hledat na pul uvazek coz doufam ze sezenu, pritel pracuje dlouho a nemel by kdo prcka vyzvedavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
21.1.15 21:55

Nastoupit nemusí, uděláte radost někomu dalšímu, otázka jestli k tomu nebudou přihlížet při dalším zápisu. :think: :think:.. však ho tam můžeš dát až bude mít tři, nemusí od září, u nás ale je potřeba ty měsíce platit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin