Školka Praha 10 - Strašnice, Malešice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.5.17 09:27

Tak bohužel se nikdo neobtěžoval mi odpovědět :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.5.17 12:49
@Petrucha77 píše:
Tak bohužel se nikdo neobtěžoval mi odpovědět :cert: :cert: :cert:

Už jsem poučená, pokud chceš obdržet odpověď, podej svůj dopis přes datovou schránku nebo podatelnu a lépe osobám na MČ, magistrát s rozhodnutím radních na P10 nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
16.3.19 16:29

Školka Praha 10

Ahoj holky, vybiram školku pro dcerku. Nemáte přehled kde se k detičkám chovaji hezky, jedí trochu zdravě a mají angličtinu i pro menší děti, nejen pro predskolaky?
Ráda bych aby měli aspoň 1× tydne anglinu. Existuje vůbec taková školka?
Dcerce byly právě 3 roky. Má vůbec šanci se někam dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
24.5.20 06:19

Ahoj…obnovuji diskuzi ;)
potřebuji prosím poradit, kterou školku vybrat pro 3-letou dcerku. Buď to MŠ Zvonková, MŠ Štěchovická nebo MŠ Nučická.
Děkuji za odezvu a rady. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.5.20 10:29

@Bunny1978 Zvonkovou neznám, Nučická dle doslechu slušná, Štěchovickou nedoporučuji - po roce jsem dítě přehlásila jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
24.5.20 13:01

@tapis a můžu se zeptat na důvody proč ne Štěchovická? Klidně do SZ…tu jsem totiž měla jako favorita…syn chodí do školy do Rybníčků. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.5.20 16:46

My chodíme do MŠ Nučická. není špatná, pomalu se to zlepšuje co se týče aktivit. komunikace s vedením či informovaností občas vázne, ale k dětem se chovají moc hezky, ještě i ve třetí třídě jim hodně pomáhají (takže donutit dítě k samostatnosti je občas nadlidský výkon, když ví, že mu ve školce pomohou), mají velkou zahradu (sice bez spousty herních prvků jako můžeš vidět jinde, letos jim tam pořídili aspoň skluzavku a mašinku). záleží co očekáváš, výlety nemají víceméně žádné, kroužky nic moc (navíc pro omezený počet dětí). Je to odloučené pracoviště MŠ Nedvězské, přestože na DOD říakali, že využívají jejich tělocvičnu a saunu s bazénkem, nebyli tam ani jednou. Popravdě, pokud bych měla volit znovu, asi bych zkusila Nedvězskou (od první třídy mají každý měsíc nějaký výlet, vybavení školky také lepší, jídelníček mi přijde také lepší, sauna, bazének, tělocvična.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin