Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Z které planety jsi spadla? Školky jsou zavřené minimálně do 21.3., když chceš trollit, tak si aspoň přečti momentálně platné opatření ![]()
A co se ti na tom nezdá? dětem se udělaly testy, jsou negativní, můžou do školky…a pokud děti z druhé školky šly na testy pozdě, tady to třeba trvalo tak dlouho, že už nemělo smysl, aby na testy ostatní chodily, tak školka dál fungovala…
@stinga píše:
Z které planety jsi spadla? Školky jsou zavřené minimálně do 21.3., když chceš trollit, tak si aspoň přečti momentálně platné opatření
Naše školka to podle mě udělala vše podle nařízení. Bylo to nedávno, ne teď. A teď je zavřena.
Druhá školka není zavřená, prý je otevřena pro rodiče zdravotníků a můžou tam chodit všechny další děti. Předtím covid neřešili a měli otevřeno.
Pokud to neni skolka pro zdravotniky, budezavrena. Jinak hygiena vzdycky rozhodovala podle momentalniho napadu. Nekde zavrela, nekdene. Stejne postupovali ve skolach.
@Monchichik píše:
A co se ti na tom nezdá? dětem se udělaly testy, jsou negativní, můžou do školky…a pokud děti z druhé školky šly na testy pozdě, tady to třeba trvalo tak dlouho, že už nemělo smysl, aby na testy ostatní chodily, tak školka dál fungovala…
Naše školka v pohodě. Někomu se to zdálo dokonce zbytečně, že se zavřela. Dítě tam chodilo asi dva dny před příznaky - nevěděli, že je to covid, mysleli, že jen ryma.
Druhá školka - rodiče to chytli prý tam, děti měly pozitivní výsledek - hned další den, nečekalo se dlouho. Pry tam bylo víc případů covidu a nic se nedělo. Tak se ptám, jak se to řeší v dalších školkách.
@Anonymní píše:
Naše školka to podle mě udělala vše podle nařízení. Bylo to nedávno, ne teď. A teď je zavřena.Druhá školka není zavřená, prý je otevřena pro rodiče zdravotníků a můžou tam chodit všechny další děti. Předtím covid neřešili a měli otevřeno.
tak za prve bych se nestarala o školku, kam nechodí tvé dítě - informace jsou typu jedna paní povídala a nevíš přesně, jak to bylo
za druhé tam určitě nemůžou chodit i ostatní děti, ale pouze děti zdravotníků a důležité infrastruktury
sečteno a podtrženo, diskuse od anonyma o ničem
@Anonymní píše:
Naše školka v pohodě. Někomu se to zdálo dokonce zbytečně, že se zavřela. Dítě tam chodilo asi dva dny před příznaky - nevěděli, že je to covid, mysleli, že jen ryma.
Druhá školka - rodiče to chytli prý tam, děti měly pozitivní výsledek - hned další den, nečekalo se dlouho. Pry tam bylo víc případů covidu a nic se nedělo. Tak se ptám, jak se to řeší v dalších školkách.
já ti rozumím…ale řeší se to tak, jak nařídí hygiena…a ta to nařizuje evidentně pokaždé jinak…
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě jak je to bylo u vás. U nás se objevilo dítě s covidem. Školka se zavřela a všem dětem z oddělení se udělaly testy - všichni negativní, dítě bylo staženo ze školky brzo. Informace z další školky - dvě děti měly covid rodiče taky (prý ze školky), covid tam měl i někdo další. Školka normálně fungovala dál, že se přece nebude zavírat. Nyní bude školka otevřená, takže děti tam po karanténě můžou chodit.
Starej se o sve deti a deti jinych rodicu nech zit. Ver, ze vedeni skolky vi urcite lepe nez ty, jak postupovat ![]()
Naše školka se řídí nařízením KHS.
Jaká opatření vydají, tím se řídí.
Do školky můžou chodit pouze zdravé děti. Taky sleduji nařízení- a souhlasím s holkama. Řeš svoje dítě. K dnešnímu dni můžou do školky děti pedagogických pracovníků, pracovníků pošty, policajtů, hasičů a děti rodičů, kteří pracují v sociálních službách. Více by mělo být na webových stránkách vaší školky.
![]()
@mrav píše:
Do školky můžou chodit pouze zdravé děti. Taky sleduji nařízení- a souhlasím s holkama. Řeš svoje dítě. K dnešnímu dni můžou do školky děti pedagogických pracovníků, pracovníků pošty, policajtů, hasičů a děti rodičů, kteří pracují v sociálních službách. Více by mělo být na webových stránkách vaší školky.![]()
Mně je to jedno. Jen mě to zarazilo. I tady už proběhla diskuze, že někdo může dát dítě do školky i teď, přestože na to nemá nárok - jen pár lidí. Tak jestli by dítě dali. Já třeba ne, i kdyby mi to někdo nabídl. Jen jsem zvědavá. Zase tak moc se mě to nedotýká.
@Annabela11 píše:
@stinga Všechny školky zavřené nejsou
to vím, i o tom píšu, jsou otevřené školky pro rodiče pracující v důležitých odvětvích
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Zajímalo by mě jak je to bylo u vás. U nás se objevilo dítě s covidem. Školka se zavřela a všem dětem z oddělení se udělaly testy - všichni negativní, dítě bylo staženo ze školky brzo. Informace z další školky - dvě děti měly covid rodiče taky (prý ze školky), covid tam měl i někdo další. Školka normálně fungovala dál, že se přece nebude zavírat. Nyní bude školka otevřená, takže děti tam po karanténě můžou chodit.