Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky kde mate vase deti ve skolkach, a jak jste ze skolkou spokojene vy? Dekuji
@Nudlaben píše:
Maminky kde mate vase deti ve skolkach, a jak jste ze skolkou spokojene vy? Dekuji
Mám malou ve Šnečkovi na Štefánikově ulici a jsme spokojeni ![]()
Já mám děti v Morysáku a jsem nadšená, obě to tam milují. Skvělé paní učitelky, různé aktivity, divadlo, chodí do tělocvičny (ty starší), hodně s nimi pracují, třeťáky dobře připraví na ZŠ.
@alviola
Dekuji, mam ji taky vyhlidlou a jsem rada ca kladnou zkusenost ![]()
Holky a ma nektera dite na Kokektivnim dome nebo Santrazinach budu rada, kdyz napisete dekuji
My máme nejblíž Morysák a tu Štefánikovu, takže asi budu teď taky hlásit dceru tam, tak jsem ráda, že jsou tam děti spokojené. Na tom Morysáku mi jen trochu vadí, že je to hned u rušné silnice.
@Nudlaben Od nás z ateliéru téměř všichni mají děti na Kolektivním domě a jsou spokojeni. V první třídě si hrozně chválili i paní učitelky, že jsou úplně zlaté a hrozně hodné. Ale to jsou zkušenosti jenom z jedné třídy, ve druhé třídě učitelky neznám. Vzhledem k tomu, že je tam šest tříd, tak je to spíš o tom, na koho člověk natrefí. Ale myslím, že Kolektivní dům je v pohodě.
@Sofie2013 právě že mě trošku děsí ta hlavní silnice u toho Morysáku, ale co vím že tam děti chodí tak jsou spokojené a máji tam docela dost akci ![]()
Ahoj holky, tak kam vás přijali do školky? Nás vzali na Morysák a na Slovenskou 1808, tak teďka nevím, jak se rozhodnout, která školka je lepší. Chtěla jsem na tu Štefánikovu a tam nás nevzali.
Já mám děcka na Morysáku a jsem nadšená, je tam skvělá ředitelka, super paní učitelky a mají fantastický kolektiv. A je to hodně znát na takové té pohodě. Paní učitelky se jim hodně věnují, mají i dostatek akcí, každou chvilku nějaké divadlo ve školce nebo chodí na Malou Scénu, do kina, různé hry, akce (policie, hasiči, dravci, den země…). Druháci a třeťáci chodí jednou za měsíc na basket a na pingpong. Akorát tam nemají žádné kroužky, teda kromě angličtiny s Kasawatovou. Jo a pak mají logopedický kroužek.
A mají levnější školkovné, mám dojem, že Slovenská (stonožka) má měsíční školkovné 800 Kč.
@alviola Děkuji moc! Můžu se ještě zeptat, je to tam dostatečně zajištěné, aby dítě nemohlo utéct ze zahrady k té frekventované cestě? Branka je jenom dole? Bývá uzamčená?
@Sofie2013 ano, branka je pouze dole u hlavniho vchodu a tu ucitelky vetsinou zamykaji. Pak jsou jeste vrata z druhe strany Morysaku, ale ty se normalne nepouzivaji a jsou zavrene. Nikdy me teda nenapadlo, ze by dite mohlo ze skolkove zahrady utect, ale kdyz o tom tak premyslim, tak mi to prijde lepsi na tom morysaku, kde je to od vratek k ceste kus, nez na Slovenske, kde je cesta hned u branky.
Ja byt tebou, tak se rozhodnu podle sve intuice. Kde ses ty citila lip a kde se ti vic libilo.
@alviola Díky za info, dám ji na ten Morysák, hlavně proto, že to máme hodně blízko.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.