Skoro dvouleťák nechce spát ve své postýlce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
21.4.15 21:50

@Kriss Tina Tak třítýdenní miminko tě potřebuje cítit. Je normální, že chce být u tebe. Já začala nějak kolem šestinedělí dávat večer do postýlky a pak když se vzbudil na krmení tak jsem ho vzala k sobě a nechala ho u sebe až do rána. Naučil se spát cca ve čtyřech měsících celou noc. Postýlku jsem ze začátku měla u postele, později po tom šestinedělí, jsem jí posunula dál a pak až na druhou stranu ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
21.4.15 22:44
@Kriss Tina píše:
Taky by mě zajímalo měli jste někdo dítě u sebe v posteli od narození? malej ve svej postýlce moc bejt nechce když ho tam dam pořád brečí a budí se, zatimco když ho mam u sebe tak je klidnej celou noc ani se nebudí. Jsou mu 3 tejdny, ale já se bojim že si pak zvykne spát u nás a do svojí postýlky už chtít nebude…

U tretiho jsem ani nerozkladala postylku :mrgreen: Odnaucovani idealne v druhe polovine prvniho roku, dokud nestoji. Ale neuspavala jsem, deti usinaly zavinute, prostredni se sumem a dudlikem, takze kdyz jsem je presunula do postylky, umely samy usnout bez me pritomnosti. Ale kolem druheho roku se mi vzdycky vracely v noci jak bumerang, usnuti ve svem, po pulnoci ke me. Prostredni chodil skoro rok. Pak jsme se v jeho 3,5 letech normnalne dohodli, ze uz bude do rana ve sve posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.4.15 23:46

A co ho nechat u vas v posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
22.4.15 03:28

Tak u nás byla na společné spaní expert dcera - sice usnula ve své postýlce, ale v průběhu noci vždycky přišupajdila za náma :-) A to i když měla svou novou velkou postel. Vydrželo jí to do pěti let a v tom šestým roce přišla vždycky aspoň o víkendu ráno :-)) Teprve pak ji to přestalo definitivně bavit. Ale mně to nevadilo, nijak mi ve spaní nebránila, takže jsem to neřešila a řekla si, že jednou na to budu vzpomínat, jakej byla mazel- třeba teď, když nastupuje do puberty :-) Syn byl zas pravej opak, ten odmalinka spal jen ve své postýlce a nikdy nepřišel. Dokonce když jsem si ho vzala třeba právě při nemoci k sobě na konejšení, tak chtěl nejpozději po půl hodince zpátky do své postele. Každý dítko to má jinak. Ale jak odnaučit teda neporadím, já to neodnaučovala a počkala, až z toho vyroste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí