Skoro konec výpovědní lhůty

Simona92
12.11.24 22:43

Skoro konec vypovedni lhuty

Zdraviiim vsechny :*

Mam prosim dotaz a zajimalo by me, zda ma nekdo zkusenost a jak pripadne postupoval :think:

Ted 30.11. mi konci dvoumesicni vypovedni lhuta v praci… Cely rijen jsem marodila se zady, chodila na rehabilitace atd.. ted pro zmenu je nemocna dcera, ktera bere atb, ted uz je dobira… Puvodne jsem tu dvoumesicni lhutu chtěla odmarodit celou naschval ale nakonec jsem fakt problemy mela… Chtela jsem se nejprve vyhnout nove oblastni a tak nejak celkove te atmosfere tam… Je to na dlouhooooo…
Kazdopadne, kdyz budu tyden ještě doma s dcerou, stale mi pak " visí " posledni tyden v listopadu… Ale ja se vazne do te prace vratit uz nechci… Mam jiste misto od prosince, cekaji na me… Ale co s tim poslednim tydnem vubec nevim… Jinak mam smlouvu na Určito do prosince ale to uz budu v nove praci…
Prosim, ma nekdo zkusenost?? Slo by jen o tyden.. co by se stalo kdybych se v tom tydnu uz neukazala?? A jak je to se zapoctovym listem? :think:.. mohla bych mit kvuli tydnu problemy? Dekuji :mavam: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1557
12.11.24 23:00

Doporucuji resit na rovinu s nadrizenym a ne si vymyslet neschopenky ( ano, vim, byla jsi doopravdy nemocna nejdriv ty a pak dcera). Co treba neplacene volno? Pocitam, ze resty mas vyresene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
12.11.24 23:07

Domluvila bych si neplacene volno a kdyby to neslo, tak bych tam ten tyden prezila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
13.11.24 00:12

Domluv se v práci že skončíš o týden dřív. Určitě bych nedělala to, že jen tak nepřijdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simona92
13.11.24 01:57
@hani28 píše: Více

Dekuji, to zkusim.🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
6381
13.11.24 05:54

A tobě to přijde v pořádku? 8o
Ze zkušenosti vím, že lidi se ve výpovědní lhůtě už fakt nepředřou, ale tohle s těma PNkama je mor. Stejně tam budeš muset na výstupní kolečko, odevzdat PC, vstupní kartičku, dostaneš potvrzení o zaměstnání. HR s tebou pravděpodobně udělá exit interview. Nemyslím si, že by tě na poslední týden nějak zaměstnali a očekávali od tebe nějaké hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
13.11.24 06:16

Ocividne jses zamestnanec snu. :potlesk: Snad te dohoni karma v tom pristim. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
13.11.24 06:33

Postav se k tomu čelem jako dospělý člověk. 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.24 06:35
@Dollorres píše: Více

No zrovna tady bych fakt neplácala čas na nějaké exit interviewc a byla bych ráda, že už pani neuvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8610
13.11.24 07:13

Je to jen týden, to je nic na to abys to tam přežila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
13.11.24 08:26
@Parfem_z_hadovky píše: Více

U nás to dělají s každým, pokud neodmítne a za nějakou dobu dostaneš výstup, jak tě ti odchozí zaměstnanci ohodnotili v několika okruzích jako: náplň práce, atmosféra, vedení, odměňování a motivace. Plus se dost řeší důvody odchodu, a pokud se opakují často, tak se to řeší. U nás je to HR vyloženě policejní. Hrozně ty odchody prožívají :roll:
Pomalu ti ani “nedovolí” někoho ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
13.11.24 08:28

No..možná kdybys jim řekla rovnou, ze plánuješ být celé 2 měsíce na pn, tak by tě na dohodu pustili hned..
Teď bych se ozvala nadřízenému rovnou s dotazem, ze ti zbývá týden a ráda by ses domluvila na dovolene/neplaceném volnu nebo ukončení dřív. A když to neklapne, budeš muset zatnout zuby.
Jednání na rovinu je nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
3003
18.11.24 18:14

Odmarodit výpovědní lhůtu… 8o pokud mas vše hotové, tak se domluv na neplaceném volnu. Týden nebo pár dnů už by nemuselo nikoho zabít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat