Skoro úplně bez peněz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kaileee jasně ze mam. A ne jedno. Co to s tim ma spolecnyho? Jak jsem psala, taky jsem se tu dockala pomoci. A bez nedůvěry. Tak to aspoň poslu dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My třeba máme ve špajzu těstoviny, rýži, luštěniny, konzervy se sardinkama i tuňákem, rajčatový protlak, nějaký ananas, broskve, sladké kaše, mlíko,… Mrazák máme plný masa, zmraženého hotového jídla (i když mám obavu že hlavně plněných paprik a segedínu, protože to u těchto jídel vždy přeženu s množstvím), mražené zeleniny, jahod a borůvek. Takže kdybysme na tom byli zle s penězi (díkybohu nejsme), tak hlady bysme nepošli. Ale nevím jaké zásoby máte vy.
Takže to chce asi i upřesnit toto. Ono zásoby vypadají u každého jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tu napiš, odkud jsi, neustále tu někdo hledá někoho spolehlivého na úklid nebo na žehlení, tak třeba zrovna v blízkosti tvého bydliště je nějaká maminka, které se válí doma dva koše prádla a potřebuje je vyžehlit za peníze na ruku
Nebo se zeptej kamarádek, známých. Já bych svým přátelům (pokud by nechtěli půjčku) určitě zkusila dohodit nějakou práci (třeba si nechat upéct dort, přestože si ho normálně peču sama).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei píše:
@Kaileee jasně ze mam. A ne jedno. Co to s tim ma spolecnyho? Jak jsem psala, taky jsem se tu dockala pomoci. A bez nedůvěry. Tak to aspoň poslu dal.
já jsem psala o zakladatelce že doufám, že nemá děti… jako 14 dní za 400 Kč s dítětem to by byl extrém. to ti holky z emimina posílaly peníze jo?
tak to je husté, dobré vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existují charity, co darují jídlo.
Tak zkus pohledat na netu, co máte v okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee jsem idiot, píšeš zakladatelko a ja to nevidela ![]()
Nojo, ja ale nepsala ze bych cokoliv chtěla, spis jsem si tu vylejvala srdce a par holek mi pomohlo. Dostala jsem naky obleceni na nejmladsi dite a jo, dokonce i penize. A Lego pro nejmladšího k Vanocum, teda jedna dobra duse ho pro nej zaplatila. Ted uz pomoc nepotrebuju a jsem fakt moc rada. A rada pomuzu, kdyz to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei ať je to jak chce, ale nedá mi to a musím dat poklonu. Jsi hodna… to se jen tak nevidí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za rady a reakce… I nabídky pomoci, ale tu si nemůžu dovolit přijmout, za situaci si tak nějak můžu především sama, takže ji musím i sama nějak vyřešit… Nechci být víc konktretni, dávat odkazy na své bazarky apod.. Stydím se, bojím se odhalení. Půjčit si nechci, to je je koloběh, pristi měsíc by situace byla podobná. Děti mám. Zásoby jidl atakove klasické, včetně mrazáku.. V podstatě nám bude stačit koupit trochu pečiva, popřípadě jabka, salát.. Děti ovoci a zelenině stejně moc nedají.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Z důvodu vleklych potíží jsem se ocitla s cca 400kc na cca 14dni…duvody bych nerada pro Itala veřejně. Pokud bych zde našla někoho, komu se to z jakéhokoliv důvodu stalo. Budu ráda za sdílení tipů… Do práce chodím, nafotila jsem dost věcí na prodej, nic lepšího mě nenapadlo. Zásoby potravin máme. Půjčovat si nechci, neměla bych to z čeho vrátit, byl by to jen začarovaný kruh.
Jaký Ital? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa Ital má být probírala
automatické opravy jsou svině ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Jaký Ital?
Se to předepsalo. Má tam být probírala asi.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji všem za rady a reakce… I nabídky pomoci, ale tu si nemůžu dovolit přijmout, za situaci si tak nějak můžu především sama, takže ji musím i sama nějak vyřešit… Nechci být víc konktretni, dávat odkazy na své bazarky apod.. Stydím se, bojím se odhalení. Půjčit si nechci, to je je koloběh, pristi měsíc by situace byla podobná. Děti mám. Zásoby jidl atakove klasické, včetně mrazáku.. V podstatě nám bude stačit koupit trochu pečiva, popřípadě jabka, salát.. Děti ovoci a zelenině stejně moc nedají.
klobouk dolů
budu ráda když mi ty nabídky napíšeš do sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rokris píše:
Se to předepsalo. Má tam být probírala asi.
Já myslela manžel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit