Skoro úplně bez peněz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9065
5.5.19 19:58
@Anonymní píše:
Děkuji všem za rady a reakce… I nabídky pomoci, ale tu si nemůžu dovolit přijmout, za situaci si tak nějak můžu především sama, takže ji musím i sama nějak vyřešit… Nechci být víc konktretni, dávat odkazy na své bazarky apod.. Stydím se, bojím se odhalení. Půjčit si nechci, to je je koloběh, pristi měsíc by situace byla podobná. Děti mám. Zásoby jidl atakove klasické, včetně mrazáku.. V podstatě nám bude stačit koupit trochu pečiva, popřípadě jabka, salát.. Děti ovoci a zelenině stejně moc nedají.

No, tak hlavně že máte co jíst. Jestli mají děti zaplacené obědy ve školce/škole, tak to bude vůbec v pohodě. Vyřeš si to a až na tom budeš líp, tak si začni dělat nějakou finanční rezervu, ať se ti to příště nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
5.5.19 19:59
@Tarjei píše:
@Kaileee jsem idiot, píšeš zakladatelko a ja to nevidela :mrgreen:
Nojo, ja ale nepsala ze bych cokoliv chtěla, spis jsem si tu vylejvala srdce a par holek mi pomohlo. Dostala jsem naky obleceni na nejmladsi dite a jo, dokonce i penize. A Lego pro nejmladšího k Vanocum, teda jedna dobra duse ho pro nej zaplatila. Ted uz pomoc nepotrebuju a jsem fakt moc rada. A rada pomuzu, kdyz to jde.

Jsi moc hodná, já dala jedný paní, co brečela, že nemá na jídlo pro děti, pytlík těstovin, pak mně jenom pomlouvala, že ty těstoviny měly prošlou záruční dobu a tak vůbec. Ona to hrála na peníze! Jestli ty peníze by použila na jídlo, to vůbec netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.5.19 20:02

@splendis ale vidi, vsak tady jsem zazila jak píšu. Jen bych to rada poslala dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.5.19 20:03

Zakladatelko, tak kdyz nechces penize, muzu Ti poslat aspon neco, co potrebujes? Pro deti treba? Nebo jidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
5.5.19 20:05
@Anonymní píše:
Z důvodu vleklych potíží jsem se ocitla s cca 400kc na cca 14dni…duvody bych nerada pro Itala veřejně. Pokud bych zde našla někoho, komu se to z jakéhokoliv důvodu stalo. Budu ráda za sdílení tipů… Do práce chodím, nafotila jsem dost věcí na prodej, nic lepšího mě nenapadlo. Zásoby potravin máme. Půjčovat si nechci, neměla bych to z čeho vrátit, byl by to jen začarovaný kruh.

Napis mi sz, muzu taky neco malo poslat. Jednou jsem tu jedne pani pomohla a jsem za to moc rada.. Nejsem zadny milionar, ale rada pomuzu, at nemate jen ty 4stovky. Do spatne situace se muze dostat kazdy a je moc dobre, ze si nechces nikde pujcovat. Tak napis! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
5.5.19 20:09

Taky ráda pomůžu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
5.5.19 20:10
@Anonymní píše:
Děkuji všem za rady a reakce… I nabídky pomoci, ale tu si nemůžu dovolit přijmout, za situaci si tak nějak můžu především sama, takže ji musím i sama nějak vyřešit… Nechci být víc konktretni, dávat odkazy na své bazarky apod.. Stydím se, bojím se odhalení. Půjčit si nechci, to je je koloběh, pristi měsíc by situace byla podobná. Děti mám. Zásoby jidl atakove klasické, včetně mrazáku.. V podstatě nám bude stačit koupit trochu pečiva, popřípadě jabka, salát.. Děti ovoci a zelenině stejně moc nedají.

To Te slechti, ale jak jsem psala, kazdy nekdy potrebuje pomoc, a tak se pomoci od druhych nezrikej. Treba jednou taky rada pomuzes dalsi mame v nesnazich. Nestyd se za to a vem i penize. Nikdo ti asi davat statisice nebude, ale par stovek urcite v tehle situaci pomuze :palec: napis mi sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.5.19 20:14

@Kassor @Editte devcata jste hodna. Treba zakladatelku premluvime. My to vlastne děláme ciste ze sobeckych pohnutek zejo :D
To byl pokus o vtip. Je hezky mít moznost nekomu pomoct..jsem vdecna za vsechno co mam a rada se trochu podelim…taky jsem zazila zly casy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
5.5.19 20:21
@Tarjei píše:
@Kassor @Editte devcata jste hodna. Treba zakladatelku premluvime. My to vlastne děláme ciste ze sobeckych pohnutek zejo :D
To byl pokus o vtip. Je hezky mít moznost nekomu pomoct..jsem vdecna za vsechno co mam a rada se trochu podelim…taky jsem zazila zly casy…

Presne tak, zivot je leckdy dost slozity a pokud pomuzou „jen penize“, tak to tak zle jeste neni… Nejhlavnejsi je opravdu zdravi a to nemyslim jako nejake klise… Doufam, ze se zakladatelka ozve a my ji budeme moci pomoc :kytka: ja zle casy zazila jako dite, kdy mama byla na delsi dobu ve stejne pozici jako zakladatelka, nevzpominam na to rada, ale na druhou stranu me to obohatilo o tu zkusenost a pochopeni k takovym zovotnim zkusenostem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.5.19 20:22

@Kassor hele ja byla vzdycky ve skromnejch pomerech tzn chuda. Az ted mam konecne trochu vic, ze muzu setrit…na lyzak diteti atp. Driv jsem to musela urvat z penez na jidlo. Nebo to prostě nebylo. Desne si to uzivam i kdyz zadnej extra prepych ale ja jsem velmi vdecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
5.5.19 20:24
@Tarjei píše:
@Kassor hele ja byla vzdycky ve skromnejch pomerech tzn chuda. Az ted mam konecne trochu vic, ze muzu setrit…na lyzak diteti atp. Driv jsem to musela urvat z penez na jidlo. Nebo to prostě nebylo. Desne si to uzivam i kdyz zadnej extra prepych ale ja jsem velmi vdecna.

A otec dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
5.5.19 20:24

@Tarjei Přesně tak. To že se mám mmt dobře, neznamená, že to tak bude i za pár let…
Zakladatelko, je tu více holek, co by rády pomohly. Prosím, zahoď hrdost a přijmi ji. Pro každou z nás to znamená pár korun, pro tebe třeba jídlo na měsíc a snad i psychický klid. A když bys ty peníze nevyužila teď, tak bych si je být tebou nechala někde v obálce, na horší časy. Za pár let pomůžeš zas někomu jinému ty sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.5.19 20:25

@Božislava ten mi prospěl nejvic kdyz jsem se s nim rozvedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.5.19 20:26

Zakladatelko, presne jak pise @Editte, jednou to zase pošleš dal Ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
5.5.19 20:30
@Tarjei píše:

To znam moc dobre… Jako pubertak jsem si prala vsechno, co meli ostatni. Rikala jsem si, ze az zacnu vydelavat, ze si vsechno poridim. A kdyz jsem zacala slusne vydelavat, priority se mi prehodily, o nove veci nijak nestojim a setrim svemu diteti. Penize beru jako opravdu potrebnou vec k zivotu, ale pokud muzu s nimi pomoc, pak jsem rada dvojnasob…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat