Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj chtěla bych se zeptat kocour se škrábnul pod oko nebo z hašteření od dalšího kocourka nebo kočky chtěla bych poradit jestli pomáhají Heřmánkové kapky na lepší hojení případně za nějaké vaše fajn nápady
Kocourkovi to nijak nevadí normálně kouká atd. Přikládám 2 fotky trošku to vidět jde ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já bych šla na veterinu, takhle jsem řešila problém s kocourem a nakonec teda kvůli veterináři, který mu to zanedbal a furt tvrdil jak to nic není se to rozjelo takovým způsobem, že měl zánět rohovky a musel na laserovou operaci a nepomohly už žádné kapky, ani ATB.. oko se mu zachránilo, ale radši bych s tímhle šla. Celkově se doporučují i Opthalmoseptonex, tak zkus a nebo ty heřmánkové - nevím, jak dlouho to má, ale nenechávala bych to, kdybys viděla, že se to nehojí.
PS: Nechci děsit, třeba toto nic nebude, ale já po zkušenosti, kdy málem přišel o oko už bych nečekala no ![]()
@mesicnikamen píše: Více
Nejspíše to má od večera to se zrovna šolichali s druhým kocourem a kočkou. Ono mu to ani nekrvací už teda jen tam má ospalku a spíš jen slzí zkusím to ještě pozorovat a v pondělí případně zajdu na vet. Třeba jen plašil zbytečně. Moc děkuji za zkušenosti ![]()
Nic bych na to nedávala. Pokud se to zatáhne a zaschne, tak není důvod. Šla bych pouze v případě, že by rána zůstala do druhýho dne mokrá a začínala mokvat. Tohle se kočkám hojí dobře. Spíš bych se bála toho, že si to ze stresu a veterině rozškrábe ještě víc.
@Janli píše: Více
Jak jsem psala uvidím tedy přes víkend ono mu to teda nevadí právě jen zlzí trošku dneska se zase chtěl šolichat s kocourem druhým. Ale tak nedalo mi to a zkusila se pozeptat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat