Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevšímala bych si toho. Mému synovi minulý týden volal někdo z Afriky ![]()
Nereagovat a je klid.
Je to ověření od robota, takže ti brzo bude volat někdo z Bohemia Energy či jiné dobytek firmy.
@Modrásek modrý píše:
Mně že skrytého čísla volala vždy pouze policie.
policie by neprozvonila na 1sekundu
@Zumpa píše:
Je to ověření od robota, takže ti brzo bude volat někdo z Bohemia Energy či jiné dobytek firmy.
jojo někde sem četl ze to je automat který zjišťuje jestli je číslo aktivní nebo ne
@Kikiki99 píše:
jojo někde sem četl ze to je automat který zjišťuje jestli je číslo aktivní nebo ne
Problem vyresen ![]()
Ale me se to teda jeste nestalo ![]()
Mě to už udělalo několikrát. Taky jsem přemýšlela, co to je, ale je to opravdu ověřování aktivity telefonního čísla. Hlavně že máme GDPR a nikdo nám už po telefonu nic nenabízí, co
?
@Kikiki99 píše:
Jojo, taky jsem tohle četla a myslím, že je to dost pravděpodobné.
Já se snažím svůj telefon nikde neudávat, takže mi ti obtěžovači moc nevolají, ale muži na služební číslo (které visí na webovkách firmy atd.) každou chvíli, i tyto sekundové telefonáty.
Jinak, jestli máš chytrý telefon, je na to aplikace, která ti u neznámého čísla ukáže uživatelské hodnocení, co to je zač - jestli reklama, nějaký výzkum, nebo třeba banka, operátor…
@mayecka píše:
Nevšímala bych si toho. Mému synovi minulý týden volal někdo z Afriky
Nereagovat a je klid.
A neobjednal si synek jednoho malého černouška?
Mně na apríla v 5:21 prozvánělo +949 285 396
Příspěvek upraven 12.04.21 v 18:50
@Enitka píše:Žiješ v ČR, ne? Podívej, kdo tu vládne, kdo tu řídí zákony, proč od revoluce nedošlo ke změně v právním systému a kdo a od koho dostane řád bílého lva. Malá písmena jsem použil záměrně.
Mě to už udělalo několikrát. Taky jsem přemýšlela, co to je, ale je to opravdu ověřování aktivity telefonního čísla. Hlavně že máme GDPR a nikdo nám už po telefonu nic nenabízí, co?
@Anonymní píše:
Zdravím. Minulý čtvrtek me prozvonilo skryté číslo. Zazvonilo to pouze 1×.
Dnes 2sekundy prozvonilo mamku. Četl sem že to by to mohl být nějaký automat který zjišťuje jestli jsou aktivní čísla.
Máte s tím zkušenost?
Si někdo hraje, neřeš
@Zumpa píše: Žiješ v ČR, ne? Podívej, kdo tu vládne, kdo tu řídí zákony, proč od revoluce nedošlo ke změně v právním systému a kdo a od koho dostane řád bílého lva. Malá písmena jsem použil záměrně.
No o tm raději ani nemluvit nebo mi k večeru stoupne tlak…
A k tématu, před 2 minutami telefon, skryté číslo, doba vyzvánění 1 sek. ![]()
Zdravím. Minulý čtvrtek me prozvonilo skryté číslo. Zazvonilo to pouze 1×.
Dnes 2sekundy prozvonilo mamku. Četl sem že to by to mohl být nějaký automat který zjišťuje jestli jsou aktivní čísla.
Máte s tím zkušenost?