Skvrny na oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2617
1.7.05 17:02

Skvrny na oblečení

Ahoj maminy,

mám na vás prosbu, co používáte na kvrny od zeleniny (třeba mrkvičky) na oblečení? :? Prací prostředky i třeba něco přírodního.

Díky za rady.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
625
1.7.05 17:39

Ahoj Lenko,
mě zabralo nejvíc sluníčku-namočit a nechat uschnout na přímém sluníčku. Skvrny od mrkve zmizely, což jsem byla moooc ráda, protože to bylo půjčené oblečení 8O

Jana + Kačenka 6,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
1.7.05 18:54

Ahoj tak já používám obyčejné mýdlo Lanza, ale musí se to hned zejména banán a mrkev, dokonce jsem s tím vyprala skvrny od borůvek :lol:
Nemáte někdo vyzkoušený ten Ariel kids ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.7.05 20:10

Ahoj, já jsem trošku líná a nenamáčím to hned, jakmile skvrna vznikne. Bílé prádlo namáčím do kbelíku vanishe s horkou vodou přes noc a ráno peru. Barevné namáčím třeba jen na 3 hodiny, ale párkrát jsem to nechala i přes noc a nic se nestalo. Pak to normálně vyperu a skvrny jsou pryč. Pokud některá čas od času nepustí, tak pustí při příštím praní. Teď mi kamarádka poradila, abych zkusila masiv, je to jako vanish, jen masiv stojí 64,– a vanish bez akce 200,–. Teď jsme byli v Carrefouru a tam jsem koupila 3 masivy v akci za 112,–. Už jsem ho zkusila, holky měly jahody a měly úplně červené šaty a normálně to pustilo. Martina a kvíďata (16 a 1/2 m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
1.7.05 21:02

Ahoj, nám kupodivu spolehlivě zabírá Vanish. Hned po ušpinění ho naleju na tričko, nechám třeba hodinu ležet na umyvadle a pak ho buď vyperu v ruce nebo hodím s ostatním prádlem do pračky. Většinou ta skvrna ale zmizí tak, že to stačí už jen opláchnout v umyvadle.
jinak z plen to mizí i bez Vanishe, ale musím prát na max.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
1.7.05 21:32

Ahoj ,mě se na skvrny osvědčilo obyčejné žlučové mýdlo,stojí kolem 27.- kč a je to naše záchrana.Vždy skvrnu trochu namočím přemydlím,nechám zaschnout, anebo hned peru.
 Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.7.05 23:11

Ahoj
Doporučuji to žlučové mýdlo. I když se nám něco ušpiní hned ráno a jdu to přeprat až večer tak je to krásně pryč. Namočím, napatlám na to to mýdlo, nechám chvilku být a pak to přeperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.7.05 12:00

Ahoj holky,

Tak mě funguje Persil sensitive.Vypere skvrny,vybělí,krásně voní.S těma skvrnama-mám kouzelný přiípravek Salbet od kámošky a namočím přes noc a pak vyperu normálně v Persilu.Bohužel už se asi nevyrábí,tak budu muset zakoupit taky něco jiného a inspiruji se u Vás.
Skvrnky od mrkvičky a banánu,to je žůžo:(((
Ahoj N

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.7.05 12:01

To jsem byla já,opět nepřihlášená Nikoleta :P
Papa a hezkou neděli N.

• Citovat
  • Upravit
528
3.7.05 13:52

Já používám také žlučové mýdlo, mám tekuté z www.plinky.cz . Co nezvládne ono, udělá sluníčko :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
23.1.20 16:48

Já jsem nejvíc spokojená s Euronou, dřív jsem trička atd. vyhazovala, ale teď s Agentem už nemusím. Koukněte sem https://www.facebook.com/…75462533844/ je tam spousta inspirace a rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.1.20 02:32

Zatím vždy vypral skvrny Batole Antiflíček. Mají u nás v Tescu asi za stovku. Nebo to žlučové mýdlo jak už psaly holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí